Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye

qradyant

qradyant

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps flashlamadin sanirim :)
Bu arada bu romun wifi sinyal alımı zayıfti bende. Tema bölümü yok değil mi?
Sadece launcher kullanabiliyorsun galiba

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Gaps yukledim, tema olayina bakamadim daha launcherede bakamadim.
Simdilik Titanium geri yukleme yapmiyor, chrome hata veriyor, gece incelerim bol bol :)

Launcher kullaniliyor, wifide sıkıntı yok daha iyi gibi, muzikcalar calismiyor, sarj iyi gidiyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Lollipop harika... Bende arada bir oluyor. 10 dan 1 e dustu bir kere ama oda 1 kere :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Titaniym ve chrome sorunsuz. Nova launcher kurdum ayni lollipop oldu zaten lolupop ama cok iyi oldu. Ram kullanmadi bi harika zaten, bu surumu kullanan bilir. 1.2 gb bosyer mi olur ilk defa, ama biraz sarj cabuk gidiyor kitkatta ve s5 romda oldugu gibi, baska sorun yok. Antutu 22 bin cikti , ama klavyesi ve ram kulanimi harika, kullanolilir su anda temayi sevmediyseniz nova kurun. Harika oluyor benim deneyimlerim bunlar [emoji106] [emoji6]

baskahmet

baskahmet

Üye
Gaps yukledim, tema olayina bakamadim daha launcherede bakamadim.
Simdilik Titanium geri yukleme yapmiyor, chrome hata veriyor, gece incelerim bol bol :)

Launcher kullaniliyor, wifide sıkıntı yok daha iyi gibi, muzikcalar calismiyor, sarj iyi gidiyor
Muzikcalar bende calisiyor ama deneyimlerimi yazdim , bi goz at derim :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Muzikcalar bende calisiyor ama deneyimlerimi yazdim , bi goz at derim :)

Telefon yarim saattir elimde Sarj yerinde sayiyor ya gosterge yanlis yada sarj cok iyi gidiyor :)

Ttpod kullaniyorum zaten muzikcalar lazim degil, chromeda arada durdu diyor ama calisiyor.
Titanium geri yukleme yapmiyor 100 tane uygulama var işim baya zor :(
Bunda internet hep acikmi kaliyor kapanmiyor sanirim

baskahmet

baskahmet

Üye
Telefon yarim saattir elimde Sarj yerinde sayiyor ya gosterge yanlis yada sarj cok iyi gidiyor :)

Ttpod kullaniyorum zaten muzikcalar lazim degil, chromeda arada durdu diyor ama calisiyor.
Guncellenmis surum iyi bahadir kardes. Kullan sen lolipopun hazini almak bile buyuk keyif
Buda benim sarj goruntuleri. İyi iyi vallaha :))

İste iyi ram kullanimi ile dmek istedgm bu :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye

Veri kapatılabiliyor :) ama ben yine de lollilop oturana kadar kitkat diyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi insan l yi kullanmak istiyor. : D belki resmi olarak gelmez bunu kullaniriz. Ams resmi gelir heralde. Neyse bu surum iyi iyi...

• Beğen
by-hedir

by-hedir

Üye
Arkadaslar lollipppu nasil yukleyecez dosyalar nerede biraz yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Yok ya kapatilmiyor sanirim sebekeye tiklayinca veri bilgisine giriyor.
Titanium da baska surum yukledim calisti :)

• Beğen

hkn3232

Üye
Yok ya kapatilmiyor sanirim sebekeye tiklayinca veri bilgisine giriyor.
Titanium da baska surum yukledim calisti :)

Bildirim çubuğunda parlaklik ayarladigin yerin altinda Avea yazıyor ya ona basınca kapatmasi lazim.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bildirim çubuğunda parlaklik ayarladigin yerin altinda Avea yazıyor ya ona basınca kapatmasi lazim.
Simdi farkettim ona tiklayinca ayri bir sayfa aciliyor orada sag ustte buton varmis :)

hkn3232

Üye
Simdi farkettim ona tiklayinca ayri bir sayfa aciliyor orada sag ustte buton varmis :)

Arayüzü çabuk sıkıyor insanı cm 12 de. Rusya kitkat ilk sürümünu kullanıyorum. Daha performansli ve pil konusunda daha iyi. Cm nin her surumunu yükledim. Stock dan başkası yalan. Serranos ta yükledim. Şarjı emiyor sanki:D. Rusya kitkatin ilk surumunu tavsiye ederim.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arayüzü çabuk sıkıyor insanı cm 12 de. Rusya kitkat ilk sürümünu kullanıyorum. Daha performansli ve pil konusunda daha iyi. Cm nin her surumunu yükledim. Stock dan başkası yalan. Serranos ta yükledim. Şarjı emiyor sanki:D. Rusya kitkatin ilk surumunu tavsiye ederim.
Bu seferki iyi gibi simdi bütün uygulamalarımı yükledim yarın daha saglıklı bilgi eklerim :)

Üst Alt