Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
Zamanim olsada istesem denesek

ortak42

ortak42

Üye
Versin biz deneyelim :D bu alpha sürümünden daha çok hata olursa ki bunda video harici ağır hata yok şoka uğrarım :D 0 hata gelmesi lazım :D

zencibitc

zencibitc

Üye
istesek bize upload etse olmazmı ya adamın ace2 si yok kimsede satmaz büyük ihtimal
bu arada nova thor settingsi system app e attım ama bu romun recoversinde fix permissions yok @The Shadow

The Nyks

The Nyks

Üye
Bende Yükledim Ama Şu Swap İşini Sevmedim O Dışında Rom Süper :blush:

• Beğen
Tepkiler: ortak42
ortak42

ortak42

Üye
istesek bize upload etse olmazmı ya adamın ace2 si yok kimsede satmaz büyük ihtimal
bu arada nova thor settingsi system app e attım ama bu romun recoversinde fix permissions yok @The Shadow
Nasıl isteyecez novadan :D

The Shadow

The Shadow

Üye
O zaman apk nın permissionu şu şekilde olsun :

Klasörün permission u da diğer klasörlerle aynı olsun :)
Nasıl isteyecez novadan :D
Burada novafusion ın türkiye yetkilisi bi üye vardı :islik Sanırım bi süredir girmiyor foruma :ehe

• Beğen
ortak42

ortak42

Üye
O zaman apk nın permissionu şu şekilde olsun :

Klasörün permission u da diğer klasörlerle aynı olsun :)

Burada novafusion ın türkiye yetkilisi bi üye vardı :islik Sanırım bi süredir girmiyor foruma :ehe
Arkadaş yurtdışına falan ačıldı sanırım :D @dogankara54 isimli yetkilimiz :D :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
La 4 gündür foruma girmiyom neler olmuş :D
Beyler beklenen rom gelirse adam akıllı bir gappsle beraber ace 2 kullanıcıları klubünde paylaşır mısınız ?
Aynen ya benim de Ace II ye karşı acayip bir sempatim var nedense. İlk telefonum olduğu için mi acaba teli aldığım gün imei numarasını ezberlemiştim :D
Geçen arkadaş telefon ayarlarından android sürümüne baktı 5.0.2 yi görünce bana 400 tl ye sat dedi halbuki build.prop ayarlarını düzenlediydim telde ace 2 performans rom yüklü :D :D
Asıl Romu yüklesem 500 verir mi acaba :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve ortak42
ortak42

ortak42

Üye
Beyler beklenen rom gelirse adam akıllı bir gappsle beraber ace 2 kullanıcıları klubünde paylaşır mısınız ?
Aynen ya benim de Ace II ye karşı acayip bir sempatim var nedense. İlk telefonum olduğu için mi acaba teli aldığım gün imei numarasını ezberlemiştim :D
Geçen arkadaş telefon ayarlarından android sürümüne baktı 5.0.2 yi görünce bana 400 tl ye sat dedi halbuki build.prop ayarlarını düzenlediydim telde ace 2 performans rom yüklü :D :D
Her şey bu konu altında paylaşılacak ve tartışılacak :) ace 2 klubu dediğiniz heralde forumdonanımdaki oradada üyeliğim var .mpower adında ama orası bu konu kadar aktif ve deneyimli kişiler yok burası daha güncel :) orayıda buraya aktaralım :)

The Shadow

The Shadow

Üye
:ehe :d:

The Nyks

The Nyks

Üye
Şu An Kullanıyormusunuz 5.0.2 yi

The Nyks

The Nyks

Üye
Swap Storages Bi Yapılışı Bulunsun Anında Cm 12 :D

• Beğen
vaterfa

vaterfa

Üye
vold.fstab metodu calismaz mi acaba

omerboz54

omerboz54

Üye
Bu güncellemede swap zaten olamazdı deneme sürümü yani alpha sürüm olduğu için tam özellikler eklenmedi mesela theme motoru cm in en sevilen yönüdür ama bu cm12 ye henüz eklenmemiş ayarlara bakın mühtemelen 1 veya 2 güncelleme sonra gelir swap seçeneği daha sisteme novathor setting entegre edilmemiş ancak nova ne yapar bilmem muhtemelen o nova thor settingsle çkarır cm12 yi ama bu şuan kullandığımız romun yapımcısı en az 2 güncelleme sonra ekler novathor setringsi
vold.fstab metodu calismaz mi acaba
Çalışmaz

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Her şey bu konu altında paylaşılacak ve tartışılacak :) ace 2 klubu dediğiniz heralde forumdonanımdaki oradada üyeliğim var .mpower adında ama orası bu konu kadar aktif ve deneyimli kişiler yok burası daha güncel :) orayıda buraya aktaralım :)
Ortak donanım haberi demiyorum maxicep forumda da ace 2 kullanıcı klubü var orayı diyorum :D
@The Shadow sen adam akıllı düzenleyip yazar mısın kulübe kardeşim ¿ :D

• Beğen
Tepkiler: ortak42 ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Ortak donanım haberi demiyorum maxicep forumda da ace 2 kullanıcı klubü var orayı diyorum :D
@The Shadow sen adam akıllı düzenleyip yazar mısın kulübe kardeşim ¿ :D
Kullanıcı kulübü konusunu ben açmadım ki :D Neyi yazayım ? Ona göre yaparız bişeyler :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kullanıcı kulübü konusunu ben açmadım ki :D Neyi yazayım ? Ona göre yaparız bişeyler :)
Aga konuyu güncelle demiyom zaten yorum atarsın. :D
Beklenen rom paylaşıldığında atarsın , sağlam gapps bide nova thor yeter :D [emoji56] [emoji56]

• Beğen
Tepkiler: The Shadow