Sizce hangisi: Nokia N73mü. K790-800mü. sgh u700mü ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi: Nokia N73mü. K790-800mü. sgh u700mü ??
Sizce hangisi: Nokia N73mü. K790-800mü. sgh u700mü

evet arkadaşlar vereceğiniz bilgiler doğrultusunda abime yeni bir telefon almayı düşünüyoruz .
Bizim için en önemli hususlar
-1-kamera çekimi ve özellikleri
-2-ses özellikleri
-3-tabiki biraz karizma:sn::sn:
Not:Kendim N73 kullanmaktayım ancak diğerleri hakkında fazla bi bilgim yok fiyat aralığı 350-550 ytl arasıdır cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür...

Dampierre

Dampierre

Üye
tabiki n73 nokia'dan şaşma

a21a

a21a

Emekli Yönetici
paraya kıyınca herşey alınır.. ama imkanım sizinki gibi kısıtlı olunca 1 ay önce N73 aldım. hiç pişman değilim.. ve bu fiyata bence süper telefon... foto çekimi ve ses harika.:oke:

elmyra

Üye
paraya kıyınca herşey alınır.. ama imkanım sizinki gibi kısıtlı olunca 1 ay önce N73 aldım. hiç pişman değilim.. ve bu fiyata bence süper telefon... foto çekimi ve ses harika.:oke:

ooo abii hayırlı olsunnn :oke::oke::oke::oke::oke:

saydığın tlf lar arasında bencede tabiki N73 arkadasım ses ve görüntü cok iyi eğer birde programla ilgili biraz bilgin varsa kesinlikle verdiğin paranın karsılığını alırsın

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
nokia dan şaşılmazzz tabiki N73 bende n73 me warr süperrr ötesii karizma olsun özellik olsunnn süper ses cıkıyoo millet kıs diyoo gürültülü ortamda net olarak sesi duyuyorumm kamera deyince carl zeiss kamera war resimlerr süperrr video mp4 formatında dvd ye yakınn...

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Tabiki N73 ;)

safakk

safakk

Üye
Sizce hangisi: Nokia N73mü. K790-800mü. sgh u700mü

evet arkadaşlar vereceğiniz bilgiler doğrultusunda abime yeni bir telefon almayı düşünüyoruz .
Bizim için en önemli hususlar
-1-kamera çekimi ve özellikleri
-2-ses özellikleri
-3-tabiki biraz karizma:sn::sn:
Not:Kendim N73 kullanmaktayım ancak diğerleri hakkında fazla bi bilgim yok fiyat aralığı 350-550 ytl arasıdır cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür...
hocam kamera ses özelliği demişin oyüzden u700 ü unut çünki onda sadece karizma var
gelelim sony e sony 2 kez aldım ikiside birbirinden berbat çıktı garantiden çıkmıyordum en son işte garanti veren yer telefonu ücretsiz değiştirdi de ondan sonra biraz rahatladım ama genel olarak çok sorun çıkarmakta yani sana önerim n73 ama dersen ben illa değiştircem o zaman n73 me al olsun bitsin ama n73 ilk tercih bana göre:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
tabiki 73 hiç sorulurmu. terettüt etme al.

kozluca21

kozluca21

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar saolun zaten bende N73 kullanıyorum ama bazı arkadaşlarda illa sony diyorlar . Baktımda nokia N73 Me de karar kıldık sony ericsson u satmaya kalksan değeri acayip düşüyo NOKİA nın havası yeter ....

y.e.bakici

y.e.bakici

Üye
N73 Baba Baskası Bes Para Etmez Salla Gıtsın ..

rockerx

Üye
kalite klas ve mükemmelliyet 3 ü bi arada n73me de

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
hepsini kullandım.müzik istiyosan k790.resim n73.ama ikisinide n73 çok güzel buluşturmuş.samsungu aklından bile geçirme

Symbiont

Üye
n73 biraz kalın gelebilr ama kesinlikle sony ericson dan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt