Haber İthal Telefonlara Zam

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet yanlış bir uygulama teknolojiye zaten en çok para veren ülkelerden biriyiz ama burda forumda yasak olan birşeyi yaparak çözemeyiz. Gerekli yerlere şikayetlerinizi belirtebilirsiniz. Benimde desteklemediğim bir durum bu ama ne yazık ki yapacak birşey kalmıyor. Paralel takılacağız

turancen

turancen

Üye
Vestel almayın aldırmayın.........

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
#VestelAlmaAldırtma
#BoykotVestel

Buna benzer bir konuda bayağı eleştirmiştim.
Madem yerli üretim , yerli malı diyorsunuz: O zaman o tablet, telefon ve laptoplar da neden Made In PRC yazıyor. Kullanılan işletim sistemlerini de dokunalım. Laptoplar da neden yerli üretim Linux'umuz yok (Google amcaya Pardus yazın çıkar). Niçin Microsoft tarafından üretilen Windows işletim sistemlerine bedel ödüyoruz. Niçin laptop ve pc de elin Amerikalı firmasına para kazandırıyorsunuz? Devlet olarak resmi dairelerdeki bilgisayarları pardus işletim sistemi ile donatın. Açık kaynak ile devletin paralarını yurt içinde tutun olmaz mı? (Ofis programları için dünyanın parasını vermekte işin bonusu.)

Telefon ve tablet ise daha skandal. Neden sabıkalı Google firmasının androidini kullanıyorsunuz. Pardus gibi açık kaynak kodlu bir Linux işletim sistemini mobile entegre etmek ne kadar zor olur? (Donanım demeyin önümüzde Meego gibi bir örnek var)
Yazılımcı arkadaşlar bu konuda daha çok bilgi dolu açıklama yaparlar umarım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve lazye
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
2 gün önce yurt dışından tel satın aldım nerden .çıktı bu yaw

lazye

lazye

Üye
Ban yicem bu olay yüzünden ya töbe töbe :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt