[Kayahan14] Real Football 2010 Türkçe Spiker Eklentisi v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

batuuboysan

batuuboysan

Üye
teşekkürler :D birisi bana orjinal takım ve oyuncu isimlerini nerden bulacağımı söyleyebilir mi lütfen :D
teşekkürler :D birisi bana orjinal takım ve oyuncu isimlerini nerden bulacağımı söyleyebilir mi lütfen :D

• Beğen
Tepkiler: Jan

savaza

savaza

Üye
teşekkürler

Jan

Jan

Üye
Kayahancım kolaygelsin paylaşım içinde çok teşekkür ederim benim senden bir isteğim var daha önce birilerine söylemiştim hiç tınlamadılar kardeşim . Pes 2011 in içinde değişiklik yapabilir misin rica etsem konami olan varya onu diyorum çok zor olmaz senin için yalnızca isim değiştireceğiz okadar en kısa zamanda cevabını bekliyorum olumlu yada olumsuz sağol.

savaza

savaza

Üye
2015 için güncel futbol oyunu varmı ?

• Beğen
mhmtssk

mhmtssk

Üye
symbian da bulamazsın kardeş

• Beğen
batu1678

batu1678

Üye
teşekkürler

• Beğen
savaza

savaza

Üye
teşekkürler.

• Beğen
celilcemre

celilcemre

Üye
Denemedim ama büyük emek var. Allah razı olsun. Eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Jan ve Kayahan14
Jan

Jan

Üye
Selamun Aleyküm Kayahancım nasılsın umarım iyisindir :) Şimdi bizim arkadaşlardan Raso66 sağolsun pes2011 in yeni kadroları ile pes2014 ü bizlerle paylaştı . Çokda güzel olmuş hani diyorum tek eksiğimiz türkçe spiker :)) Onuda acaba diyorum sen biraz uğraşıp yapabilsen süper olurdu ben sizler kadar bilgili değilim eğer yapabilirsen gerçekten harika olur en kısa zamanda cevabını bekliyorum kardeşim iyi günler :)

• Beğen
Tepkiler: Raso66 ve Kayahan14
savaza

savaza

Üye
Selamun Aleyküm Kayahancım nasılsın umarım iyisindir :) Şimdi bizim arkadaşlardan Raso66 sağolsun pes2011 in yeni kadroları ile pes2014 ü bizlerle paylaştı . Çokda güzel olmuş hani diyorum tek eksiğimiz türkçe spiker :)) Onuda acaba diyorum sen biraz uğraşıp yapabilsen süper olurdu ben sizler kadar bilgili değilim eğer yapabilirsen gerçekten harika olur en kısa zamanda cevabını bekliyorum kardeşim iyi günler :)
kardeşim oyunun linkini versene

• Beğen
celilcemre

celilcemre

Üye
Teşekkürler Kayhan Kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Jan

Jan

Üye
Bende sandım ki spiker eklemek için uğraşcaksın :D ne adamsın yaa :D :D nankatsu bile var :) eski brezilya arjantin büyük ülkeler çok güzel olmuş yaa gol atamıyorum eskisi gibi bayıldım oyuna kardeşim ;)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
tekrar söylüyorum pes 2011 de spiker olayı yok :) ingilizce spiker bile yokki onu türkçeye çeviriyim yoksa kolay iş :)

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Eyvallah sağolasın :)

azattt

azattt

Üye
paylaşım için teşekkürler. 2010 olduğu için hiç oynamak istemedim ama oyun gayet iyimiş spiker olayı da iyi olmuş tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
noki700xx

noki700xx

Üye
teşekkürler

azattt

azattt

Üye

• Beğen
Tepkiler: Jan ve Kayahan14

Üst Alt