Haber İthal Telefonlara Zam

Sponsorlu Bağlantılar

caps6

caps6

Üye
    Konu Sahibi
İthal Telefonlara Zam
Forumda telefon tavsiyeleri yapılıyor.Bu haber telefon alacakları yakından ilgilendiriyor.İthal telefonlara uygulanması düşünülen ek verginin miktarının iki ay içinde belirleneceği öngörülüyor.Sadece telefon değil ithal laptop ve elektronik aletlere anti-damping ek vergisi uygulanacak.
Ekonomi bakanının açıklamasına göre ülkemizde çok başarılı bir şekilde mobil telefon üretebiliyor, tablet üretebiliyor, laptop üretebiliyor.Yerli üreticiyi desteklemek ve korumak için ek verginin uygulanabileceğini düşünüyor.
Telefon açısından düşünürsek yerli üreticiler üst düzey telefon kullanıcılarının istediği seviyeye henüz ulaşamadı.Bu nedenle ithal telefonlar daha çok tercih ediliyor.Telefon alacaklar bunu düşünsün.

Not:Kaynak olarak ve haberin detayları için bir haber sitesinin linkini paylaştım.Yasaksa moderatör arkadaşlar düzeltsin.

Son düzenleme:

Mayk29

Mayk29

Üye
zihniyete bak.

lazye

lazye

Üye
Ya sırf bunların inadına yurt dışından alacaksın bizim mağazlar ve devlet kazanmasın böyle bir zihniyet olamaz madem bunları üreten firma var ülkemizde neden herkes adı olan firmaları aliyor ya çok gülünecek bir durum :(

• Beğen
Tepkiler: oznkrts ve avcitalip
dayannight

dayannight

Üye
bu vestelin önerisiydi.Ciddiye almazlar diye düşünüyordum soruşturması yapılacakmış bile :angry: vestel desen daha telefon piyasasına yeni girdi.Çıkardığı telefonlar yetersiz.Önce kendisini geliştirip desteğini verebileceğin biraz da olsa ithal telefonlarla yarışabileceğin telefon çıksarsaydı sonra bunu teklif etseydi.Casper desen onu da denedik servis rezaletti.
Ek vergi gerçekleşirse Bu biraz dayatma gibi olacak.ithal telefon fiyatları pahalı taksitde kaldırıldı.Millet riskleri göze alıp internetten çek kovalayarak uygun fiyata almaya çalışıyordu.Birde üzerine zam yapılırsa, taksit kaldırıldığında 2. el fiyatları artmıştı.Yine öyle olur.Bu kez olacaklar tahmin edebiliyorum.Öncelikle replika telefonlar satışı artacak.Ne olduğu belirsiz telefonları alacaklar.Kaçak telefonların satışı artacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alperen262014 ve avcitalip
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birileri bir şey kazanacak diye olan hep bize oluyor. Hani şöyle bir örnek var ; Filler tepişir ama olan çimene ( halka ) olur. O misal.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve 98farom98
xmustx

xmustx

Üye
Şimdi bişey yazacamda kesin banlanırım !

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, avcitalip, lazye ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Beyler daha net bişey yok piyasa oranı ve tedarik araştırması sonucu ortaya çıkan rapor bakanlık yetkilileri tarafından incelenecek.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O kadar şey döşemiştim Adminin son mesajını görünce değiştirdim. Umarım gerçekleşmez.

98farom98

98farom98

Üye
İnşallah böyle bir şeyi kabul etmezler

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Zaten iki katı para ödüyorken şimdi de bu zam insanı resmen dışardan almaya zorluyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve avcitalip
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Daha pahalı olacak yani? [emoji35]

kadikoy

kadikoy

Üye
(bu vestelin önerisiydi.Ciddiye almazlar diye düşünüyordum soruşturması yapılacakmış bile :angry: vestel desen daha telefon piyasasına yeni girdi.Çıkardığı telefonlar yetersiz.Önce kendisini geliştirip desteğini verebileceğin biraz da olsa ithal telefonlarla yarışabileceğin telefon çıksarsaydı sonra bunu teklif etseydi.Casper desen onu da denedik servis rezaletti.)
dayannight doğru yazmış..
zaten piyasada vestel telefonları tutulmadı ,arçelik de bir zamanlar aynı montaj denemeleri yapmıştı.sonuç nafile...:zuhaha:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gerçekten pes. Kabul edilmiş karar ve 2 ay içinde yürürlüğe giriyormuş, milleti soyup soğana çevirdiler 10 yıldır. Bi de daha da zam yapıp zaten pahalıya aldığımız telefonları ve diğer teknolojik ürünleri daha da pahalıya sattırcaklar. Ben O teknoloji özürlüsü firma Vestel'in telefonunu almak is-te-mi-yo-rum. Bizdeki SÖZDE YERLİ telefonlar da zaten ithal, üstüne marka basılıyor bunu Shiftdelete bile yazmış haberinde. Yazık cidden kendisini düşünen herkese #aslavestelalma Twitter'da TT yapalım. Ayrıca imza kampanyası da başlatılmış kendini özgürlüğünü düşünen herkes imzalamalı

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Üst seviyeye gelmesi için önce dürüst olmalı, 16 megapixel diye 6 megapixel koyarsa o firmaya kim yanaşır.

• Beğen
Tepkiler: 98farom98, Nextman ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Onu geçtim acısını hep bizden çıkarıyorlar. Yerli firmaların iyi olmasını, satmasını istiyorsan vergi indirimi yap veya firmalara bağış yap. İlla vergi arttırıp caydıracaklar. 2000 lirayı iPhone'a veren 2200 lirayı da iPhone'a verecek. Bir şey değişmeyecek yani.

• Beğen
Tepkiler: alperen262014 ve Furkan Emekli
98farom98

98farom98

Üye
Onu geçtim acısını hep bizden çıkarıyorlar. Yerli firmaların iyi olmasını, satmasını istiyorsan vergi indirimi yap veya firmalara bağış yap. İlla vergi arttırıp caydıracaklar. 2000 lirayı iPhone'a veren 2200 lirayı da iPhone'a verecek. Bir şey değişmeyecek yani.
Aynen katılıyorum 2000 i veren 2200 de verir

• Beğen
Tepkiler: alperen262014
lazye

lazye

Üye
Aynen katılıyorum 2000 i veren 2200 de verir
Önemli olan 2000 veren 2200 tl vermek degil tabikide verir biz hep soyuluyoruz zaten diger ulkelerden cok daha fazla vergi verip aldigimiz telefonlara bide yetmezmis gibi %10 daha zam koyuyorlar bu tamamen adam soymaktir baska bisey degil ... Ben kesinlikle vestel almicam aldirmicam

• Beğen
Tepkiler: alperen262014 ve 98farom98
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Trde 1 telefon parasina 2 telefon aliyorum o dereceye geldi

98farom98

98farom98

Üye
Önemli olan 2000 veren 2200 tl vermek degil tabikide verir biz hep soyuluyoruz zaten diger ulkelerden cok daha fazla vergi verip aldigimiz telefonlara bide yetmezmis gibi %10 daha zam koyuyorlar bu tamamen adam soymaktir baska bisey degil ... Ben kesinlikle vestel almicam aldirmicam
Valla öyle kardeşim ya soyuluyoruz bildiğin Türkiye de vergi çok ya

• Beğen
Tepkiler: lazye
Takipçi Satın Al

Üst Alt