One ?Nova fusion bizim cihaza lollipopu linux 3.10.23 üzerine cıkarcak sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kernel sürümü
Nova fusion bizim cihaza lollipopu linux 3.10.23 üzerine cıkarcak sanırım

Abi bu linux kernelin ne yararı olur?

Ya o konu tartışılır ama bu rom 3.10 kerneliyle gelirse, bil ki adamlar kendilerine güveniyolar çünkü yüksek kernel sürümünde hata düzeltmek daha zordurAbi bu linux kernelin ne yararı olur?
Bide nova verdiği zaman bu 5.0.2 nin üstüne wipe data cache yapip direk yapsak olur mu yoksa dalvik falan yapmaya gerek varmı?![]()

Bence iyi oc var sonuçtaArkadaşlar arama geldimi 2 saniye geç geliyor ekran bide arada arama durduruldu diyor aniden gidiyor sizdede varmı boyle bir sorun 5.0.2 ..
İlk Şarj Değerlerim
Bekleme 22 saat..
Ekran 3 saat 50 dakika
Not:mobil veri yok fu ll wifi...yalnızca gece yatmadan wifi'yi kapatıyorum![]()
Bu cm12 nin kernel sürümü 3.0.101. Dediğim gibi avantajları da olur dezavantajları dapolishvodkanin cikardigi surumun kernel surumunu bilmiyorum ama eger novaninki daha yuksekse bize bi avantaji olurmu ?

Aynen wifi acikken az gidiyor gibi eğer güç tasarrufunu açarsan gitmiyor beklemedeyken...bide dün şarjdan čektim 1 saat icinde oynamadan %88 e indi ve %80'e 45 dakikada indi ilk başta hızlı düşüş oldu ama sonra çok düzenli ve yavaş düştü ve şunu sôyleyim cm11 ve chrono hybrid kernel ikilisinden daha uzun gitti sarjım@The Shadow o zaman bekleyelim, sagol
@ortak42 sarj suresi iyiymis, duydugum kadariyla ekran kapannca nerdeyse hic sarj gitmiyor diyorlar o sekilde mi ?
bence bunun sadece adı ALPHA
Resmi Türkiye 4.1.2 Firmware :Bende Olmadı.
Telefon Boot Ekranında Kalıyor.Brick Oldu Sanırım.
4.1.2 frimware Olan Varsa Atabilirmi ??
Sagol.Şu Telefonun Brick Olmasından Sıkıldım Artık.Resmi Türkiye 4.1.2 Firmware :
Zamanla alışırsınSagol.Şu Telefonun Brick Olmasından Sıkıldım Artık.
Çok Can Sıkıntısı Olmaya Başladı..

Her güncellemeyi tr saati ile gece yayımlıyor şimdi uyuyorlardırBeyler bu gün gelir inşallah hatta geç gelsin ama sorunu az gelsin
geceyi bekleyelim bu gece kesin verecek gibi..Nova fusion bizim cihaza lollipopu linux 3.10.23 üzerine cıkarcak sanırım