Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Arkadaşlar arama yapıyorum bittiğinde çıkış yaparken kasma oluyor sizdede oluyor mu acep :D

• Beğen
Tepkiler: burak1553

okanhh

Üye
Arkadaşlar arama yapıyorum bittiğinde çıkış yaparken kasma oluyor sizdede oluyor mu acep :D
ben aslında çekinerek yükledim bu rom u bir gündür kullanıyorum sadece 2 yerde kasma gördüm biri klavye ilk açılırken 2. si arama bittiğinde.

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Biri söylesin XDA foruma kasma sorununu giderilsin v11 de artık yaa

okanhh

Üye
Biri söylesin XDA foruma kasma sorununu giderilsin v11 de artık yaa
Benim izlenimlerime göre genel olarak orijinal romdan daha akıcı. ufak tefek sorunlar olabilir mesela i harfi uzun basılı tutunca üstte siyah yerler çıkıyorya orada bastığımız yer 1 kare kayıyor.

bozkurtlu85

Üye
Ekran süresi rekorumu kırdım Anker 2200 Mah batarya ile.

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Ekran süresi rekorumu kırdım Anker 2200 Mah batarya ile.
ekranda sol üstte olan bağlantı hızı simgesi ile yanındaki simge nasıl çıkartılıyor?
birde sinyal gücünü gösteren çubuklardaki R harfi nedir???

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Kardes bu anker 2200 mha batarya kac lira bende alayi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
beyler note 2 android 5 resmi güncellemesi alıyor gözümüz aydın :) samsung finlandiya dan açıklama gelmiş

gokokoko

Üye
Ana ekran ve kilit ekranda canli duvar kagidi olmuyor ayarlanmiyor sebebi nedir?

bozkurtlu85

Üye
ekranda sol üstte olan bağlantı hızı simgesi ile yanındaki simge nasıl çıkartılıyor?
birde sinyal gücünü gösteren çubuklardaki R harfi nedir???
Bağlantı hızı için İnternet speedmeter programını kullanıyorum.
R işareti telefon Roaming e yani uluslararası dolaşıma açıksa çıkıyor. ben dolaşıma kapattım ama hala çıkıyo maalesef.
Kardes bu anker 2200 mha batarya kac lira bende alayi
Ebay ve amazonda 14 dolar ama türkiyeye gönderim yapmıyolar heralde amazon yapıyo galiba ama kargo ücreti çok galiba. ben amerikadan gelen bi arkadaşa aldırmıştım.
Bu süreyi alabilecek başka rom yok heralde :)
bence 4.3 stock romlar daha iyi süre verebilir. Çünkü genelde bataryayı sömüren ekrandır fakat pil ayarlarından baktığımda Android sistemi ile ekran aynı oranda yemişler şarjı.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar 2 gündür boeffla'nın stabil kerneli kullanıyorum ancak 6.1 kadar stabil değil.
kerneli flashladıktan sonra rehberden atma, internet durdurma gibi hatalar oluşmaya başladı.
birde şöyle bi durum var.
bir önceki kerneli temizlemeden direk stabil kerneli flashladım. bu hataların kaynağı olarak ona yoruyorum.

nobreee

Üye
yuklerken yuzde 40 da kaldı napmam lazım ??????

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
%40ta 3 4 dakika kalıyor.

mertarslang

mertarslang

Üye
Kardeşim Blekota Note 4 Lite V2 olmasına rağmen aynı hatalar mevcut ikinizdede. Öncelikle şu ana menü tuşunu halledin lütfen arka plana diğer tuş giriyor ikinci problem ise şu tethering ve hotspotu giderin. teşekürler

Üst Alt