"Nokia Asha 300" vs "Nokia X3-02i" Hangisi almalıyım sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

beyemlüt

Üye
    Konu Sahibi
"Nokia Asha 300" vs "Nokia X3-02i" Hangisi almalıyım sizce?
Arkadaşlar anneler günü için telefon alacağım. Şu iki üründen hangisi almalıyım? Nedenleriyle belirtirseniz iyi olur:

"Nokia Asha 300" vs "Nokia X3-02i"

Karşılaştırma için: Link verecektim fakat yeni olduğum için ekleyemiyorum. Google'a telefonların isimlerini aralarına vs koyarak yazarsanız çıkıyor.

Ürünlerin fiyatları: -Yaklaşık 60 liralık fark sorun değil-

Ürünlerin ikisi de hem dokunmatik, hem tuşlu.

Nokia X3-02i: 360 lira

Nokia Asha 300: 300 lira

Yardım edenlere sonsuz teşekkür ederim. Özellikle telefonu kendisi veya bir yakını kullanan varsa bunu belirtsin lütfen. Telefonlar sıfır olsa bile herhangi bir üretim hatası falan var mı bildiğiniz? Tekrardan sağolun .. :):)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence Asha 300.Aynı sorunlar onda da var mı bilmiyorum ama X3-02 ve C3-01 çok sorunlu telefonlar.Özellikle ekranları durduk yere algılamıyor.Ablamın telefonu 3 kez servise gitti yine aynı.

hurol1

Üye
galaxy y al

beyemlüt

Üye
    Konu Sahibi
Bence Asha 300.Aynı sorunlar onda da var mı bilmiyorum ama X3-02 ve C3-01 çok sorunlu telefonlar.Özellikle ekranları durduk yere algılamıyor.Ablamın telefonu 3 kez servise gitti yine aynı.

Daha önce hiç böyle bir sorun duymamıştım. Teşekkür ederim mesajınız için. Peki ara ara küçük algılamazlıklar mı oluyor yoksa sürekli öyle mi? Zaten dokunmatiği çok fazla kullanılmayacak. Asha 300'ün özellikleri X3-02i'ye göre daha az diyorlar. Bilmiyorum işte, başka arkadaşların da mesajlarını bekliyorum .. Tekrardan teşekkür ederim. :)

Telefon sadece dokunmatik olsun istemiyoruz. Fakat sadece tuşlu telefon tavsiyesi verebilirsiniz bu fiyatlarda. Teşekkürler tavsiyeniz için. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet aslında her iki modelden de iyi Samsung Galaxy Y.

beyemlüt

Üye
    Konu Sahibi
Başka yardım edecek yok mu? Rica ediyorum :))

- - - Eklendi - - -

Yardım edin lütfen.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
nokia ile uğraşma çok sorun yaşarsın al bi galaxy y kurtul ben galaxy y yi öneririm benim 2 tane akrabamda var 2 side memnun