qradyant
Üye
Telefonla çok uğraşısan terlerAbi bide benm elim cok terliyo ekranda yag cikiyor. Sinir oluyorum telefon isiniyor ondanmi ck snr oluyorum
Telefonla çok uğraşısan terlerAbi bide benm elim cok terliyo ekranda yag cikiyor. Sinir oluyorum telefon isiniyor ondanmi ck snr oluyorum
Tasarımını beğenmedim Ahmet,Vay be. Son surum harika halim abi birde apus launcher kurdum ablam anlamadiniye sevmediniz bu 5.0 harika ya
Launcher kurulunca hicbirsey farketmedi bu son surum 5.0.1Tasarımını beğenmedim Ahmet,
Bildirim panelinden tut uygulama iconlarina kadar çoğu imajları beğenmedim. Bir süre daha kitkat [emoji4]
d baksana super 
Oda bir süre sonra kitkat kullanırken bulur kendiniTasarımını beğenmedim Ahmet,
Bildirim panelinden tut uygulama iconlarina kadar çoğu imajları beğenmedim. Bir süre daha kitkat [emoji4]

Aynen öyleOda bir süre sonra kitkat kullanırken bulur kendini
Ilk yükleyince on numara diyorsun aradan biraz süre gecince stock candır![]()
Başlangıçta farklı tadlar arıyorsun ama kitkat ın rahatlığını hiçbiri vermiyor 5.0.1 gayri resmi, kafasına göre yazarlarLauncher kurulunca hicbirsey farketmedi bu son surum 5.0.1d baksana super
![]()

Oyle olmaz smdi kitkat iiihiiOda bir süre sonra kitkat kullanırken bulur kendini
Ilk yükleyince on numara diyorsun aradan biraz süre gecince stock candır![]()
bu son surum 5.0.1 yeni surum iyidir iyi bunda kalacam buraya yazdm 
Cm de şarj sorunuda vardı umarım düzelmiştir zaten o sorun devam ediyorsa 24 saati görmeden kitkata dönüverirsinOyle olmaz smdi kitkat iiihiibu son surum 5.0.1 yeni surum iyidir iyi bunda kalacam buraya yazdm
![]()

Ahmet buraya yazıyorum, yine dönüşün kitkat a olacakReflexx lollipopcudestek ver .
![]()
Cm de şarj sorunuda vardı umarım düzelmiştir zaten o sorun devam ediyorsa 24 saati görmeden kitkata dönüverirsin![]()

Abi bilmiyom ya kitkat oyun per kotu. Sarj fazla gidiyo. Ne bileyim biraz bunda kalayim. Rusyaya kac guncelleme geldi hala tur yokAhmet buraya yazıyorum, yine dönüşün kitkat a olacakTaşıma su ile Değirmen dönmez

Son surum L de yuzde 25 di sarj , yeniden baslattim yuzde 50 oldud

İlk ciktigindan beri kullaniyom kitkat yaninda çoçuk gibi kalirReflexx lollipopcudestek ver .
![]()
İlk ciktigindan beri kullaniyom kitkat yaninda çoçuk gibi kalir
Bu arada şarz sorunu olanlar çok ilginç bende arada bir oluyo oda kitkat rus son sürüm dahil şaşırtıcı ilginç
Ben bunu yüklesem yine stocka geçerim o yüzden forever stock rom![]()

Hayır şuanlık o kısım yok ilerleyen zamanda bekliyorum ama fazla gerek yok gibi zaten çok hızlı animasyon ve geçişlerBildirim panelindeki kısayolları değiştirebiliyormuyuz wifi,mobilveri vs?
Bu sefer hoşuma gitti güzel olmuş şarj sorunu ve başka sorun çıkmazsa kullanılabilir![]()