Xda nın kuralları var öyle hemen yorum yazamazsın kuralları varBILEN HOCALARIM
Xda da blekota v9.0 sayfasında yorum yazamıyorum öyle bi seçenek yok nasıl yazılıyor ?????
megadan Paylaşcak v10dan itibaren ota olcak.n
Normal olarak mega da falan paylaşmayacak mı sadece ota da mı ?????
Rom yüklenirken yüklenecek programları siz seçiyorsunuz bence gereksiz uygulama yokarkadaşlar uzun vadede romda sıkıntı var mı? birde gereksiz programlar içerisinden silinmişmi ?
teşekkrler..
Tam dolunca derken?Ya bu romu 1 ayı geçik kullanıyorum tam dolunca delirmeye başladı telefon günde 2 3 kez res artırıyor bi yardımcı olun ?
temiz stabil bişi arıyorum orjinal kutudan actıgım gibi bi root ama yüklerken istemediklerimi yüklemeyecegim bir yöntem arıyorum. orjinalinde sanırım navigasyon falan oluyo öle meselaRom yüklenirken yüklenecek programları siz seçiyorsunuz bence gereksiz uygulama yok
Günde 1 kere reatart atınca kasma olmuyor
Orijinal romdan daha stabil bencetemiz stabil bişi arıyorum orjinal kutudan actıgım gibi bi root ama yüklerken istemediklerimi yüklemeyecegim bir yöntem arıyorum. orjinalinde sanırım navigasyon falan oluyo öle mesela
sorunu lütfen konuya ekleyin.Orijinal romdan daha stabil bence
Romu kurmak uzun değil seçilcek fazla seçenek yok zaten ister bunu isterseniz blekota note 4ü yükleyin
Bu arada navigasyon programı sansung appsde here beta var gayet güzel çalışıyor
çok anlamam ama asphalt 8 en iyi çözünürlükte uzun süre oynadım hiç bi kasma yada sorunla karşılaşmadımArkadaşlar asphalt 8 fu ll ayarlarda deneyenler var mı
efextreme rom kullanıyordum ama şişmeye başladı değştireceğim gibi blekota v8 de kullanıyordum ama baya takılma filan vardı hayla öyle mi v9 da ne gibi hatalar var hdmi filan çalışıyor mu
usta ben gereksiz sistem uygulamalarını sildim günde 1 kere rom otursun diye reboot atıyorum tarayıcı olarak opera beta klavye olarak fleksy kullanıyorum hiç bir sorun yok kasma yada geçişlerde takılma gibi bi öyle dene istersen sistem uygulamalarını silip benim 450-550 arası değişiyoYani rami okadar çok kullanıyor ki klavye felan açılmıyo ondan res atıyom günde 2 3 kez önceden yoktu bi çözüm var mı sıkıntı çıkarmaya başladı