Sen ikisinide kullanmışsın. Kamera benim için pek önemli değil. Sence G2 almalıyım yoksa bekleyip g3 falan mı alayım?LG G2 şu an kullanıyorum bir önceki telefonum z1 compact tı ikisininde şarj mükemmel gidiyor. Hızları aynı derecede. Kullanım memnuniyeti ikisinde de aynı diyebilirim. G2 kamerası Sony yanında berbat ötesi diyebilirim. Su geçirmeme Sony de extra güzel oluyor. Ekran ufaklığı sony de dert di G2 - z1 compact. - iphone 5 arasında mekik dokuyorum.
Kullandıklarım:
İphone 5
LG G2
Z1 compact
LG G2
Sonraki alacağım:
İphone 5
Baya komedi bi durum. Sıkıldıkça değiştiriyorum ama bu modellerin dışına çıkamıyorum.
Vallahi kadeşim ikinci eli 1000 tl dışındaki tellere çıkamıyorumAnca onu veriyorum diğerini alıyorum. Aldığımı satıyorum diğerini alıyorum. Zararda etmiyorum, kara da giremiyorum.
[/QUOTE
Sen ikisinide kullanmışsın. Kamera benim için pek önemli değil. Sence G2 almalıyım yoksa bekleyip g3 falan mı alayım?
Bütçem 1200Tl civarı. Nexus 5 pek düşünmüyorum çünkü şarj benim için önemli.
hayırlı olsun güzel bir tercih yaptın. Customa geçtiğin zaman stock roma dönmek zor oluyor. Bu gibi sıkıntılar çekersen bana pm at yardımcı olurum.Konuya yazan herkese teşekkür ediyorum. G2'ye karar verdim![]()
hayırlı olsun güzel bir tercih yaptın. Customa geçtiğin zaman stock roma dönmek zor oluyor. Bu gibi sıkıntılar çekersen bana pm at yardımcı olurum.

Stock roma dönerken samsungda olduğu gibi özel flash yapılması mı lazım? Hem şimdiden bir kaç custom rom önerebilirsin![]()
Adam Z1 Compact diyor siz Z1 le G2'yi tartışıyorsunuz bu neyin kafası?
Z1 Compact al kesinlikle, rahat 2-3 gün gider bataryası
Evet ben Z1c derim. G2 bataryada iyiyse Z1c ondan daha iyi. Önceki konularda da paylaşmıştım diğer kullanıcıların kullanım sürelerini gayet iyi yani. Ekran da bana göre çok küçük değil, alışılır bence. Kamerası diğerleriyle aynı sayılır. (Z1,Z2,Z3)Elime aldım da bilemedim. Biraz çok küçük gibi geldi. 4,8 inç den 4,3e inmek gelmiyor pek içimden. Normal Z1i pek beğenmedim ekranı iyi değilmiş birde bence çok kaba ekran boyutuna göre.
Kesinlikle z1compact demişsin. Nedenlerini söyleyebilir misin? G2nin bataryası bütün testlerde övülüyor ve z1compact den daha iyi bazı batarya testlerinde.
Kamera benim için dediğim gibi önemli değil. Bunu göz önünde bulundurursak yine de z1compact mı diyorsun?
Evet ben Z1c derim. G2 bataryada iyiyse Z1c ondan daha iyi. Önceki konularda da paylaşmıştım diğer kullanıcıların kullanım sürelerini gayet iyi yani. Ekran da bana göre çok küçük değil, alışılır bence. Kamerası diğerleriyle aynı sayılır. (Z1,Z2,Z3)

Evet ben Z1c derim. G2 bataryada iyiyse Z1c ondan daha iyi. Önceki konularda da paylaşmıştım diğer kullanıcıların kullanım sürelerini gayet iyi yani. Ekran da bana göre çok küçük değil, alışılır bence. Kamerası diğerleriyle aynı sayılır. (Z1,Z2,Z3)
Ona bakarsanNokia c5-03 1 gün rahat dayanıyor![]()
Z1 Compact'ın ekranı da o kadar küçük değil. 4.6" iyi bir ekran boyutu.z1 compact ekranı ne fu ll hd ne de 5.2" bunu da göz önünde bulundur istersen batarya kıyaslaması yaparken .
Ona bakarsan
Z1 Compact'ın ekranı da o kadar küçük değil. 4.6" iyi bir ekran boyutu.
5.2 inç olması bir şey değiştirmez, full hd'de dezavantaj fazla şarj yerz1 compact ekranı ne fu ll hd ne de 5.2" bunu da göz önünde bulundur istersen batarya kıyaslaması yaparken .