ufuk_37x
Üye
Nasıl yapabilirim acaba yardım etseniz..Pil kalibrasyonu yapabilirsin yazılımla alakali ise düzelecektir.
Nasıl yapabilirim acaba yardım etseniz..Pil kalibrasyonu yapabilirsin yazılımla alakali ise düzelecektir.
Nasıl yapabilirim acaba yardım etseniz..

çoklu pencere ve görüntülü konuşma olsa başkaa roma gerek yok aslındaS3 kullanmadim ama cogu telefon icin cyanogen candir deneyebilirsiniz
çoklu pencere ve görüntülü konuşma olsa başkaa roma gerek yok aslında
batarya calibrasyonu için samsung da *#0228# yapıyorsunuz quick start diyorsunuz telefonun ekranı kapanıp açılıyor ve dikkat ederseniz batarya yüzdeniz değişiyor genelde. Ben böyle yapıldığını biliyorum beyler
%40tan %4'e düştü.çoklu pencere ve görüntülü konuşma olsa başkaa roma gerek yok aslında
batarya calibrasyonu için samsung da *#0228# yapıyorsunuz quick start diyorsunuz telefonun ekranı kapanıp açılıyor ve dikkat ederseniz batarya yüzdeniz değişiyor genelde. Ben böyle yapıldığını biliyorum beyler
muhakkak o dediginiz kesinde zaten ama dn4 denemedim sanırım bugün vaktim olursa indirip onu deneyeceğimBen diyorum ya ram optimization sorunu var diye. En iyisi dn4 e geçmek.
Cihaz tepki vermemesiyle ben hiç karşılamaşmamıştımKaç uygulama yükledikten sonra, Cihaz tepki vermiyor neden kaynaklı ?
Hız ve stabil bir telefon istiyorsan git cyanogeni kur o zamanOff blekota yi savunmayin bana.2 saatte bir kez reset attiracak rom istemem.sen kullan kardeş önceki sayfada herseyi açıkladım cihaz resmen ölüp diriliyor bana reset at diyip duruyor.
Kardeş ben romdan şikayetçiyim telefondan değil ayrıca ne kurcamida gayet iyi biliyorum.Hız ve stabil bir telefon istiyorsan git cyanogeni kur o zaman
O senin sorununKardeş ben romdan şikayetçiyim telefondan değil ayrıca ne kurcamida gayet iyi biliyorum.
hayır romu kurduktan sonra playdan uygulama falan yüklüyorsun sonra tuş kilidini açınca cihaz açılıyor fakat ekran tepki vermiyorCihaz tepki vermemesiyle ben hiç karşılamaşmamıştım
Temiz kurulum yaparsanız sorun olmaz
Sonuçta rami 1 gb olan bir cihaz
Rom değiştirce telefon uçacak değil
Saf android kullanırsanız belki![]()
Temiz kurulum yaptınız mıhayır romu kurduktan sonra playdan uygulama falan yüklüyorsun sonra tuş kilidini açınca cihaz açılıyor fakat ekran tepki vermiyor
temiz den kastınız dalvin , wipe data / cash factory falan mı?Temiz kurulum yaptınız mı
En iyisi megawipetemiz den kastınız dalvin , wipe data / cash factory falan mı?