Vestel'in ek vergi isteği kabul edildi!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konuyu dağıtmaya gerek yok. Her iki sisteminde kullanıcısı var avantajı,dezavantajı var. Son karar kullanıcının. :)

• Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben hic ios kullanmadım sadece android kullandım ios daha mı ii sence yoksa sıkıcı mı?
Sıkıcı ama eğlenceli hale getirebilirsin. Jailbreak yapmadigin surece kisitlidir ve uygulamalara para verirsin. Ikisini de kullaniyorum iOS'u acik hale getiririm android'i de stabil hale

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

martech2

Üye
Ben çin de üretilmiş sözüm ona yerli mala para vermem. Vergi ise vergi ne yapalim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Vergisi yüksek olan telefonlara hâlâ vergi koymak isteyenlere vestel ekmeğine yağ çaldı. Vergi bize dönüyor diye avunuyoruz ama vestelinde bu açgözlü haraketini unutmam

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1.5 seneye ayfon fiyatları 4milyar küsür olur bizim milletimizde bu parayı bayıla bayıla verecektir hele asgari ücretli biri o telefonu almak isterse o paranın üstünden nasıl kalkacak merak ediyorum sittin sene zor öder parayı :) zaten asgari ücrete çalışanlar için zor geçiniyorlar kıt kanaat bu parayı verince afedersinler ayfon alabilmek için kim bilir nelerini satacaklar merak ediyorum :)

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bu konu vestelden çıktı. Zaten mağazamda eğer müşteri beni zorlarsa bu markdan alcağım diye, o zaman gönülsüzde olsa satıyorum bu markayı. Arkadaşlar üreten her ne kadar farklı bir şirket olsada vesteli ilk çıkaran adam zimmete para geçirme ve kaçakçılık suçlarından ingilterede yatıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt