Haber Lg G2 mi Z1 compact mı?

Sponsorlu Bağlantılar

haqqus

haqqus

Üye
Vallahi kadeşim ikinci eli 1000 tl dışındaki tellere çıkamıyorum :ehe Anca onu veriyorum diğerini alıyorum. Aldığımı satıyorum diğerini alıyorum. Zararda etmiyorum, kara da giremiyorum. :ehe:ehe:ehe

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 şu an kullanıyorum bir önceki telefonum z1 compact tı ikisininde şarj mükemmel gidiyor. Hızları aynı derecede. Kullanım memnuniyeti ikisinde de aynı diyebilirim. G2 kamerası Sony yanında berbat ötesi diyebilirim. Su geçirmeme Sony de extra güzel oluyor. Ekran ufaklığı sony de dert di G2 - z1 compact. - iphone 5 arasında mekik dokuyorum.

Kullandıklarım:
İphone 5
LG G2
Z1 compact
LG G2

Sonraki alacağım:
İphone 5 :sirit::sirit::sirit:

Baya komedi bi durum. Sıkıldıkça değiştiriyorum ama bu modellerin dışına çıkamıyorum.
Sen ikisinide kullanmışsın. Kamera benim için pek önemli değil. Sence G2 almalıyım yoksa bekleyip g3 falan mı alayım?
Bütçem 1200Tl civarı. Nexus 5 pek düşünmüyorum çünkü şarj benim için önemli.

Luck Star

Luck Star

Üye
Vallahi kadeşim ikinci eli 1000 tl dışındaki tellere çıkamıyorum :ehe Anca onu veriyorum diğerini alıyorum. Aldığımı satıyorum diğerini alıyorum. Zararda etmiyorum, kara da giremiyorum. :ehe:ehe:ehe[/QUOTE
Sen ikisinide kullanmışsın. Kamera benim için pek önemli değil. Sence G2 almalıyım yoksa bekleyip g3 falan mı alayım?
Bütçem 1200Tl civarı. Nexus 5 pek düşünmüyorum çünkü şarj benim için önemli.

arkadaşa sormuşsun ancak bende cevap veriyim . abimin arkadaşında 16gb g3 var ve benim g2 kadar iyi değil hem şarj hem hız konusunda..

sarj konusu diyorsun şarjda iyi olup ucuz olan pek fazla model yok . yeni çıkanlar da pahalı. nexus5 te olmaz diyorsun . En iyi seçim g2 olacaktır. ful hd ekranla çok iyi şarj süresi var.

haqqus

haqqus

Üye
G3 ile g2 arasında bir fark yok bence Optimus rom yükle g3 den hiçbir farkı kalmıyor hemde 4K ve Slowmotion video da çekebiliyorsun aynı performans ile. G3 alma bence g2 iyi bir tercih. Söylemek istediğim Sony de alsan pişman etmez. Ama kamera önemsizse g2 al. Çünki daha kişiselleştirilebilir bir telefon.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Konuya yazan herkese teşekkür ediyorum. G2'ye karar verdim :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hayırlı olsun şimdiden kardeşim allah pişman etmesin :D

haqqus

haqqus

Üye
Konuya yazan herkese teşekkür ediyorum. G2'ye karar verdim :)
hayırlı olsun güzel bir tercih yaptın. Customa geçtiğin zaman stock roma dönmek zor oluyor. Bu gibi sıkıntılar çekersen bana pm at yardımcı olurum.

caps6

caps6

Üye
hayırlı olsun umarım bir sıkıntı çıkmadan sorunsuz kullanırsın

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun. İnşallah sorun yaşamam:)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun güzel bir tercih yaptın. Customa geçtiğin zaman stock roma dönmek zor oluyor. Bu gibi sıkıntılar çekersen bana pm at yardımcı olurum.

Stock roma dönerken samsungda olduğu gibi özel flash yapılması mı lazım? Hem şimdiden bir kaç custom rom önerebilirsin :)

haqqus

haqqus

Üye
Stock roma dönerken samsungda olduğu gibi özel flash yapılması mı lazım? Hem şimdiden bir kaç custom rom önerebilirsin :)

optimus rom en iyisi samsung da sayaç var ya onun gibi download mod da rooted yazısı kalıyor. Custom romda stocka dönerken LG suit vb prolarda hata verme riski yüksek oluyor. Neyse sen al gönül rahatlı ile kullan sorun olursa bana ulaş yardımcı olurum.

furkankaya559758

Üye
Ben olsam Z1 Compact alırdım.

0MG90

0MG90

Üye
Adam Z1 Compact diyor siz Z1 le G2'yi tartışıyorsunuz bu neyin kafası?

Z1 Compact al kesinlikle, rahat 2-3 gün gider bataryası

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Adam Z1 Compact diyor siz Z1 le G2'yi tartışıyorsunuz bu neyin kafası?

Z1 Compact al kesinlikle, rahat 2-3 gün gider bataryası

Elime aldım da bilemedim. Biraz çok küçük gibi geldi. 4,8 inç den 4,3e inmek gelmiyor pek içimden. Normal Z1i pek beğenmedim ekranı iyi değilmiş birde bence çok kaba ekran boyutuna göre.
Kesinlikle z1compact demişsin. Nedenlerini söyleyebilir misin? G2nin bataryası bütün testlerde övülüyor ve z1compact den daha iyi bazı batarya testlerinde.
Kamera benim için dediğim gibi önemli değil. Bunu göz önünde bulundurursak yine de z1compact mı diyorsun?

0MG90

0MG90

Üye
Elime aldım da bilemedim. Biraz çok küçük gibi geldi. 4,8 inç den 4,3e inmek gelmiyor pek içimden. Normal Z1i pek beğenmedim ekranı iyi değilmiş birde bence çok kaba ekran boyutuna göre.
Kesinlikle z1compact demişsin. Nedenlerini söyleyebilir misin? G2nin bataryası bütün testlerde övülüyor ve z1compact den daha iyi bazı batarya testlerinde.
Kamera benim için dediğim gibi önemli değil. Bunu göz önünde bulundurursak yine de z1compact mı diyorsun?
Evet ben Z1c derim. G2 bataryada iyiyse Z1c ondan daha iyi. Önceki konularda da paylaşmıştım diğer kullanıcıların kullanım sürelerini gayet iyi yani. Ekran da bana göre çok küçük değil, alışılır bence. Kamerası diğerleriyle aynı sayılır. (Z1,Z2,Z3)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben Z1c derim. G2 bataryada iyiyse Z1c ondan daha iyi. Önceki konularda da paylaşmıştım diğer kullanıcıların kullanım sürelerini gayet iyi yani. Ekran da bana göre çok küçük değil, alışılır bence. Kamerası diğerleriyle aynı sayılır. (Z1,Z2,Z3)

O zaman bir daha düşünmem lazım.
Hmmmmmm iyice kararsızlaştım ya :)

Luck Star

Luck Star

Üye

z1 compact ekranı ne full hd ne de 5.2" bunu da göz önünde bulundur istersen batarya kıyaslaması yaparken .

0MG90

0MG90

Üye
z1 compact ekranı ne fu ll hd ne de 5.2" bunu da göz önünde bulundur istersen batarya kıyaslaması yaparken .
5.2 inç olması bir şey değiştirmez, full hd'de dezavantaj fazla şarj yer
Z1c 720p ekranıyla oyun performansı yani
Bu arada telefonu git kullan Mediamarkt'ta falan
Ekran küçük gelmeyecek inan