Aynen ace2 ye muthis bi sempatim var
Ulan heycandan bu saatte kalktim novafusiondan haber yok![]()

Nasıl isteyecez novadanistesek bize upload etse olmazmı ya adamın ace2 si yok kimsede satmaz büyük ihtimal
bu arada nova thor settingsi system app e attım ama bu romun recoversinde fix permissions yok @The Shadow

O zaman apk nın permissionu şu şekilde olsun :istesek bize upload etse olmazmı ya adamın ace2 si yok kimsede satmaz büyük ihtimal
bu arada nova thor settingsi system app e attım ama bu romun recoversinde fix permissions yok @The Shadow

Burada novafusion ın türkiye yetkilisi bi üye vardıNasıl isteyecez novadan![]()
Sanırım bi süredir girmiyor foruma 
Arkadaş yurtdışına falan ačıldı sanırımO zaman apk nın permissionu şu şekilde olsun :
Klasörün permission u da diğer klasörlerle aynı olsun
Burada novafusion ın türkiye yetkilisi bi üye vardıSanırım bi süredir girmiyor foruma
![]()
@dogankara54 isimli yetkilimiz

Her şey bu konu altında paylaşılacak ve tartışılacakLa 4 gündür foruma girmiyom neler olmuş
Beyler beklenen rom gelirse adam akıllı bir gappsle beraber ace 2 kullanıcıları klubünde paylaşır mısınız ?
Aynen ya benim de Ace II ye karşı acayip bir sempatim var nedense. İlk telefonum olduğu için mi acaba teli aldığım gün imei numarasını ezberlemiştim
Geçen arkadaş telefon ayarlarından android sürümüne baktı 5.0.2 yi görünce bana 400 tl ye sat dedi halbuki build.prop ayarlarını düzenlediydim telde ace 2 performans rom yüklü![]()
Asıl Romu yüklesem 500 verir mi acaba![]()
ace 2 klubu dediğiniz heralde forumdonanımdaki oradada üyeliğim var .mpower adında ama orası bu konu kadar aktif ve deneyimli kişiler yok burası daha güncel
orayıda buraya aktaralım 
La 4 gündür foruma girmiyom neler olmuş
Beyler beklenen rom gelirse adam akıllı bir gappsle beraber ace 2 kullanıcıları klubünde paylaşır mısınız ?
Aynen ya benim de Ace II ye karşı acayip bir sempatim var nedense. İlk telefonum olduğu için mi acaba teli aldığım gün imei numarasını ezberlemiştim
Geçen arkadaş telefon ayarlarından android sürümüne baktı 5.0.2 yi görünce bana 400 tl ye sat dedi halbuki build.prop ayarlarını düzenlediydim telde ace 2 performans rom yüklü![]()
Asıl Romu yüklesem 500 verir mi acaba![]()

Evet gayet stabil ve akıcıŞu An Kullanıyormusunuz 5.0.2 yi

Çalışmazvold.fstab metodu calismaz mi acaba
Ortak donanım haberi demiyorum maxicep forumda da ace 2 kullanıcı klubü var orayı diyorumHer şey bu konu altında paylaşılacak ve tartışılacakace 2 klubu dediğiniz heralde forumdonanımdaki oradada üyeliğim var .mpower adında ama orası bu konu kadar aktif ve deneyimli kişiler yok burası daha güncel
orayıda buraya aktaralım
![]()

Kardeşim 4.3 ten sonra vold.fstab işi bitti bunu binlerce kez söyledik hatta @The Shadow 'un dilinde tüy bittivold.fstab metodu calismaz mi acaba

Kullanıcı kulübü konusunu ben açmadım kiOrtak donanım haberi demiyorum maxicep forumda da ace 2 kullanıcı klubü var orayı diyorum
@The Shadow sen adam akıllı düzenleyip yazar mısın kulübe kardeşim ¿![]()
Neyi yazayım ? Ona göre yaparız bişeyler 
Aga konuyu güncelle demiyom zaten yorum atarsın.Kullanıcı kulübü konusunu ben açmadım kiNeyi yazayım ? Ona göre yaparız bişeyler
![]()

[emoji56] [emoji56]