Verir heralde gorucez, olmazsa ayrı bir konu acariz digeri icin
Doğru olanda bu anlatmaya çalıştım ama, sanırım şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlamışsındır. Şunu da eklemek istiyorum Arco68 in official cm12 si henüz yeni yayınlandı. Geri bildirimler neticesinde kısa sürede oldukça stabil bir hale gelecektir. İsteyen arkadaşlar değişiklikleri günlük olarak aşağıdaki linkten takip edebilir. Tabi biraz ingilizce gerekiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ee beyler neden official bu kadar kötü ?
Çünkü kaynak kodlar derlenerek rom inşası yeni yapıldı, henüz çok yeni. Şu anda kullanıcılardan geri bildirim toplanıyor, hatalar geri bildirimlere göre kısa sürede düzeltilecektir. Biraz daha sabredersek bu telefon için müthiş bir rom ortaya çıkacaktır. Donanım için tüm kaynak kodlar serbest bizim telefonun geliştiriciler bu sayede rahat derleme yapabiliyorlar. Belki cyanogenmod un resmi sitesini takip eden vardır. Dikkat ettiyseniz bazı tepe modellerden bile daha hızlı official destek aldık. Bu kaynak kodlar açık olduğu için. Hatta şunu da söyleyeyim, Samsung tarafından resmi android 5.0 bile alabiliriz. Telefonun donanımı yeterli ve Samsung un 18-24 aylık destek politikası içerisinde yer alıyor, ama Galaxy s3 e yaptığı gibi bahane sunarak vermeyebilir de iş Samsung a kalıyor bakalım. İnşallah stock android 5.0 deneyimi yaşarız diyorum.