Enpatsu Shakugan
Üye
Fason derken ? Çakmaları mı ?Sağol teşekkür ederim
E bu ne ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Var ya var,ama elite de fason üretim bir cihaz 2 tane fasonunu bulduk![]()
Fason derken ? Çakmaları mı ?Sağol teşekkür ederim
Fason, gerçek üretici firmadan anlaşma üzerine toplu ürün sipariş ederek, ürünlere gerçek üretici adını değil de sipariş verenin adını koyarak piyasaya sürmektir.Fason derken ? Çakmaları mı ?
Cihaz aynı cihaz yani orda sıkıntı yok.Fason, gerçek üretici firmadan anlaşma üzerine toplu ürün sipariş ederek, ürünlere gerçek üretici adını değil de sipariş verenin adını koyarak piyasaya sürmektir.
Aynen,varsa bile ufak tefek değişiklikler vardır sipariş üzerineCihaz aynı cihaz yani orda sıkıntı yok.

Ama yinede fason olandan almam normal elite alırım keza yazın para biriktirip alıcam zaten.Aynen,varsa bile ufak tefek değişiklikler vardır sipariş üzerine![]()
Normal Elite zaten onlardan birisinin fasonuAma yinede fason olandan almam normal elite alırım keza yazın para biriktirip alıcam zaten.

harbi la o nasıl la öyle iki marka aynı tasarımSağol teşekkür ederim

Teşekkür Ederim.hayırlı olsun tam bi.mde 599tl diyecektim ki farklı versiyonuymus galiba![]()

harbi la o nasıl la öyle iki marka aynı tasarım
elite tavsiye etmem batuhan daha kitkat gelmedi yaw millet l ye geçiyor. Bütçe ne kadar
bence birisine güncelleme geldiğinde diğerlerine de rom atılabilir ama brick riski var tabi
1000 veririm en fazla ben telefonaharbi la o nasıl la öyle iki marka aynı tasarım
elite tavsiye etmem batuhan daha kitkat gelmedi yaw millet l ye geçiyor. Bütçe ne kadar
Zenfone 61000 veririm en fazla ben telefona

G3 şu anda 1500TL falan,G4 bir gelsin 1.000 TL'lere alınır ama bence G3'ün pek bir mantığı yok G2'nin yanındao zamana kadar g3 düşer belki

Zenfone 6![]()
(performansta)nasıl g3ün mantığı yok. Kamerayı bi karşılaştırbi arkadaşımda g2 birinde g3 var yan yana karşılaştırdım
performansta tabi tokatlar![]()

valla g3 güzel ama g2 den epey iyi ama evet 300 falan etmez400-500 TL vermeye değecek bir fark yok diyecektim![]()

valla g3 güzel ama g2 den epey iyi ama evet 300 falan etmez![]()
bence öyle aman aman bir fark yok yani.2K ekran var tamam ama bu sadece galeride mi ne 2K geri kalan yerler 1080p + güç olarak G2 de yeterli ekranı biraz daha büyük ona bir şey diyemem aynı şekilde kamerayı da karşılaştırmadım ona da bir şey diyemem ama G2 yi kamerada sevemedim açıkçası bir Note 3 değil 
değmez benceişlemcisi daha iyi gpu herhalde aynı adreno 330 ama kamera gerçekten çok çok farklı ram daha fazla ki şu anda yeterli uzun vadede g3 döver2k ekran biraz avantaj biraz dezavantaj yoruyor sistemi. Kalite artıyor ama
![]()

değmez bence![]()