kaptan23
Üye
verdiler ama o linkten değilBeyler unofficiale güncelleme vermiyecekler heralde 4 gün oldu tık yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkten günlük güncelleme veriyorlarverdiler ama o linkten değilBeyler unofficiale güncelleme vermiyecekler heralde 4 gün oldu tık yok
verdiler ama o linkten değil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten günlük güncelleme veriyorlar
aynı rom değilmi günlük güncellemeye geçtiler sadeceVerdiğin link ile konudaki rom arasında performans ve pil omrü konusunusunda baya fark var ben beğenmedim tavsiyede etmiyorum.
Kullanacaksanız konudaki linkten son güncellemeyi yükleyin.
aynı rom değilmi günlük güncellemeye geçtiler sadece
Unofficial resmiden daha iyi ama hala stocktayım![]()
Evet abi. 4 gündür bu konudakine tık yok. Resmiyide batırmışlar zaten. Çok romda yok. O yüzden 6 gündür stock kullanıyorumOffical için konu açtım onayda artık ordan devam edersiniz heralde bu konu için başka güncelleme olmayacak.
Evet abi. 4 gündür bu konudakine tık yok. Resmiyide batırmışlar zaten. Çok romda yok. O yüzden 6 gündür stock kullanıyorum
Güzelde boşta 800 mb ram kullanıyor. Onu denemiştim. Sen hangi romu yükleyeceksin
Telden indir hafıza kartına at kur niye pc le uğraşıyorsunkiBen sistemi cm update üzerinden güncelleyemyorum güncelleme yok uyarısı geliyo cm 11 de hatırladığım kadarıyla güncelleme kanalını değiştirebiliyoduk bundada öyle bi seçenek var m yoksa pc indir tele at flasha işlemine devam mı
telden indiremiyorum hafıza yetersiz kalıyo sildiğimdede bi yrerlerde kalıntısı kalıyo 2 gb hafıza böyle böyle 400 mb kadar indiTelden indir hafıza kartına at kur niye pc le uğraşıyorsunki
O zaman tel hafızasında dursun cwm den öyle kur birşey farketmeztelden indiremiyorum hafıza yetersiz kalıyo sildiğimdede bi yrerlerde kalıntısı kalıyo 2 gb hafıza böyle böyle 400 mb kadar indi
telden indiremiyorum hafıza yetersiz kalıyo sildiğimdede bi yrerlerde kalıntısı kalıyo 2 gb hafıza böyle böyle 400 mb kadar indi
Abi official konun nerde bulamadimStock yükleyip recoveryden format atarsan tertemiz olur hafızan.
Yanlız cwm yüklemeden format at.
Abi official konun nerde bulamadim
Tamam gelince haber edersen sevinirim abiOnayda hala
Tamam gelince haber edersen sevinirim abi
İşim olmaz
snapshot beklerim veya daha iyisi