Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Normal cwm de wıpe data ve wipe cache var dediğimi yap sen

djraghav

djraghav

Üye
ben şimdi odinden bişey yükleyeckmiyim download moduna alıyorum ama recovery moduna alınmıyor nasıl yapıcam

baskahmet

baskahmet

Üye
Kardeşim dediğimi yap. Bataryayı çıkar sonra tak cwm gir wipe data ve wipe cache yap. Cwm girmiyosa odinden tekrar stock rom yükle

djraghav

djraghav

Üye
tamam abi yapıyorum hemen
wipe data / factory reset var ona tıkladım sonra reboot mu diyorum
öyle yaptım gene açılmadı ne yapcam hala samsung diyo wipe cahce mi yapıcam ?
açıldı tamam

baskahmet

baskahmet

Üye
Sana acelee etme diyorum dediğimi yap diyorum hala konuşuyon. Dediğimi yapsan sorunun kalmayacak. Çok rom değiştiriyorsun telefon elinde patlar. Kal bi romda...

djraghav

djraghav

Üye
srock romdan saşmam ama elimde 4.2.2 önce 4.4.2 rusya yüklicem onun için root etmem gerekiyomu

baskahmet

baskahmet

Üye
Hayır gerekmiyor. 4.4.2 yükleyeceksen rusyanın ilk sürümünü yükle en iyisi. Tekrar ediyorum çok rom değiştirme

djraghav

djraghav

Üye
yok abi ben şimdi rusyanın sürümünü buldum bi tane siteden samsung un galiba bilmiyorum indiriyorum ordan rusya sürümünü 2yarım saattir 7 saat kaldı diyo :D 850 mb 88 i inmiş o kadar gece inerse gece kurarım

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
arkadaşlar ben 4 ay önce 4.4.2 Rus sürümünü attım ve telefonu rootladım. benim sıkıntım şu geçenlerde s5 kamera diye bişi attım kamera hata vermeye başladı. Bide recovery moda alamıyorum telefonu. ilk açtığımda recovery simgesi çıkıyor fakat kahverengi bi ekran gelip kalıyor. daha sonra bataryayı çıkartıp takınca ancak açılıyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

nanotex

nanotex

Üye
Beyler bence unofficial daha iyiydi. Müzik kasma sorunu bugün düzeltilmiş ancak içime sinmedi. Kesin kararım şu ki; snapshot gelene kadar bekliycem. cm11 in en son sürümünü yükleyebilirim veya orijinal TR romuna dönmeyi düşünüyorum. Kitkat gelene kadar orijinal orijinal takılıcam. Yeterince aksiyon yaşadı bu telefon yeter bence :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Konu unofficial f4k üzerinden devam edecek arkadaslar diger sürümü beğenmedim.

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Bencede abi ama unofficial güncelleme vereceklermi

baskahmet

baskahmet

Üye
Verir heralde gorucez, olmazsa ayrı bir konu acariz digeri icin
Ben stocktayım valla :) 4 gündür rom atmıyorum. Telefon kasmıyor ve hantallamıyor. Şarjıda iyi. Temiz kurunca iyi oldu. Bu arada sen hangi romdasın

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
djraghav

djraghav

Üye
bana rusya stock romunun linkini atarmısınız ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Ee beyler neden official bu kadar kötü ?

rasmusen.17

Üye
Verir heralde gorucez, olmazsa ayrı bir konu acariz digeri icin
Doğru olanda bu anlatmaya çalıştım ama, sanırım şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlamışsındır. Şunu da eklemek istiyorum Arco68 in official cm12 si henüz yeni yayınlandı. Geri bildirimler neticesinde kısa sürede oldukça stabil bir hale gelecektir. İsteyen arkadaşlar değişiklikleri günlük olarak aşağıdaki linkten takip edebilir. Tabi biraz ingilizce gerekiyor.

Ee beyler neden official bu kadar kötü ?
Çünkü kaynak kodlar derlenerek rom inşası yeni yapıldı, henüz çok yeni. Şu anda kullanıcılardan geri bildirim toplanıyor, hatalar geri bildirimlere göre kısa sürede düzeltilecektir. Biraz daha sabredersek bu telefon için müthiş bir rom ortaya çıkacaktır. Donanım için tüm kaynak kodlar serbest bizim telefonun geliştiriciler bu sayede rahat derleme yapabiliyorlar. Belki cyanogenmod un resmi sitesini takip eden vardır. Dikkat ettiyseniz bazı tepe modellerden bile daha hızlı official destek aldık. Bu kaynak kodlar açık olduğu için. Hatta şunu da söyleyeyim, Samsung tarafından resmi android 5.0 bile alabiliriz. Telefonun donanımı yeterli ve Samsung un 18-24 aylık destek politikası içerisinde yer alıyor, ama Galaxy s3 e yaptığı gibi bahane sunarak vermeyebilir de iş Samsung a kalıyor bakalım. İnşallah stock android 5.0 deneyimi yaşarız diyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: reflex ve baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler unofficiale güncelleme vermiyecekler heralde 4 gün oldu tık yok

Üst Alt