(Yeni) Android'te Windows 95 Sesli ve 256 Renk Destekli+Android'te Linux+Windows'a Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Ben Xp kurulmaz demedim ki kuruluyor ama stabil veya düzgün kullanamazsın çünkü emülatörün çok geliştirilmesi lazım. İnternet olayının olabileceğini zannetmiyorum çünkü internetteki kaynaklarda bochs emülatörü için internete girmeyle ilgili herhangi bir konu bulunmuyor. Başka bir emülatör daha var onda denerim internet olayını ama o emülatör bochs'tan çok daha yavaş çalışıyor.

Şimdi bilgisayarda kurmaya başladım bilgisayarda kurulumu bitsin test edip konuya ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa

Pringles

Pringles

Üye
Ekleyince Discovery Elite'de deneyip yorum yaparım.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
98 sorunsuz calışıyor

Windows 2000 kurulumu tamamlandı test edip konuya ekleyeceğim.
Internet sorunu nu cozebilirmisin maxx bu arada ben mesut kardes... ellerin dert gormesin. 2000ve ya 98 cikinca haber at ozelden takib ediom.
Bu arada ben galaxy i9505 s4 e kurdum.

Windows 98'i konuya ekledim birazdan da Windows 2000'i test edip ona göre konuya dahil edicem. Windows Xp yi ancak yarın konuya ekleyebilirim eğer olursa Windows Vista bile deneyebilirim.:oke:
Windows 2000'i telefonda çalıştıramadım Windows ME ile Xp kurucam onları eklerim konuya. Windows 2000 çalışıyor ama çok yavaş isterseniz yüklerim çalışan emülatör ile birlikte.

Son düzenleme:
  • Beğen
denizci535

denizci535

Üye
Maxxx su video ya bakarmisin xp kurulumu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 2000 kurulumu tamamlandı test edip konuya ekleyeceğim.

Windows 98'i konuya ekledim birazdan da Windows 2000'i test edip ona göre konuya dahil edicem. Windows Xp yi ancak yarın konuya ekleyebilirim eğer olursa Windows Vista bile deneyebilirim.:oke:
Windows 2000'i telefonda çalıştıramadım Windows ME ile Xp kurucam onları eklerim konuya. Windows 2000 çalışıyor ama çok yavaş isterseniz yüklerim çalışan emülatör ile birlikte.

Max ellerin dert gormesin :)))

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Maxxx su video ya bakarmisin xp kurulumu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Max ellerin dert gormesin :)))

Kardeşim bu videoyu da biliyorum ben bu tür işlere çok meraklı olduğum için internette ne var ne yoksa yaladım yuttum :D Windows 2000 i çalıştırmayı başardım ama çok yavaş ve çok geç açılıyor. Windows Xp olayına girmeye pek niyetim yok cidden zaman kaybı. Ama Windows 95 ve Windows 98'in hem sesini çözdüm hem de grafik sürücüsünü kurdum şimdi 24 bit'e kadar destekli bir sürücü kurulu ve sesi de çalışıyor. Benim telde Windows 95 canavar gibi çalışıyor şu anda. Hem sesi çıkıyor hem de 24 bite kadar renk desteği var. Windows Xp'yi çok istiyorsanız kurmayı denerim ama inanın uğraşmama değmeyecektir. Ben size temiz ve süper hızlı çalışan Windows 95 ve Windows 98 ekleyeyim millete hava atarsınız ;)

• Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeşim bu videoyu da biliyorum ben bu tür işlere çok meraklı olduğum için internette ne var ne yoksa yaladım yuttum :D Windows 2000 i çalıştırmayı başardım ama çok yavaş ve çok geç açılıyor. Windows Xp olayına girmeye pek niyetim yok cidden zaman kaybı. Ama Windows 95 ve Windows 98'in hem sesini çözdüm hem de grafik sürücüsünü kurdum şimdi 24 bit'e kadar destekli bir sürücü kurulu ve sesi de çalışıyor. Benim telde Windows 95 canavar gibi çalışıyor şu anda. Hem sesi çıkıyor hem de 24 bite kadar renk desteği var. Windows Xp'yi çok istiyorsanız kurmayı denerim ama inanın uğraşmama değmeyecektir. Ben size temiz ve süper hızlı çalışan Windows 95 ve Windows 98 ekleyeyim millete hava atarsınız ;)
İnternet olayını çözdün mü kardeşim ?

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
İnternet olayını çözdün mü kardeşim ?

Ses ve ekran kartını ayarladım başka bir emülatörde gayet güzel çalışıyorlar. İnternete girme olayına da bakıcam. Şu anda en hızlı ve stabil çalışanı Windows 95. Hem ses çalışıyor hem ekran kartı sürücüsü kurulu. En kısa zamanda da internet olayını çözücem.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Ses ve ekran kartını ayarladım başka bir emülatörde gayet güzel çalışıyorlar. İnternete girme olayına da bakıcam. Şu anda en hızlı ve stabil çalışanı Windows 95. Hem ses çalışıyor hem ekran kartı sürücüsü kurulu. En kısa zamanda da internet olayını çözücem.
Eyvallah kardeşim.... Bakalım ace 2 kasacak mı :(

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim.... Bakalım ace 2 kasacak mı :(

Valla kardeşim en düşük sistem özelliklerini söyledim Ace 2 de çalışır tabii ki ama ne kadar hızlı çalışır orasını bilemicem.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Valla kardeşim en düşük sistem özelliklerini söyledim Ace 2 de çalışır tabii ki ama ne kadar hızlı çalışır orasını bilemicem.
İnsanın elinde Ace 2 varsa Allah o insana sabır versin :D
Şu S6 bi tanıtılsın da ona göre s6 veya note 4 alim :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeş bu sdl yi illa tel hafızasına mı atıcaz hafıza kartı olmaz mı ? :(

denizci535

denizci535

Üye

Max kardes interneti de cozersen 10 numara olur aga. Bir de google play de linux kurulumu icin arch linux var hic kullandinmi ayrica sendeki tel nedir. Tesekkurler.

Metin137

Metin137

Üye
Şu win95 e tel hafızasını veya sdcardı tanıtmanın bir yolu varmı

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu sdl yi illa tel hafızasına mı atıcaz hafıza kartı olmaz mı ? :(

3 tane emülatör var. Benim verdiğim emülatörde Windows'u çalıştırabilmen için telefon hafızasına atman gerekiyor malesef. Bende çok denedim hafıza kartını okutmayı ama hafıza kartından görmüyor.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
3 tane emülatör var. Benim verdiğim emülatörde Windows'u çalıştırabilmen için telefon hafızasına atman gerekiyor malesef. Bende çok denedim hafıza kartını okutmayı ama hafıza kartından görmüyor.
Telin hafızası zaten 1,1 GB :P
%30 u zaten kullanılıyor boşta 600 -700 mb felan kalıyor :(

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Şu win95 e tel hafızasını veya sdcardı tanıtmanın bir yolu varmı

Normalde verdiğim emülatörde telefon hafızasını görmesi lazım d sürücüsü telefon hafızasını temsil ediyor ancak aygıt yöneticisine girersen diskle ilgili bir sorun olduğunu söylüyor. Şu anda yeni bir emülatöre Windows 98 kuruyorum onda hem grafik ayarları hem ses çalışacak. Ayrıca bu emülatörde hafıza kartından Windows'u okutabileceksin.
Max kardes interneti de cozersen 10 numara olur aga. Bir de google play de linux kurulumu icin arch linux var hic kullandinmi ayrica sendeki tel nedir. Tesekkurler.
Arch linux filan kurabilmen için telefonun rootlu olması gerekiyor onlar emülatör değil doğrudan telefona kurup kullanıyorsun android gibi. Ubuntu'nun akıllı telefonlar için yaptığı işletim sistemi var mesela. Telefonum Samsung Galaxy Grand Neo. 8 gb telefon hafızası var ama bana 5 gb yer bırakıyor her ne hikmetse. İnternet olayını çözsem bile Windows 98 üzerinden ne kadar sağlıklı internet kullanabileceksin ki. Facebook'a girmeye kalksan windows kitlenir :D
Telin hafızası zaten 1,1 GB :P
%30 u zaten kullanılıyor boşta 600 -700 mb felan kalıyor :(

Samsung telefon almayacaktım da babam sağ olsun başka model kabul etmediği için mecburiyetten aldım yoksa HTC veya General Mobile Discovery alacaktım. Telefona San Andreas'ı atıyorum tüm ayarları kapatıyorum yine de kasıyor. Grafik işlemcisi çok dandik.

Metin137

Metin137

Üye
Tmm beklemedeyim

avantis

avantis

Üye
Hiç bahsedilmemiş galiba root gerekmiyor. Peki windowsu kurup ne yapacağız? Bunu kurduğumuzda telefonla neler yapabiliriz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt