Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
serdar431

serdar431

Üye
Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.
Hem home tuşuna uzun basma ve bozulma derdinden kurtuluyoruz böylece.
Edit: Sol dokunmatik tuşa basılı tutunca zaten Ayar menüsü geliyor. Galeride iken, Rehber, Mesaj vs...

kisiye gore degisiyor hocam mesela ben s3 tarzi seviyorum her seferinde telefonun diger kosesindeki 3 noktaya dokunmaya useniyorum :)
bu arada zipi yukleyen arkadas oncesinde yanlia birsey yapmis olabilir zip islevini yapıyor ben su anda oyle kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: orhan3446 ve Aziz04

serdar431

serdar431

Üye
Aslında sol dokunmatik tuşa basınca son uygulamaların çıkması bence daha güzel. Note 4 ve s5 gibi.
Edit: Sol dokunmatik tuşa basılı tutunca zaten Ayar menüsü geliyor. Galeride iken, Rehber, Mesaj vs...

kisiye gore degisiyor hocam mesela ben s3 tarzi seviyorum her seferinde telefonun diger kosesindeki 3 noktaya dokunmaya useniyorum :)
bu arada zipi yukleyen arkadas oncesinde yanlia birsey yapmis olabilir zip islevini yapıyor ben su anda oyle kullaniyorum.

2 kere yazdığım mesajlar icin ozur dilerim tapatalk sorunu foruma baglanilamadi dedigi icin iki kere gönderiyor.

• Beğen
Tepkiler: orhan3446, morki05 ve Aziz04
helppo

helppo

Üye
aziz seni şimdi bulmşken samsung cihazlara htc flip clock ve animation weaher wigdeti portlamaya yardım edebilirmisin bu işte senin uzmanlığından yardım istiyorum kardeşim :bakim::polis:<3:megafon::sos

• Beğen
Tepkiler: orhan3446, nediyelimyani ve Aziz04

mertboss

Üye
v9 ve v10 dada belli bir kullanımdan sonra yazı yazmak istediğimde klavye çıkmıyor tek çare yeniden başlatında düzeliyor. Sizdede oluyor mu? Yardım eder misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: orhan3446

bahattin0755

Üye
Bende v9 kullanıyorum flash player sorunu var nasıl yükler ve hallederim ACİL YARDIM

• Beğen
Tepkiler: orhan3446
tdd46

tdd46

Üye
v9 ve v10 dada belli bir kullanımdan sonra yazı yazmak istediğimde klavye çıkmıyor tek çare yeniden başlatında düzeliyor. Sizdede oluyor mu? Yardım eder misiniz ?
belli bir kullanımdan sonra yapabiliyor normaldir günde bir kere yatmadan önce resatart ;)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Beyler bu rom adam olmaz.adam yapamiyor belliki.

v8.1 dede aynıydı v9ndada ayni v10da aynı halt.

Ram şişiyor sürekli klavye bile açılmıyor reset gerektiriyor.cihaz toparlayamiyor kendini. dn4 de 2 gun reset reset atmadigim halde cihazda şişme ve kasma sorunu yoktu.

Birdahada blekota rom yuklemem 1.2 gb im gitti.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
google'da "rom for galaxy s3" yazınca ne hikmetse bu rom çıkıyor ;)

neyse, v10 u yükledim. 1.25gb olanından.
ilk izlenimim gayet stabil ve ram stabil edilmiş.
max 600mb gördüm ki 4 tane kendi uygulamamız (bakanlığın) çalışır haldeyken (4 programın büyüklüğü 2.4gb).
sanırım ayarlamalar yapılırken bir hatalı işlem yapılmış olabilir, kernel yüklenirken bir hata olabilir, wipe lar yanlış/hatalı olabilir. bu uzar gider ;)
ram gayet güzel.
aramalarda geç açılma yok.
şarj sabah %96 iken şarjdan aldım. tüm kullanım. sadece 12-13saatleri arası tele hiç dokunmadım. şarj şu anda %20. ve hiç şarj etmedim.
hasılı v9'a kadar arıza çıkabiliyordu ama v10 gayet stabil ve süper çalışıyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serdar431 ve morki05
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aynen bende çok menunum şuan arkadaşlar bende yeni batarya alacamda ucuz ve orjinal olarak nerden alabilirim

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
google'da "rom for galaxy s3" yazınca ne hikmetse bu rom çıkıyor ;)

neyse, v10 u yükledim. 1.25gb olanından.
ilk izlenimim gayet stabil ve ram stabil edilmiş.
max 600mb gördüm ki 4 tane kendi uygulamamız (bakanlığın) çalışır haldeyken (4 programın büyüklüğü 2.4gb).
sanırım ayarlamalar yapılırken bir hatalı işlem yapılmış olabilir, kernel yüklenirken bir hata olabilir, wipe lar yanlış/hatalı olabilir. bu uzar gider ;)
ram gayet güzel.
aramalarda geç açılma yok.
şarj sabah %96 iken şarjdan aldım. tüm kullanım. sadece 12-13saatleri arası tele hiç dokunmadım. şarj şu anda %20. ve hiç şarj etmedim.
hasılı v9'a kadar arıza çıkabiliyordu ama v10 gayet stabil ve süper çalışıyor :)
Bana diyorsan bütün işlemleri yaptım. Herşey successful. Sorun romda gece jet gibi uçan telefon sabah açtığımda acayip kasiyordu.rehberden ana sayfaya git birden ilk alt simgeler sonra google arama sonra hava durumu sirayla 5 saniye araliklarla geliyor :)

Bu adamin RAM Optimization yaptığına inanmıyorum ben :) gün içinde reset attircak bir rom kullanmam :)
Bendeki 1.21gb olanı

1zm1tl1

Üye
Çok teşekür ederim kardeşim tam başka rom yüklüyodum bune biçim rom dicektim . :bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::dance:

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
sana değil yav genel anlamda :)

tekrar söylüyorum :)
portlanmış romlardan stock rom gibi bir performans beklemek yanlış çünkü aslı olan stock romda BİLE buglar/hatalar/sorunlar yaşanıyor. kaldı ki üzerinde oynama yapılmış, tavsiye edilen bir kernel ile çalışabilen bir romdan çok çok çok fazla bişey beklememek gerekir :)
kaldı ki android yazılımlar linux tabanlıdır ve diğer yazı dillerindeki gibi değildir. yani yaptım oldu şeklinde bir geribildirim alamazsınız.

tekrar ediyorum:
telin hergün reboot edilmesi hem kernelin romun içine gömülerek romun ve kernelin (çekirdeğin) dolayısıyla ayarlardan maksimum fayda alarak daha stabil çalışmasını sağlar hemde genel anlamda roma stabilite kazandırır ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş kasmasının sebebi güç tasarrufundaki seçenekler açık kalıyor onların hepsini kapa sorunlar ortadan kalkıyor

ekremesiroglu

Üye
sana değil yav genel anlamda :)

tekrar söylüyorum :)
portlanmış romlardan stock rom gibi bir performans beklemek yanlış çünkü aslı olan stock romda BİLE buglar/hatalar/sorunlar yaşanıyor. kaldı ki üzerinde oynama yapılmış, tavsiye edilen bir kernel ile çalışabilen bir romdan çok çok çok fazla bişey beklememek gerekir :)
kaldı ki android yazılımlar linux tabanlıdır ve diğer yazı dillerindeki gibi değildir. yani yaptım oldu şeklinde bir geribildirim alamazsınız.

tekrar ediyorum:
telin hergün reboot edilmesi hem kernelin romun içine gömülerek romun ve kernelin (çekirdeğin) dolayısıyla ayarlardan maksimum fayda alarak daha stabil çalışmasını sağlar hemde genel anlamda roma stabilite kazandırır ;)

başka rom reklamı sayılmaz ama dn4 rom samimi söylüyorum fark atacak bi rom. şiddetle tavsiyemdir final versionu kur ve dene.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve morki05
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
oda denendi hocam.
testte kaldı :(
burda yada 4.4.4 forumunda gerekçeleriyle yazdım ;)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Android bir telefonun stabil çalışabilmesi için bence en az 2gb ram gerekiyor
Eğer oyundan menüye dönerken gecikme oluyorsa nova launcherı tavsiye ederim 4 mb birşeydi
Samsungun sistem uygulamaları biraz şişirilmiş oluyor klavyesi 120 mb tı sanırım

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve morki05
morki05

morki05

Üye
Android bir telefonun stabil çalışabilmesi için bence en az 2gb ram gerekiyor
Eğer oyundan menüye dönerken gecikme oluyorsa nova launcherı tavsiye ederim 4 mb birşeydi
Samsungun sistem uygulamaları biraz şişirilmiş oluyor klavyesi 120 mb tı sanırım
#1553 hocam belki biliyorsundur bir yöntemle bazı uygulamaları hafıza kartına atıp sd kart rahatlatılabiliyor özellikle oyun uygulamaları

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
#1553 hocam belki biliyorsundur bir yöntemle bazı uygulamaları hafıza kartına atıp sd kart rahatlatılabiliyor özellikle oyun uygulamaları
Arkada çalışan uygulamalar sorun oluyor ram kullanımında

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bu greenfy sildim ben.
nedir ne değildir bi anlatır mısın.
birde yeniden kurmak için marketten indirmek yeterli mi?

Üst Alt