Vestel'in ek vergi isteği kabul edildi!

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
İlerde bi baltaya sap olamazsam gümrükte telefon kaçakçılığına başlarım artık :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Geleceğin mesleği: Telefon kaçakçılığı. Çok ciddiyim telefon kaçakçılığının artması dileğiyle, bu devlete müstehak.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Murat Alper

Murat Alper

Üye
I .... you Vestel gerisini anladın sen

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Telefonu disardan alarak canim vatanima para kazandirmiyorum :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekonomik acidan henuz buyume asamasinda olan ulkeler icin paranin kendi sinirlari icinde kalmasi onemli.Yerli mallar desteklenmeli yerli ureticiye faiz indirimi saglanmali devletin bu konularda calismalari var kisa olmasa da uzun vadede ise yarar ekonomik kalkinma saglayacaktir.Devlete atilacak bi tas yok burada adimlar dogru ama Vestel piyasa tekelinde gibi bu hususa onayak olmasi uygun gelmedi bana.Gerci Vestelin Tv bazinda aldigi oldulleri okudum ama telefon ve tablet konusunda ne derecedeler hic bir fikrim ve bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: Dede
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ben teklonoji marketinde çalışıyorum ve buraya gelen insanları görüyorum. Adamın ayranı yok içmeye gel görki en pahalı telefon ne var onu soruyor. Var diyorum "-hııı" diyor sonrada, "-taksit varmı taksit" diyor. Tayyip Erdoğan en iyisini yaptı. Gerçekten telefona ihtiyacı olanlarla olmayanları bu yolla ayırdı.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ben teklonoji marketinde çalışıyorum ve buraya gelen insanları görüyorum. Adamın ayranı yok içmeye gel görki en pahalı telefon ne var onu soruyor. Var diyorum "-hııı" diyor sonrada, "-taksit varmı taksit" diyor. Tayyip Erdoğan en iyisini yaptı. Gerçekten telefona ihtiyacı olanlarla olmayanları bu yolla ayırdı.
Çok kötü yaptı kimse telefon alamıyor artık daha az satış olcak daha kötü olcak

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6ların şimdiden fiyati arttı

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Alan alıyor güzel kardeşim. Millet bankalarla bu kadar uğraşmasaydı bu kadar engel gelmezdi.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Aynı. Bugün fiyat değişmedi.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
O değilde daha ucuz olsaydı donanım lı cihazlar iyi olurdu

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ben müşteri gelince iphone 6 yerine note 3 öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ama ayni zam ne yazik ki samsunga da gelecek

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
İphone nin cazip tarafoiı virüs girmemesi. Bluetoothu parayla satın almak bence cok cazip değil.

Üst Alt