lazye
Üye
Bnde bundan sonra türkiyeden bişey almam zaten gider alamnyadan alir burda kayit yaptiririm çok zor bisey degilValla öyle kardeşim ya soyuluyoruz bildiğin Türkiye de vergi çok ya

Bnde bundan sonra türkiyeden bişey almam zaten gider alamnyadan alir burda kayit yaptiririm çok zor bisey degilValla öyle kardeşim ya soyuluyoruz bildiğin Türkiye de vergi çok ya

Android al kayitta yaptirmaBnde bundan sonra türkiyeden bişey almam zaten gider alamnyadan alir burda kayit yaptiririm çok zor bisey degil![]()

Herkes senin gibi yaparsa ne ihracat olur ne de ithal mallar satılırBnde bundan sonra türkiyeden bişey almam zaten gider alamnyadan alir burda kayit yaptiririm çok zor bisey degil![]()

Parasiz kalsinlarda akillari baslarina gelsin bu kadar vergi alinmaz bu kadar olmaz yani ülkemiz markalarından alalim diye diğer firmalarandan vergi alamazsin yok oyle bi dava eger onlar yaptilarda biz mi almadik neymiş aynisi bizim ülkemizde yapiliyormuş yapilsa bizde enayi degiliz baska firmalardan aliyoruz bizdeki teknoloji adamlarin yanindan bile gecemez ne yazikkiHerkes senin gibi yaparsa ne ihracat olur ne de ithal mallar satılır![]()
Parasiz kalsinlarda akillari baslarina gelsin bu kadar vergi alinmaz bu kadar olmaz yani ülkemiz markalarından alalim diye diğer firmalarandan vergi alamazsin yok oyle bi dava eger onlar yaptilarda biz mi almadik neymiş aynisi bizim ülkemizde yapiliyormuş yapilsa bizde enayi degiliz baska firmalardan aliyoruz bizdeki teknoloji adamlarin yanindan bile gecemez ne yazikki
Galibi bu yazıyı bana yazdınız , ben vesteli savunmuyorum ; hükümetin, vestelin bu isteğine (yeni gelen ithal cep telefonu vergisi) balıklama dalmasını eleştiriyorumYa bi gidin Allah aşkına. Hiçbir şekilde haklı tarafı yok o firmanın. 1000 liralık telefona biz zaten 1900 lira veriyoruz + yine vergi geliyor. Türkiye zengin bir ülke değil, olsa zaten kendimiz üretip vergi istemeyiz milletten.

Ekonomik durumun iyi olmadığını neye göre yazdınız?Galibi bu yazıyı bana yazdınız , ben vesteli savunmuyorum ; hükümetin, vestelin bu isteğine (yeni gelen ithal cep telefonu vergisi) balıklama dalmasını eleştiriyorum![]()
Piyasalarda paranın akışının durmasına göre yazdım. Ve her geçen gün benim ve çevremdeki insanların yaşam standarımızın nasıl düştüğünü gördüğümden yazdım..Ekonomik durumun iyi olmadığını neye göre yazdınız?