Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Bide telefon donuyor cm 12 de boyle bir sorun yoktu ablam geldi kizar diye buna gectim takiliyor bir de birsey yapmasam bile ram 600 700 lerde gezyor

qradyant

qradyant

Üye
Bide telefon donuyor cm 12 de boyle bir sorun yoktu ablam geldi kizar diye buna gectim takiliyor bir de birsey yapmasam bile ram 600 700 lerde gezyor
Yerinde olsam;
- Hafıza ve sim kartı çıkarır
- Recovery den wipe data / wipe cache işlemini gerçekleştirir
- Sonra Advanced bölümünden tüm dizinleri ve telefon hafızasını formatlar
- Odinle tekrar Rus romunu ve Cwm yi flashlar,
- Telefonu rootlar ve tüm gereksiz uygulamaları titaniumla kaldırır,
- Greenifyi yükler, tüm ayarları yapar,
- Telefonu bu haliyle yedekler bırakırdım.

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye

4.4.4 çalışmaları çoktan başlamış
Lollipop yeterince hızlı her güncellemeden sonra hızlanıyo ve fark ediliyo eğer beyenmiyosanız arayüzü launcher atabilirsiniz mesela kitkat ara yüzü samsung 4.4.4 çıktığında belki o sürüme dönülür

baskahmet

baskahmet

Üye
Yerinde olsam;
- Hafıza ve sim kartı çıkarır
- Recovery den wipe data / wipe cache işlemini gerçekleştirir
- Sonra Advanced bölümünden tüm dizinleri ve telefon hafızasını formatlar
- Odinle tekrar Rus romunu ve Cwm yi flashlar,
- Telefonu rootlar ve tüm gereksiz uygulamaları titaniumla kaldırır,
- Greenifyi yükler, tüm ayarları yapar,
- Telefonu bu haliyle yedekler bırakırdım.
Harika olurdu yarin okuldan gelince yapayim da telefonn arka kapagini cikaramiyom tirnak yok cikmiyo bir de hafiza ve sim karti takayip cikarabilecegmden emin degilim donuyor telefon bildigin mesaj yazarken

baskahmet

baskahmet

Üye
Telin arka kapak cikaramiyom :D nasi cikaracam bu islem lazm bana heryeri temizlmm grk

baskahmet

baskahmet

Üye
Tmmdir hafiza ve sm kart cikarmadan yapayim rahatlasin telefon

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi advanced bolumune girdimde hepsine tiklayip yes mi dicem wipe dalvik cachede vardi o bolumde hepsine yes mi dicem uygulucammi hemn yarn okula gtmdn ypcm

qradyant

qradyant

Üye
Tmmdir hafiza ve sm kart cikarmadan yapayim rahatlasin telefon
Telefonun arkasını çevir sol üst köşede ufak çıkıntı var oradan çıkarmaya çalış.
Ayrıca veri kaybı yaşamak istemiyorsan sim ve Hafıza kartını çıkarman lazım.

baskahmet

baskahmet

Üye
olmuyo boşver telefon rahatlasın yeter
advanced yaptım wipe yaptım arka kapağını çıkaramadım ama telefonu temizledim ve odinden 2.güncellemeli romu atıyorum en iyisi onu beğendim. Ablam gidince bakarız ya :S
Dediğin herşeyi yaptım sim ve hafıza kart çıkarma dışında. Herşeyim gitmiş ama telefon hızlansın yeter sağol halim abi kullanalım bakalım bu arada pc den telefona bakalım apk atılıyormu . Evet romu temizce kurunca atılıyor. Sağolasın Halim abi :alkis:yuru

qradyant

qradyant

Üye
olmuyo boşver telefon rahatlasın yeter
advanced yaptım wipe yaptım arka kapağını çıkaramadım ama telefonu temizledim ve odinden 2.güncellemeli romu atıyorum en iyisi onu beğendim. Ablam gidince bakarız ya :S
Dediğin herşeyi yaptım sim ve hafıza kart çıkarma dışında. Herşeyim gitmiş ama telefon hızlansın yeter sağol halim abi kullanalım bakalım bu arada pc den telefona bakalım apk atılıyormu . Evet romu temizce kurunca atılıyor. Sağolasın Halim abi :alkis:yuru
Rica ederim.
Telefonda eski romlara dair kalıntı kalmadığı için problem çıkmamıştır. Tamamen temizlik yapıldı
Aslında bi yöntem daha var ama riskli. Yine de biz aynı sonuca ulaştık[emoji4]

baskahmet

baskahmet

Üye
Rica ederim.
Telefonda eski romlara dair kalıntı kalmadığı için problem çıkmamıştır. Tamamen temizlik yapıldı
Aslında bi yöntem daha var ama riskli. Yine de biz aynı sonuca ulaştık[emoji4]
O yontemide soylermisin. Yapacagimdan degil merak ettm

baskahmet

baskahmet

Üye
Telefonun rom hafızasını tamamen biçimlendirmek
Neyse bosver telde hic takkilma yok suan cok iyi note. 3 klavyede kurdum rootladim herseyi kaldirdim butun wipeleri yaptim akiyor telefon :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
baskahmet

baskahmet

Üye
Note 3 benim elme kck gldi s5 kurdum cok rahat :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Abi bide benm elim cok terliyo ekranda yag cikiyor. Sinir oluyorum telefon isiniyor ondanmi ck snr oluyorum

Üst Alt