qradyant
Üye
SS atar mısınBildirim panelindeki kısayolları değiştirebiliyormuyuz wifi,mobilveri vs?
Bu sefer hoşuma gitti güzel olmuş şarj sorunu ve başka sorun çıkmazsa kullanılabilir![]()
SS atar mısınBildirim panelindeki kısayolları değiştirebiliyormuyuz wifi,mobilveri vs?
Bu sefer hoşuma gitti güzel olmuş şarj sorunu ve başka sorun çıkmazsa kullanılabilir![]()
Power + ses kısma olmasi lazimNasil aliyorduk bunda![]()

Power + ses kısma olmasi lazim![]()
Gapps flashlamadin sanirimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gapps flashlamadin sanirim
Bu arada bu romun wifi sinyal alımı zayıfti bende. Tema bölümü yok değil mi?
Sadece launcher kullanabiliyorsun galiba

Gapps flashlamadin sanirim
Bu arada bu romun wifi sinyal alımı zayıfti bende. Tema bölümü yok değil mi?
Sadece launcher kullanabiliyorsun galiba
Muzikcalar bende calisiyor ama deneyimlerimi yazdim , bi goz at derimGaps yukledim, tema olayina bakamadim daha launcherede bakamadim.
Simdilik Titanium geri yukleme yapmiyor, chrome hata veriyor, gece incelerim bol bol
Launcher kullaniliyor, wifide sıkıntı yok daha iyi gibi, muzikcalar calismiyor, sarj iyi gidiyor

Muzikcalar bende calisiyor ama deneyimlerimi yazdim , bi goz at derim![]()

Guncellenmis surum iyi bahadir kardes. Kullan sen lolipopun hazini almak bile buyuk keyifTelefon yarim saattir elimde Sarj yerinde sayiyor ya gosterge yanlis yada sarj cok iyi gidiyor
Ttpod kullaniyorum zaten muzikcalar lazim degil, chromeda arada durdu diyor ama calisiyor.
Titanium geri yukleme yapmiyor 100 tane uygulama var işim baya zor
Bunda internet hep acikmi kaliyor kapanmiyor sanirim
)
Veri kapatılabiliyorTelefon yarim saattir elimde Sarj yerinde sayiyor ya gosterge yanlis yada sarj cok iyi gidiyor
Ttpod kullaniyorum zaten muzikcalar lazim degil, chromeda arada durdu diyor ama calisiyor.
Titanium geri yukleme yapmiyor 100 tane uygulama var işim baya zor
Bunda internet hep acikmi kaliyor kapanmiyor sanirim
ama ben yine de lollilop oturana kadar kitkat diyorumAbi insan l yi kullanmak istiyor. : D belki resmi olarak gelmez bunu kullaniriz. Ams resmi gelir heralde. Neyse bu surum iyi iyi...Veri kapatılabiliyorama ben yine de lollilop oturana kadar kitkat diyorum
Veri kapatılabiliyorama ben yine de lollilop oturana kadar kitkat diyorum

Yok ya kapatilmiyor sanirim sebekeye tiklayinca veri bilgisine giriyor.
Titanium da baska surum yukledim calisti![]()
Simdi farkettim ona tiklayinca ayri bir sayfa aciliyor orada sag ustte buton varmisBildirim çubuğunda parlaklik ayarladigin yerin altinda Avea yazıyor ya ona basınca kapatmasi lazim.

Oncelikle cihazı rootlaman lazimArkadaslar lollipppu nasil yukleyecez dosyalar nerede biraz yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Simdi farkettim ona tiklayinca ayri bir sayfa aciliyor orada sag ustte buton varmis![]()
. Rusya kitkatin ilk surumunu tavsiye ederim.Bu seferki iyi gibi simdi bütün uygulamalarımı yükledim yarın daha saglıklı bilgi eklerimArayüzü çabuk sıkıyor insanı cm 12 de. Rusya kitkat ilk sürümünu kullanıyorum. Daha performansli ve pil konusunda daha iyi. Cm nin her surumunu yükledim. Stock dan başkası yalan. Serranos ta yükledim. Şarjı emiyor sanki. Rusya kitkatin ilk surumunu tavsiye ederim.