Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

czary01

Üye
Arkadaslar suan 4.4.2 rus romundayim 4.2.2 ye donus yok gibi birtane ingilizce 4.2.2 stock orjinal rom buldum 4.4.2 nin uzerine kuruyorum hersey normal sadece wifisi calismiyor wifi sorununu nasil asarim bu konuda bilgisi olan varmi

hkn3232

Üye
Bu seferki iyi gibi simdi bütün uygulamalarımı yükledim yarın daha saglıklı bilgi eklerim :)

Pil bölümünun ekran fotoğrafını ve ekranin ne kadar acik kaldığını gösteren yerin fotoğrafını atarsan sevinirim :)
Arkadaslar suan 4.4.2 rus romundayim 4.2.2 ye donus yok gibi birtane ingilizce 4.2.2 stock orjinal rom buldum 4.4.2 nin uzerine kuruyorum hersey normal sadece wifisi calismiyor wifi sorununu nasil asarim bu konuda bilgisi olan varmi

Ben de yükledim 4.2.2 . Seninki gibi aynen wifi calismiyor. Çözümünü bulan varsa yazsin arkadaşlar

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar cok onyargilisiniz. Hrrsey stock degil cm 12 son surum yuklemeyip konusanlar var. Onlara sesleniyorum son surum yuklemeden konusmayin rica ederim , cok on yargilisiniz. Buyrun bu ram kullanimi
İste bu. Buda sarj kullanimi
İciniz rahatladimi [emoji6]

baskahmet

baskahmet

Üye
Bir sorunum var. Google play hizmetlerini silsem google playe girebiirllrmiuim bu programi silecem gireblrmiyim googlr playe

baskahmet

baskahmet

Üye
Girmiyor ya

baskahmet

baskahmet

Üye
Off tekrar gapps kurcam ya neyse bir seyi deneyerek ogrendik :)

qradyant

qradyant

Üye
Arkadaslar cok onyargilisiniz. Hrrsey stock degil cm 12 son surum yuklemeyip konusanlar var. Onlara sesleniyorum son surum yuklemeden konusmayin rica ederim , cok on yargilisiniz. Buyrun bu ram kullanimi
İste bu. Buda sarj kullanimi
İciniz rahatladimi [emoji6]
Şuan ki ram kullanımı taslak olduğu için öyle. Cm12 tam sürüm olarak verildiğinde 300-400 mb bulacaktır. Ayrıca ben romu tasarımdan dolayı kullanmak istemiyorum. Pek kullanışlı gelmedi pratik değil, renk seçimlerini de beğenmedim.

baskahmet

baskahmet

Üye
Şuan ki ram kullanımı taslak olduğu için öyle. Cm12 tam sürüm olarak verildiğinde 300-400 mb bulacaktır. Ayrıca ben romu tasarımdan dolayı kullanmak istemiyorum. Pek kullanışlı gelmedi pratik değil, renk seçimlerini de beğenmedim.
Google play hizmetlrtinin yedegini alip sildim play store girmedi. Tekrar gapps kurdum yine girmiyo. Cok onemli bir durum degil benim icin ama ne yapmam lazim titaniumdan yedek yukleniyo dedi kaldi oyle. Srun degil ama ypcak birsry varmi

qradyant

qradyant

Üye
Google play hizmetlrtinin yedegini alip sildim play store girmedi. Tekrar gapps kurdum yine girmiyo. Cok onemli bir durum degil benim icin ama ne yapmam lazim titaniumdan yedek yukleniyo dedi kaldi oyle. Srun degil ama ypcak birsry varmi
Wipe data yapıp tekrar gapps yüklemek yararlı olacaktır. Veya internetten google play hizmetleri apk diye arttır. Onu kur bakalım

baskahmet

baskahmet

Üye
Wipe data yapıp tekrar gapps yüklemek yararlı olacaktır. Veya internetten google play hizmetleri apk diye arttır. Onu kur bakalım
Apk kurdum oldu. Cok onemli birsey degildi ama sevinmedim diyemem, tesekkur ederim abi :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Pil bölümünun ekran fotoğrafını ve ekranin ne kadar acik kaldığını gösteren yerin fotoğrafını atarsan sevinirim :)

Ben de yükledim 4.2.2 . Seninki gibi aynen wifi calismiyor. Çözümünü bulan varsa yazsin arkadaşlar

Aksam on izleme atarım

baskahmet

baskahmet

Üye
harika degilmi ? 1 saattir elimde sadece yuzde 5 gitti. Harika yok boyle sey resim konussun :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kardes bi link versene bide ben deneyim sarj durumunu

5 saat kullanımda 4,5 saat ekran suresi aldım ben abartılacak birsey yok bence ama daha once cm kullandiysan, cm12 ile öncekilerin alakası yok ve çok iyi diyebilirim cm oldugunu bilmesem degil derim yani :)
Kardes bi link versene bide ben deneyim sarj durumunu

czary01

Üye
Kullandim turk parsiyla 5 kurus etmezdi oncekiler sarj uzun gitmiyorsa bos ver stock rom daha iyi hic olmassa menuler kolay ezbere biliyoz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kullandim turk parsiyla 5 kurus etmezdi oncekiler sarj uzun gitmiyorsa bos ver stock rom daha iyi hic olmassa menuler kolay ezbere biliyoz

Menüler gayet basit dedigim gibi cm11 ile uzaktan yakından alakası yok, bende sırf ayarlar menüsü yüzünden yüklemek istemiyordum ama bu gayet kullanışlı bildirim panelide on numara :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Menüler gayet basit dedigim gibi cm11 ile uzaktan yakından alakası yok, bende sırf ayarlar menüsü yüzünden yüklemek istemiyordum ama bu gayet kullanışlı bildirim panelide on numara :)
Bir de nova launcher kurdum , iste telefon bu dedim :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Kendi launcheride guzel ama bende go kullaniyorum :)
nova da güzel :D neyse telefon güzel o değilde :D bu arada yeni sürüm çıktı. Güncellendi indirip kurucam indiriyorum suan siteye girin orda var
yeni sürüm bu arkadaşlar buyrun :D
indirip deniyecem hemen son sürümü bakalım ne değişmiş nası hızlanmış :D
yükledim , biraz daha akıcı hale gelmiş ve menüdeki yazılar küçüktü biraz büyültülmüş daha hoş olmuş

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt