Telefon Tavsiyesi 650-700TL'ye Asus ZenFone 5'ten daha iyi cihaz var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Sağol teşekkür ederim :)

:d:

E bu ne ? :dry:

Var ya var,ama elite de fason üretim bir cihaz 2 tane fasonunu bulduk :cool
Fason derken ? Çakmaları mı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Fason derken ? Çakmaları mı ?
Fason, gerçek üretici firmadan anlaşma üzerine toplu ürün sipariş ederek, ürünlere gerçek üretici adını değil de sipariş verenin adını koyarak piyasaya sürmektir.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Fason, gerçek üretici firmadan anlaşma üzerine toplu ürün sipariş ederek, ürünlere gerçek üretici adını değil de sipariş verenin adını koyarak piyasaya sürmektir.
Cihaz aynı cihaz yani orda sıkıntı yok.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
hayırlı olsun tam bi.mde 599tl diyecektim ki farklı versiyonuymus galiba :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Sağol teşekkür ederim :)

:d:

E bu ne ? :dry:

Var ya var,ama elite de fason üretim bir cihaz 2 tane fasonunu bulduk :cool
harbi la o nasıl la öyle iki marka aynı tasarım :kıskıs:
elite tavsiye etmem batuhan daha kitkat gelmedi yaw millet l ye geçiyor. Bütçe ne kadar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun tam bi.mde 599tl diyecektim ki farklı versiyonuymus galiba :D
Teşekkür Ederim.

Aynen,o lite versiyon mu neymiş 1GB ram var,donanımdan baya kısılmış çift hat desteği konulmuş 599 TL yapılmış ne anladım ben ondan,çift hatlı telefon alsaydım 1 tane sim slotu zaten boş kalacaktı :)
harbi la o nasıl la öyle iki marka aynı tasarım :kıskıs:
elite tavsiye etmem batuhan daha kitkat gelmedi yaw millet l ye geçiyor. Bütçe ne kadar

Tasarımları değil komple aynılar aslında özellikleri vs. :) bence birisine güncelleme geldiğinde diğerlerine de rom atılabilir ama brick riski var tabi:ehe

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ByKatre

ByKatre

Üye
o zamana kadar g3 düşer belki

ByKatre

ByKatre

Üye
nasıl g3ün mantığı yok. Kamerayı bi karşılaştır :) bi arkadaşımda g2 birinde g3 var yan yana karşılaştırdım :)
performansta tabi tokatlar :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
nasıl g3ün mantığı yok. Kamerayı bi karşılaştır :) bi arkadaşımda g2 birinde g3 var yan yana karşılaştırdım :)
performansta tabi tokatlar :)

400-500 TL vermeye değecek bir fark yok diyecektim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
valla g3 güzel ama g2 den epey iyi ama evet 300 falan etmez :)

Epey iyi dediğin nedir ki ? :D bence öyle aman aman bir fark yok yani.2K ekran var tamam ama bu sadece galeride mi ne 2K geri kalan yerler 1080p + güç olarak G2 de yeterli ekranı biraz daha büyük ona bir şey diyemem aynı şekilde kamerayı da karşılaştırmadım ona da bir şey diyemem ama G2 yi kamerada sevemedim açıkçası bir Note 3 değil :)

ByKatre

ByKatre

Üye
işlemcisi daha iyi gpu herhalde aynı adreno 330 ama kamera gerçekten çok çok farklı ram daha fazla ki şu anda yeterli uzun vadede g3 döver :) 2k ekran biraz avantaj biraz dezavantaj yoruyor sistemi. Kalite artıyor ama :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
işlemcisi daha iyi gpu herhalde aynı adreno 330 ama kamera gerçekten çok çok farklı ram daha fazla ki şu anda yeterli uzun vadede g3 döver :) 2k ekran biraz avantaj biraz dezavantaj yoruyor sistemi. Kalite artıyor ama :)
değmez bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt