Saracen Yusuf
Üye
bir bakayım içine ona göre çevirilcek durumdamı diye bilgilendiririm seni. ayrıca hangisini istiyorsun. bir kaç çeşidi var onun. Google play linki versende olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu kanka
bir bakayım içine ona göre çevirilcek durumdamı diye bilgilendiririm seni. ayrıca hangisini istiyorsun. bir kaç çeşidi var onun. Google play linki versende olur
Bunun dil dosyası data formatında. Daha önce hiç data formatında bir dosya düzenlemedim. İlk önce datayı açmanın bir yolunu bulmam gerek ondan sonra çeviriye başlayabilirim anca. İlgilenicem boş zamanımda ama kesin çevirirmiyim o konuda birşey diyemem...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu kanka
Hm anladim kalsin o zaman eski bi aliskanlik uc browser o yuzden istedim
Bunun dil dosyası data formatında. Daha önce hiç data formatında bir dosya düzenlemedim. İlk önce datayı açmanın bir yolunu bulmam gerek ondan sonra çeviriye başlayabilirim anca. İlgilenicem boş zamanımda ama kesin çevirirmiyim o konuda birşey diyemem...
Aslında çevirilmesi gereken bir uygulama. Demekki data dil dosyasına sahip olduğu için kimse uğraşmamış yada sonuç alamamış. Eğer dil dosyasına ulaşabilirsem mutlaka çeviririm. Zaten emektar bir uygulama. Symbianı kullandığım günden beri bilirim...Hm anladim kalsin o zaman eski bi aliskanlik uc browser o yuzden istedim
Ben şuana kadar bir tek ucbrowserda gördüm data içinde dil dosyası. Onun dışında yeni çıkan uygulamalar android 5.0 alt yapısını kullandığı için parçalanmıyorBikaç mesaj önce yazdım, artık dil dosyasını data olarak kullanıyor (yani kodlar falanda içinde oluyor) uygulamalar ve hiçbir şekilde parçalanmıyor ne pcde ne mobilde, yöntem bulan bana da söylesin lütfen
Sadece Uc Browserde değil birkaç uygulamada daha rasladım (Tasker gibi mesela) dil dosyası datanın içine kodlanmış, bunu ancak bilgisayar ile Hex Editor veya telefon ile XPlorer ile hex açılabiliyor ama oda uzun iş, uğraşmak isteyene kilay gelsin..Ben şuana kadar bir tek ucbrowserda gördüm data içinde dil dosyası. Onun dışında yeni çıkan uygulamalar android 5.0 alt yapısını kullandığı için parçalanmıyor
Doğrudur. Tasker uygulamasını hiç bakmadımSadece Uc Browserde değil birkaç uygulamada daha rasladım (Tasker gibi mesela) dil dosyası datanın içine kodlanmış, bunu ancak bilgisayar ile Hex Editor veya telefon ile XPlorer ile hex açılabiliyor ama oda uzun iş, uğraşmak isteyene kilay gelsin..
Sadece Uc Browserde değil birkaç uygulamada daha rasladım (Tasker gibi mesela) dil dosyası datanın içine kodlanmış, bunu ancak bilgisayar ile Hex Editor veya telefon ile XPlorer ile hex açılabiliyor ama oda uzun iş, uğraşmak isteyene kilay gelsin..
Ben şuana kadar bir tek ucbrowserda gördüm data içinde dil dosyası. Onun dışında yeni çıkan uygulamalar android 5.0 alt yapısını kullandığı için parçalanmıyor
Sevgili üstadlar işimde sıkça kullandığım tarih hesap aracı var.Kullanımı basit olsada İngilizce kullanımda hata yapabiliyorum.Sizleri yorduğumun farkındayım ama şu uygulamanın da çevirisini yaparsanız sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama yaş hesaplama yapmakla birlikte,iki tarih arası geçen zamanı ve bir tarihe gün-ay-hafta eklemekle elde edilen tarihi gösteren basit bir tarih hesaplama aracıdır.

Tmm kıda zamanda bakılacaktır..Bab-ı Umut,Akdelikan üstadlar şuna da bi bakıverseniz![]()
multitoolsu güncelledim android lolipop desteği (kaynakları) eklendi rahatça ayıklayabilirsinizuygulamaların son sürümlerinin dil dosyaları parçalanmaz oldu, nedirki sorun
Boşuna uğraşma yakında resmi türkçe dil desteğine sahip olacak mail geldi yazılımcısından grup kurma çalışmaları yapıyorlar nova gibi yakında gelir türkçesi uzun bir çeviri olduğu için uyarmak istedim zaman harcama diyebir bakayım içine ona göre çevirilcek durumdamı diye bilgilendiririm seni. ayrıca hangisini istiyorsun. bir kaç çeşidi var onun. Google play linki versende olur
multitoolsu güncelledim android lolipop desteği (kaynakları) eklendi rahatça ayıklayabilirsiniz
Güzel haber. TeşekkürlerBoşuna uğraşma yakında resmi türkçe dil desteğine sahip olacak mail geldi yazılımcısından grup kurma çalışmaları yapıyorlar nova gibi yakında gelir türkçesi uzun bir çeviri olduğu için uyarmak istedim zaman harcama diye

şimdilik test et konusunu açarım sonraHocam play store'daki omich player adlı uygulamayı türkçeleştirebilir misiniz rica etsem. Oldukça hızlı ve stabil çalışan bi müzik çalar hoşuma gitti.