Haber Lg G2 mi Z1 compact mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
5.2 inç olması bir şey değiştirmez, fu ll hd'de dezavantaj fazla şarj yer
Z1c 720p ekranıyla oyun performansı yani
Bu arada telefonu git kullan Mediamarkt'ta falan
Ekran küçük gelmeyecek inan

Neden değiştirmesin ? Ekran büyük olması birçok kişi için daha çok tercih sebebidir. 4.3" ekran ve 720p ekran kullanan telefonun o kadar batarya performansı vermesi çok normal . Teknoloji boşuna gelişiyor o zaman 2k 4k ekranları boşuna geliştiriyorlar hadi onları geçtim . Şu zamanda full hd çözünürlük almak varken 720p ekran almak bence yanlış bir karar olur derim.

0MG90

0MG90

Üye
Neden değiştirmesin ? Ekran büyük olması birçok kişi için daha çok tercih sebebidir. 4.3" ekran ve 720p ekran kullanan telefonun o kadar batarya performansı vermesi çok normal . Teknoloji boşuna gelişiyor o zaman 2k 4k ekranları boşuna geliştiriyorlar hadi onları geçtim . Şu zamanda fu ll hd çözünürlük almak varken 720p ekran almak bence yanlış bir karar olur derim.
Evet boşuna geliştiriyorlar, evindeki televizyon fHD iken neden cebindeki 2k?
Sana göre yanlış, bana göre doğru. Sen dedin diye gidip G2 alacak değil

Luck Star

Luck Star

Üye
Evet boşuna geliştiriyorlar, evindeki televizyon fHD iken neden cebindeki 2k?
Sana göre yanlış, bana göre doğru. Sen dedin diye gidip G2 alacak değil

ben teknik özellikler üzerinden gidiyorum , 4.8" kullandıgını söylemiş 4.3" geçersem çok küçük gelir demiş ve sen zorluyorsun hayır küçük gelmez diye. Tabiki kararı kendisi verir ben bildiklerimi söylüyorum.

Evinde televizyon olup olmaması önemli değil 4k televizyonlar çıktı bilgin olsun. ,Gereksiz bir şey de değil.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Ben en iyisi bir zamanım olduğunda mediamarkta gidip bakayım ikisine de.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben en iyisi bir zamanım olduğunda mediamarkta gidip bakayım ikisine de.

Kesinlikle bakmadan alma zaten sonra kullanamıyorum diye daha yeni aldığı telefonu 200-300 lira düşük fiyata satan çok kişi var. Şimdiden hayırlı olsun.

0MG90

0MG90

Üye
ben teknik özellikler üzerinden gidiyorum , 4.8" kullandıgını söylemiş 4.3" geçersem çok küçük gelir demiş ve sen zorluyorsun hayır küçük gelmez diye. Tabiki kararı kendisi verir ben bildiklerimi söylüyorum.

Evinde televizyon olup olmaması önemli değil 4k televizyonlar çıktı bilgin olsun. ,Gereksiz bir şey de değil.
Biliyorum çıktığını teknoloji haberlerini okuyorum sağol
4,3 inç ekran küçük gibi gelebilir ama aslında gayet büyük, bunu görmeden anlayamazsın, git kullan bi yerde

Sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsun, benim cevabım bu kadar konu sahibi bir şey sorarsa cevaplarım

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuya girmek istemiyorum aslında ama televizyonlara uzaktan bakıyoruz ve o nedenle çok yüksek çözünürlüğe gerek olmaz. Telefona ise hep çok yakından bakıyoruz ve bu nedenle televizyona nazaran piksel görmemiz normal. Televizyonlara çok yakından baktım mı gerçekten bulamaç oluyor ama benimle televizyon arasında 2m olursa bu durum çok değişir.

Luck Star

Luck Star

Üye
Biliyorum çıktığını teknoloji haberlerini okuyorum sağol
4,3 inç ekran küçük gibi gelebilir ama aslında gayet büyük, bunu görmeden anlayamazsın, git kullan bi yerde

Sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsun, benim cevabım bu kadar konu sahibi bir şey sorarsa cevaplarım

Küçük değil derken bunu kastediyorsun herhalde , arada neredeyse 1" fark var ve kasaları neredeyse aynı . ve kaba duruyor

furkankaya559758

Üye
Küçük değil derken bunu kastediyorsun herhalde , arada neredeyse 1" fark var ve kasaları neredeyse aynı . ve kaba duruyor

Kasaları aynı mı duruyor. Sen sanırım tam olarak resme bakmadın.

burak_102

burak_102

Üye
Lg nin arayüzü bence kötü ben z1 almadan önce g2 ye bakıyordum ama yok ya plastiğinden kasasından hoşlanmadım ama cm11 kuracaksan belki tercih edilebilir. Z1 in ekran parlaklığı az demişsiniz ben almadan önce tft ekran olduğunu bilmiyordum çok ani aldım araştırmam sonucu öğrendim ama otomatik parlaklıkta ekranı Göremediğim olmadı. Bana engel değil ama illa ips olacak diyosan z1c alabilirsin bu arada unutma ki g2 de sdcard girişi yok. Ips olmasına takmazsan z1 z2 güzel telefonlar

vegatablo

vegatablo

Üye
G3 32 gb kullaniyorun batarya 2k ekrana göre yinede iyi 16 gb alacaksan hic bulasma derim ama 32 gb dusunebilirsin

burak_102

burak_102

Üye
G3 için bişey diyemem kasası bu sefer gerçekten iyi sadece arayüz sıkıntılı fikrimce

vegatablo

vegatablo

Üye
Arayuzde kasma yok hic rastlamadim

burak_102

burak_102

Üye
Kasmasını demiyorum uygulama simgeleri arayüz görünümleri stock launcheri beni cezbetmedi herkesin görüşü farklı olabilir özellik olarak ve dış tasarım olarak beğendim ona laf yok kasa ekran oranı oldukça iyi

• Beğen
Tepkiler: vegatablo
vegatablo

vegatablo

Üye
Aynen kardesim kasa harika ve kullanım cok rahat z2 ye göre yada diger 5.5 inc tellere göre zevkler ve renkler tartisilmaz demisler arayuzu begenmemissin saygı duyarim

• Beğen
Tepkiler: burak_102
caps6

caps6

Üye
önceki telefonum sony di.Sonylerin fiyatı pahalı oluyor ama satarken ikinci eli düşük gidiyor.Bunun dışında iyi telefon ekran tft ama kötü değil sadece ips lere göre biraz mat duruyor

vegatablo

vegatablo

Üye
Xperia z2 den sonra ips diye biliyorum

burak_102

burak_102

Üye
Onlara dahil z1c de var ipsli

Luck Star

Luck Star

Üye
önceki telefonum sony di.Sonylerin fiyatı pahalı oluyor ama satarken ikinci eli düşük gidiyor.Bunun dışında iyi telefon ekran tft ama kötü değil sadece ips lere göre biraz mat duruyor
Mat değil aslında olması gereken o. LCD panelin üzerinde bi tabaka var bazı ışınların geçmesini engelliyor. Onu incelttikce renkler felan parklasiyor. Ama insan gözüne zarar veriyor. Simdi doğruya doğru ne kadar bilsem de gider parlak olanı alırım Samsung az düzgün telefon çıkarsa sırf ekranı için düşünmeden alırım :D ama şuan z2 z1 compact g2 felan ekranı birebir ayni. Hepsi iyi durumda yeterli yani . z1 deki mat normalde evde felan fark edilmiyor . sadece 2 telefon yan yanaysa çok siritiyor :D

• Beğen
Tepkiler: burak_102