Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Benim telde bir sorun mu var ya 58 dereceyi gordum sicaklikta. Neyse kitkat begenmedm ya asiri sarj gidiyo cm 12 yukleyecem bi ablam gitsin hele :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Cm 12 son surum flaslicam smdi ablam anlamasin diyede launcher kurcam tmmdir

baskahmet

baskahmet

Üye
Vay be. Son surum harika halim abi birde apus launcher kurdum ablam anlamadi :D niye sevmediniz bu 5.0 harika ya

qradyant

qradyant

Üye
Vay be. Son surum harika halim abi birde apus launcher kurdum ablam anlamadi :D niye sevmediniz bu 5.0 harika ya
Tasarımını beğenmedim Ahmet,
Bildirim panelinden tut uygulama iconlarina kadar çoğu imajları beğenmedim. Bir süre daha kitkat [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bildirim panelinden tut uygulama iconlarina kadar çoğu imajları beğenmedim. Bir süre daha kitkat [emoji4]
Launcher kurulunca hicbirsey farketmedi bu son surum 5.0.1 :Dd baksana super :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Oda bir süre sonra kitkat kullanırken bulur kendini :)
Ilk yükleyince on numara diyorsun aradan biraz süre gecince stock candır :D

• Beğen
Tepkiler: qradyant
baskahmet

baskahmet

Üye
Oda bir süre sonra kitkat kullanırken bulur kendini :)
Ilk yükleyince on numara diyorsun aradan biraz süre gecince stock candır :D
Oyle olmaz smdi kitkat iiihii :D bu son surum 5.0.1 yeni surum iyidir iyi bunda kalacam buraya yazdm :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Reflexx lollipopcu :D destek ver . :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Oyle olmaz smdi kitkat iiihii :D bu son surum 5.0.1 yeni surum iyidir iyi bunda kalacam buraya yazdm :D
Cm de şarj sorunuda vardı umarım düzelmiştir zaten o sorun devam ediyorsa 24 saati görmeden kitkata dönüverirsin :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet buraya yazıyorum, yine dönüşün kitkat a olacak ;) Taşıma su ile Değirmen dönmez
Abi bilmiyom ya kitkat oyun per kotu. Sarj fazla gidiyo. Ne bileyim biraz bunda kalayim. Rusyaya kac guncelleme geldi hala tur yok :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Son surum L de yuzde 25 di sarj , yeniden baslattim yuzde 50 oldu :Dd

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Son surum L de yuzde 25 di sarj , yeniden baslattim yuzde 50 oldu :Dd

Sarj sıkıntısı yok dedin diye yükledim ama yuzde 50 den yuzde 8'e düstü ama arayuz hoş olmuş bikaç gün deneme yapim bari :)

reflex

reflex

Üye
Reflexx lollipopcu :D destek ver . :D
İlk ciktigindan beri kullaniyom kitkat yaninda çoçuk gibi kalir
Bu arada şarz sorunu olanlar çok ilginç bende arada bir oluyo oda kitkat rus son sürüm dahil şaşırtıcı ilginç

qradyant

qradyant

Üye
Ben bunu yüklesem yine stocka geçerim o yüzden forever stock rom :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İlk ciktigindan beri kullaniyom kitkat yaninda çoçuk gibi kalir
Bu arada şarz sorunu olanlar çok ilginç bende arada bir oluyo oda kitkat rus son sürüm dahil şaşırtıcı ilginç

Bildirim panelindeki kısayolları değiştirebiliyormuyuz wifi,mobilveri vs?
Ben bunu yüklesem yine stocka geçerim o yüzden forever stock rom :)

Bu sefer hoşuma gitti güzel olmuş şarj sorunu ve başka sorun çıkmazsa kullanılabilir :)

reflex

reflex

Üye
Bildirim panelindeki kısayolları değiştirebiliyormuyuz wifi,mobilveri vs?

Bu sefer hoşuma gitti güzel olmuş şarj sorunu ve başka sorun çıkmazsa kullanılabilir :)
Hayır şuanlık o kısım yok ilerleyen zamanda bekliyorum ama fazla gerek yok gibi zaten çok hızlı animasyon ve geçişler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt