KomiserMemoli_12
Üye
Ben Xp kurulmaz demedim ki kuruluyor ama stabil veya düzgün kullanamazsın çünkü emülatörün çok geliştirilmesi lazım. İnternet olayının olabileceğini zannetmiyorum çünkü internetteki kaynaklarda bochs emülatörü için internete girmeyle ilgili herhangi bir konu bulunmuyor. Başka bir emülatör daha var onda denerim internet olayını ama o emülatör bochs'tan çok daha yavaş çalışıyor.
Şimdi bilgisayarda kurmaya başladım bilgisayarda kurulumu bitsin test edip konuya ekleyeceğim.

))
Windows 2000 i çalıştırmayı başardım ama çok yavaş ve çok geç açılıyor. Windows Xp olayına girmeye pek niyetim yok cidden zaman kaybı. Ama Windows 95 ve Windows 98'in hem sesini çözdüm hem de grafik sürücüsünü kurdum şimdi 24 bit'e kadar destekli bir sürücü kurulu ve sesi de çalışıyor. Benim telde Windows 95 canavar gibi çalışıyor şu anda. Hem sesi çıkıyor hem de 24 bite kadar renk desteği var. Windows Xp'yi çok istiyorsanız kurmayı denerim ama inanın uğraşmama değmeyecektir. Ben size temiz ve süper hızlı çalışan Windows 95 ve Windows 98 ekleyeyim millete hava atarsınız