Haber Lg G2 mi Z1 compact mı?

Sponsorlu Bağlantılar

caps6

caps6

Üye
Mat değil aslında olması gereken o. LCD panelin üzerinde bi tabaka var bazı ışınların geçmesini engelliyor. Onu incelttikce renkler felan parklasiyor. Ama insan gözüne zarar veriyor. Simdi doğruya doğru ne kadar bilsem de gider parlak olanı alırım Samsung az düzgün telefon çıkarsa sırf ekranı için düşünmeden alırım :D ama şuan z2 z1 compact g2 felan ekranı birebir ayni. Hepsi iyi durumda yeterli yani . z1 deki mat normalde evde felan fark edilmiyor . sadece 2 telefon yan yanaysa çok siritiyor :D
yazmayı unutmuşum xperia s vardı onun ekranı iyiydi.Sonra xperia z alıp batarya yüzünden iade ettim.Onun tft ekranı vardı.Z1 Z2 alamadım sony garantili almak istediğimden bütçe yetmedi.Bravia engine diye bir mod vardı onu açık tutunca iyi duruyor ekrandı

burak_102

burak_102

Üye
Onun yerine x-reality çıktı [emoji1]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.
Bütçemi yükseltip yaza doğru bir z2 yada m8 almayı düşünüyorum.
Birde sorum olacaktı. Bu One plus one çıkacak mı normal piyasaya ve çıkarsa kaç lira olur sizce.

Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
burak_102

burak_102

Üye
Beyler sakin olun ikisinin de kendine göre iyi yönleri var g2 nin kasa ekran oranı iyi ama z1c daha dayanıklı yani tercih meselesi hangisi hoşunuza giderse

Luck Star

Luck Star

Üye
Beyler sakin olun ikisinin de kendine göre iyi yönleri var g2 nin kasa ekran oranı iyi ama z1c daha dayanıklı yani tercih meselesi hangisi hoşunuza giderse
Dostum marka fani degilim g2 var diye onermiyorum. Kilifsiz yere dussun %90 ekran catlar ama bende allaha sukur birsey olmadi suana kadar. Su kiyaslama yanlisti zaten. Lg g2 ile note3 kiyaslasan gulerler biri telefon digeri phablet. Buda ayni bence.. Neyse iyi geceler