Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
kartal2378

kartal2378

Üye
Note 2 ile s3 un donanimi ram haric tamamen ayni islemci,o yuzden tam stabillik icin onemli

kartal2378

kartal2378

Üye
Portlanir tabiki ama insallah v9 gibi saglam olur

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
hangi boeffla kerneli kullanıyım

tdd46

tdd46

Üye
Xda da 5 sürümü portlanmıs halde var zaten

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Launcher kullanmadan romun desteklediği tema varmı varsa nerden bulabiliriz

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Arkadaslar bilen birisi cevap verebilir mi? Klavye sorunu v7 de oluyordu v9 a geçtim 2 gün oldu bunda da sık sık oluyor klavyeyi bekliyorum da bekliyorum alttan gelmiyor ki yazayım acaba bu durum romdan kaynaklı mi yoksa klavyede mi sorun var çözebilen varsa lutfen yazsın bunun için şu güzelim romu değiştirmek istemiyorum.Bu arada config ayarlarını denildiği gibi yaptım

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar söylediğiniz sorunlar ne hikmetse burda bu işin nasıl yapılması gerektiğini söyleyenlere hiç olmuyor.
misal benim ne klavyede, ne ram'de, ne gelen aramalarda geç açılma gibi bi sorun başıma gelmedi.
burda bikaç isim daha verebilirim.
misal morki05, misal kartal2378, misal 1553.
ya bizde şans var bu rom bize torpil geçiyo ya da sorun yaşayanlar birşeyleri eksik/yanlış/alelacele yapıyor.
ben çok mu biliyorum bu işi.
gayet rahat birşekilde HAYIR cevabını veriyorum ama bu işin yapılırken neler yapılması gerektiğine ve sıralamasına dikkat ediyorum ve uygulamayı kuruyorum.
birde yeni güncelleme geldiğinde yada config ayarları yapıldığında hemen tepki alayım, telefonum uçsun diye bir karşıtepki beklemeyin.
portlanmış romlarda yapılan değişiklikler 2 3 gün içinde kendini belli eder. bunun da sebebi android sistemi linux tabanlıdır ve diğer diğer pc dilleri gibi yaptım oldu sistemi ile çalışmaz ;)
ondan sürekli "GÜNDE BİR KERE REBOOT CANDIR." diye söylüyorum hep.
çünkü kernel ve sistem iyice birbirine entegre olacak ve rom daha da stabil çalışacaktır :)
ben bi kere hata yaşadım oda fotoğrafla ilgili.
oda benden kaynaklıymış.
lütfen dikkat edelim.
birde tekrar söylüyorum
bu ve bu tarz romlar portlanmış romlardır. stock romda bile hata alınırken bu romlarda hata beklememek, çölde yağan yağmurda kum tanesi istememek gibi olur ;)
burda kimseyi kırmak yada küçümsemek değil.
benim yaşım 31 ve işim gereği dikkat ve itinaya özen gösteriyorum.
saygılarımla.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05, burak1553 ve kartal2378
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar söylediğiniz sorunlar ne hikmetse burda bu işin nasıl yapılması gerektiğini söyleyenlere hiç olmuyor.
misal benim ne klavyede, ne ram'de, ne gelen aramalarda geç açılma gibi bi sorun başıma gelmedi.
burda bikaç isim daha verebilirim.
misal morki05, misal kartal2378, misal 1553.
ya bizde şans var bu rom bize torpil geçiyo ya da sorun yaşayanlar birşeyleri eksik/yanlış/alelacele yapıyor.
ben çok mu biliyorum bu işi.
gayet rahat birşekilde HAYIR cevabını veriyorum ama bu işin yapılırken neler yapılması gerektiğine ve sıralamasına dikkat ediyorum ve uygulamayı kuruyorum.
birde yeni güncelleme geldiğinde yada config ayarları yapıldığında hemen tepki alayım, telefonum uçsun diye bir karşıtepki beklemeyin.
portlanmış romlarda yapılan değişiklikler 2 3 gün içinde kendini belli eder. bunun da sebebi android sistemi linux tabanlıdır ve diğer diğer pc dilleri gibi yaptım oldu sistemi ile çalışmaz ;)
ondan sürekli "GÜNDE BİR KERE REBOOT CANDIR." diye söylüyorum hep.
çünkü kernel ve sistem iyice birbirine entegre olacak ve rom daha da stabil çalışacaktır :)
ben bi kere hata yaşadım oda fotoğrafla ilgili.
oda benden kaynaklıymış.
lütfen dikkat edelim.
birde tekrar söylüyorum
bu ve bu tarz romlar portlanmış romlardır. stock romda bile hata alınırken bu romlarda hata beklememek, çölde yağan yağmurda kum tanesi istememek gibi olur ;)
burda kimseyi kırmak yada küçümsemek değil.
benim yaşım 31 ve işim gereği dikkat ve itinaya özen gösteriyorum.
saygılarımla.
Ne iş yapıyordun :)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
il hukuk işleri müdürlüğü ;)
(hata payı yok. çünkü karşımdaki insan vali :D )

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bilen birisi cevap verebilir mi? Klavye sorunu v7 de oluyordu v9 a geçtim 2 gün oldu bunda da sık sık oluyor klavyeyi bekliyorum da bekliyorum alttan gelmiyor ki yazayım acaba bu durum romdan kaynaklı mi yoksa klavyede mi sorun var çözebilen varsa lutfen yazsın bunun için şu güzelim romu değiştirmek istemiyorum.Bu arada config ayarlarını denildiği gibi yaptım
Bende v7de oluyordu ama v9 da hiç olmamıştı
Temiz kurulum yaptıysanız bekleyin belki bir kaç güne düzelir
Bu arada telefonu her gün bir kere yeniden başlatırsanız bu sorun düzelebilir
il hukuk işleri müdürlüğü ;)
(hata payı yok. çünkü karşımdaki insan vali :D )
İlk defa duydum :D
Hangi il ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
her ilde yeni kurulan birimlerden.
becerebildiysem hangi il olduğunu özelden gönderdim :D

orhan3446

Üye
selam öncelikle çok teşekkür ederim romu yükledim telefon uçak gibi oldu adeta emeğinize sağlık....
ancak daha öncekine göre telefonumun daha az çektiğini düşünüyorum yanı hattın çekim gücü azaldı sanki bunun rom ile alakası varmıdır yada yapabileceğim bişey bir öneriniz varmı .... bir cevap verirseniz sevinirim.. tekrar teşekkürler.....

kartal2378

kartal2378

Üye
Nd4 romu nu kurup deneyen varmi arkadaslar,bu rom mu nd4 mu desem cevap nedersiniz,kuramadim ya icim icimi yiyor[emoji1]

Üst Alt