Bu seferki iyi gibi simdi bütün uygulamalarımı yükledim yarın daha saglıklı bilgi eklerim![]()

Arkadaslar suan 4.4.2 rus romundayim 4.2.2 ye donus yok gibi birtane ingilizce 4.2.2 stock orjinal rom buldum 4.4.2 nin uzerine kuruyorum hersey normal sadece wifisi calismiyor wifi sorununu nasil asarim bu konuda bilgisi olan varmi
Şuan ki ram kullanımı taslak olduğu için öyle. Cm12 tam sürüm olarak verildiğinde 300-400 mb bulacaktır. Ayrıca ben romu tasarımdan dolayı kullanmak istemiyorum. Pek kullanışlı gelmedi pratik değil, renk seçimlerini de beğenmedim.Arkadaslar cok onyargilisiniz. Hrrsey stock degil cm 12 son surum yuklemeyip konusanlar var. Onlara sesleniyorum son surum yuklemeden konusmayin rica ederim , cok on yargilisiniz. Buyrun bu ram kullanimi
İste bu. Buda sarj kullanimi
İciniz rahatladimi [emoji6]
Google play hizmetlrtinin yedegini alip sildim play store girmedi. Tekrar gapps kurdum yine girmiyo. Cok onemli bir durum degil benim icin ama ne yapmam lazim titaniumdan yedek yukleniyo dedi kaldi oyle. Srun degil ama ypcak birsry varmiŞuan ki ram kullanımı taslak olduğu için öyle. Cm12 tam sürüm olarak verildiğinde 300-400 mb bulacaktır. Ayrıca ben romu tasarımdan dolayı kullanmak istemiyorum. Pek kullanışlı gelmedi pratik değil, renk seçimlerini de beğenmedim.
Wipe data yapıp tekrar gapps yüklemek yararlı olacaktır. Veya internetten google play hizmetleri apk diye arttır. Onu kur bakalımGoogle play hizmetlrtinin yedegini alip sildim play store girmedi. Tekrar gapps kurdum yine girmiyo. Cok onemli bir durum degil benim icin ama ne yapmam lazim titaniumdan yedek yukleniyo dedi kaldi oyle. Srun degil ama ypcak birsry varmi
Apk kurdum oldu. Cok onemli birsey degildi ama sevinmedim diyemem, tesekkur ederim abiWipe data yapıp tekrar gapps yüklemek yararlı olacaktır. Veya internetten google play hizmetleri apk diye arttır. Onu kur bakalım

Pil bölümünun ekran fotoğrafını ve ekranin ne kadar acik kaldığını gösteren yerin fotoğrafını atarsan sevinirim
Ben de yükledim 4.2.2 . Seninki gibi aynen wifi calismiyor. Çözümünü bulan varsa yazsin arkadaşlar
Kardes bi link versene bide ben deneyim sarj durumunuharika degilmi ? 1 saattir elimde sadece yuzde 5 gitti. Harika yok boyle sey resim konussun![]()
S4 mini cm 12 xda yaz 5.0.1 lolliop indirKardes bi link versene bide ben deneyim sarj durumunu
Kardes bi link versene bide ben deneyim sarj durumunu

Kardes bi link versene bide ben deneyim sarj durumunu
Kullandim turk parsiyla 5 kurus etmezdi oncekiler sarj uzun gitmiyorsa bos ver stock rom daha iyi hic olmassa menuler kolay ezbere biliyoz

Bir de nova launcher kurdum , iste telefon bu dedimMenüler gayet basit dedigim gibi cm11 ile uzaktan yakından alakası yok, bende sırf ayarlar menüsü yüzünden yüklemek istemiyordum ama bu gayet kullanışlı bildirim panelide on numara![]()

Kendi launcheride guzel ama bende go kullaniyorumBir de nova launcher kurdum , iste telefon bu dedim![]()

nova da güzelKendi launcheride guzel ama bende go kullaniyorum![]()
neyse telefon güzel o değilde
bu arada yeni sürüm çıktı. Güncellendi indirip kurucam indiriyorum suan siteye girin orda var