Ben dün gece bu romu kurdum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Benim tel de yurtdışı. beoffla kernel kurdum. hem rom kurulumunu hem de kerneli philz touch ile yaptım. Tavsiye ederimBiraz geç kalmışım yorumlarda ama yeni kayıt oldum. S3'ün içini dışını biliyorum. Artık atmadığım rom kalmadı telefona ama telefon yurt dışı. Modem ve kerneline güvenebilir miyim? Çok isterim bu romu denemeyi.![]()
İmei yedeği alsan iyi olur genede k tool diye bir program vardı onla alıyorduk galibaBiraz geç kalmışım yorumlarda ama yeni kayıt oldum. S3'ün içini dışını biliyorum. Artık atmadığım rom kalmadı telefona ama telefon yurt dışı. Modem ve kerneline güvenebilir miyim? Çok isterim bu romu denemeyi.![]()
Bilgi için teşekkürler. O zaman hemen yüklüyorum.Ben dün gece bu romu kurdum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Benim tel de yurtdışı. beoffla kernel kurdum. hem rom kurulumunu hem de kerneli philz touch ile yaptım. Tavsiye ederim

K tooldan imei yedeği al yinede ne olur ne olmazBilgi için teşekkürler. O zaman hemen yüklüyorum.![]()
Nameless romu denedim gayet hızlı performansı güzel ama kamera sorunu beni çileden çıkarttı. Ben pek tavsiye etmiyorum.yav arkadaşlar nette bakıyorumda s3 için portlanmış lollipop romlar var.
ne diyorsunuz bu konu için ?
namelessROM örneğin.
Konudaki v8i v10 olarak düşün düzeltme yaptımhocam telefon brik oldu galiba.son aşamada RECOVERY MODDA İNSTALL ZİP'E TIKLAYIp BLEKOTA S5 LİTE ROM V8.0 ROM DOSYASINI BULUN VE TIKLAYIN ROMU YÜKLErken hata veriyor. telefon dawload moda geçiyor ancak açılmıyor. verdiğiniz v10 acaba sorun bundan mı yardımcı olursan sevinirim
4.4.2 romlardaki sıkıntı olan tel kapalıyken şarj etmeme sorunu yüzünden oldu bütün bunlar.tam wipe yaptıysan gider.
yapmadıysan da ne yaptın da silindi, bi söyler misin?
Orjinal olmayan romlarda şarja takınca böyle oluyor4.4.2 romlardaki sıkıntı olan tel kapalıyken şarj etmeme sorunu yüzünden oldu bütün bunlar.
Şarjım %1 iken şarja taktım ve restart atıp öyle bıraktım telefonu. telefon açıldığında akım yeterli olmadığı için telefonu kapatıyo. kapalı şarj olmadığı için bu sefer tekrar açılıyo. bu da böyle uzun bi süre devam ediyo. böyle bi durumda normalde cwm ye girip telefon biraz şarj olduktan sonra açıyodum ama bu sefer unuttuk işte. telefona bi baktım. Device Memory has Corrupted diyo. Sonra mecburen factory reset yaptı. sadece bunla kalsa koymaz. dosya yöneticisine bi girdim. telefon hafızasındaki bütün dosyalara format atmış. hatta şu an telefonda rom dosyası bile yok. Recovery programları da telefonu görmüyo. Xda da çok uzun bi yöntem var ama onu bi denemeye çalışacam.
rom kurulu şu an zaten de ben giden dosyaları kurtarma peşindeyim şu an.Orjinal olmayan romlarda şarja takınca böyle oluyor
Şarj kablonu değiştir bence
İnce kablolar yavaş şarj ediyor kalın usb kablosu ile şarj edersen daha hızlı şarj olur
Bilgisayardan telefona philz touch recovery yükleyip romu telefondan kurabilirsin
Konudaki v8i v10 olarak düşün düzeltme yaptım
Eski rom dosyalarını temizleyip phiztouctan flashlarsın konuyu beğenmeyi unutma![]()
ROMU SD karta kopyalayıp oradan yükledim. sorun çözüldü şimdilik. Emeğinize sağlık teşekkürler...