Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

funny_halil

Üye
BILEN HOCALARIM
Xda da blekota v9.0 sayfasında yorum yazamıyorum öyle bi seçenek yok nasıl yazılıyor ?????

seronet

seronet

Üye
Oraya yazabilmek için başka konulara 10 mesaj atmak gerekiyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim
tdd46

tdd46

Üye
Beyler ilk defa bir costum romu 1 aya yakın kullandım. Rom başarılı sistemde oturmuş. Arama geldiğinde geç uyanma sorunu da nerdeyse olmuyor gibi fakat ilk kurduğum zamanki gibi seri değil yavaşlama başladı. Şimdi romu yeniden mi kursam yoksa rom oturmuş devam mı edim fikrinizı öğrenmek istedim

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
V9 kurdum gayet başarılı v7 ye oranla hatalardan arındırılmış, geçmek isteyen düşünmeden geçmesin ayrıca aziz arkadasin boeffla ayarlarini da uyguladim sarj ve performans süper bu arada boeffla 6 beta 7 yüklü

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
-

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Romda 1 sorun var beyler.

sorunu açıkça söyleyeyim : Güç tasarruf modunda cihaz kapalı olsa bile hala açıkmış gibi güç tasarrufunda kalıyor zaten ekranın parlaklığının kısık olduğundan anlaşılıyor sorunu gidermek güç tasarrufunu tamamen kapatabilmek için şu adımları takip edin.

Ayarlar / Güç tasarrufu / güç tasarruf modu / performansı kısıtla seceneklerine gidin en son girdiğiniz yerde cpu performansı ve ekran çıkışı seceneklerini kaldırıp guctasarrufunu devre dışı bırakıp çıkın.

konu sahibi konuya eklesin lütfen.

Bu sorun S5 Lite Rom V9'da Mevcut.

bahattin0755

Üye
Ya bu romu 1 ayı geçik kullanıyorum tam dolunca delirmeye başladı telefon günde 2 3 kez res artırıyor bi yardımcı olun ?

emrexking

emrexking

Üye
arkadaşlar uzun vadede romda sıkıntı var mı? birde gereksiz programlar içerisinden silinmişmi ?
teşekkrler..

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar uzun vadede romda sıkıntı var mı? birde gereksiz programlar içerisinden silinmişmi ?
teşekkrler..
Rom yüklenirken yüklenecek programları siz seçiyorsunuz bence gereksiz uygulama yok
Günde 1 kere reatart atınca kasma olmuyor
Ya bu romu 1 ayı geçik kullanıyorum tam dolunca delirmeye başladı telefon günde 2 3 kez res artırıyor bi yardımcı olun ?
Tam dolunca derken?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
emrexking

emrexking

Üye
Rom yüklenirken yüklenecek programları siz seçiyorsunuz bence gereksiz uygulama yok
Günde 1 kere reatart atınca kasma olmuyor
temiz stabil bişi arıyorum orjinal kutudan actıgım gibi bi root ama yüklerken istemediklerimi yüklemeyecegim bir yöntem arıyorum. orjinalinde sanırım navigasyon falan oluyo öle mesela

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
temiz stabil bişi arıyorum orjinal kutudan actıgım gibi bi root ama yüklerken istemediklerimi yüklemeyecegim bir yöntem arıyorum. orjinalinde sanırım navigasyon falan oluyo öle mesela
Orijinal romdan daha stabil bence
Romu kurmak uzun değil seçilcek fazla seçenek yok zaten ister bunu isterseniz blekota note 4ü yükleyin
Bu arada navigasyon programı sansung appsde here beta var gayet güzel çalışıyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Orijinal romdan daha stabil bence
Romu kurmak uzun değil seçilcek fazla seçenek yok zaten ister bunu isterseniz blekota note 4ü yükleyin
Bu arada navigasyon programı sansung appsde here beta var gayet güzel çalışıyor
sorunu lütfen konuya ekleyin.

hangi kerneli kullaniyorsunuz bu arada ?

6.0 stabilmi daha iyidir ? yoksa 6.1 beta 7 mi daha iyidir ? betayi kullanmadim kullandiysaniz bir fikir verir misiniz ?

salih1478

Üye
Arkadaşlar asphalt 8 full ayarlarda deneyenler var mı
efextreme rom kullanıyordum ama şişmeye başladı değştireceğim gibi blekota v8 de kullanıyordum ama baya takılma filan vardı hayla öyle mi v9 da ne gibi hatalar var hdmi filan çalışıyor mu

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

al burdan buyur

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Arkadaşlar asphalt 8 fu ll ayarlarda deneyenler var mı
efextreme rom kullanıyordum ama şişmeye başladı değştireceğim gibi blekota v8 de kullanıyordum ama baya takılma filan vardı hayla öyle mi v9 da ne gibi hatalar var hdmi filan çalışıyor mu
çok anlamam ama asphalt 8 en iyi çözünürlükte uzun süre oynadım hiç bi kasma yada sorunla karşılaşmadım

bahattin0755

Üye
Yani rami okadar çok kullanıyor ki klavye felan açılmıyo ondan res atıyom günde 2 3 kez önceden yoktu bi çözüm var mı sıkıntı çıkarmaya başladı

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Yani rami okadar çok kullanıyor ki klavye felan açılmıyo ondan res atıyom günde 2 3 kez önceden yoktu bi çözüm var mı sıkıntı çıkarmaya başladı
usta ben gereksiz sistem uygulamalarını sildim günde 1 kere rom otursun diye reboot atıyorum tarayıcı olarak opera beta klavye olarak fleksy kullanıyorum hiç bir sorun yok kasma yada geçişlerde takılma gibi bi öyle dene istersen sistem uygulamalarını silip benim 450-550 arası değişiyo

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
kernel 6.1 beta 7 yi yükle ve boeffla ayarlarını yap.
detaylı bir kurulumdan sonra hiçbir sorun çıkartmıyor;)

Üst Alt