Haber Microsoft Lumia 535 Resmi Duyurusu Yapıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Ya Abi çok hoş ya. İçin gitti vallahi. Şimdi almak vardı onu. Şu an onu kullanmak vardı. Bilmiyorum eğer uygun olursa birini alır bence kurcalarım.

dakamon

dakamon

Üye
Ms Türkiye'de samsungun onda biri ilgi göstermiyor. Samsung partiler etkinlikler kokteyller yapıyormuş boyle yeni cihaz lansmanı yapacakken. Oyle olunca editorlerde samsunga saygı duyuyor. Ama ms ye hiç birşey duymuyorlar. Ms aynı tok satıcı gibi. Alırsan al almazsan dükkanın onunu boşalt diye çıkışan esnaf gibidir

emz

emz

Üye
Ms Türkiye'de samsungun onda biri ilgi göstermiyor. Samsung partiler etkinlikler kokteyller yapıyormuş boyle yeni cihaz lansmanı yapacakken. Oyle olunca editorlerde samsunga saygı duyuyor. Ama ms ye hiç birşey duymuyorlar. Ms aynı tok satıcı gibi. Alırsan al almazsan dükkanın onunu boşalt diye çıkışan esnaf gibidir

MS şimdiden Nokia için ödediği pastayı fazlasıyla amorti etti. Daha ne yapsın? Zaten tok satıcı :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ya Abi çok hoş ya. İçin gitti vallahi. Şimdi almak vardı onu. Şu an onu kullanmak vardı. Bilmiyorum eğer uygun olursa birini alır bence kurcalarım.
Güzel de, 720p video çeken telefondan 480p video çeken telefona geçmek :hmmm

emz

emz

Üye
Güzel de, 720p video çeken telefondan 480p video çeken telefona geçmek :hmmm

Bak bunu bilmiyorum işte. O zaman bize de bu kapaktan gelse razıyım. Önünü kapasın ve ms yazsın olur. Hani 530 gibi çok hoş bir arka kapağı var. Çıkma ihtimali var mı o kapaktan? Hani istekte bulunsak falan aksesuar olarak alamaz mıyız? Ben bulsam her renginden alırım :) Bir bakabilir misin abi bu konuyla ilgili? Sorabileceğimiz birisi falan :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arka kamerada autofocus var galiba, giriş seviyesi için iyi donanım 520 bile akıp giderken bu cihaz iyi bir performans gösterecektir, giriş seviyesi almak istediğimde flaş ve ön kamera gibi eksiklikler vardı 520 de ama 535 ile bu eksiklikler giderilmiş daha da güzel donanımlar gelmiş wp ile yeni tanışacak olanlar için en ideal uygun fiyatlı cihaz bence, fiyatı 649/699 tl arası olarak bekliyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bak bunu bilmiyorum işte. O zaman bize de bu kapaktan gelse razıyım. Önünü kapasın ve ms yazsın olur. Hani 530 gibi çok hoş bir arka kapağı var. Çıkma ihtimali var mı o kapaktan? Hani istekte bulunsak falan aksesuar olarak alamaz mıyız? Ben bulsam her renginden alırım :) Bir bakabilir misin abi bu konuyla ilgili? Sorabileceğimiz birisi falan :)
Bu vakitten sonra zor. Ayrıca 525'in grafik işlemcisi 535'ten iyi.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Giriş Seviye Ama Flaşi Var Nasıl Bişi Bu

meg1ddo

meg1ddo

Üye
clear black yok sanırım siyah renkleri de iyi değil ama parlak bir ekran.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
clear black yok sanırım siyah renkleri de iyi değil ama parlak bir ekran.
Evet yok. Fakat ilk kez 5xx serisinde Corning Gorilla Cam kullanılıyor. Ayrıca 530 ve 630 modelinde çift dokunmayla ekranı açma yokken bu modelde var fakat 525'te olan eldiven vb. ile kullanım yok.

• Beğen
Tepkiler: emz ve lazye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihaz Lumia 530'dan oldukça üstün. Öncelikle ekran boyutu, batarya, ram, Corning Gorilla Glass, AF kamera ve Ön kamera, led flaş, 8 GB dahili depolama Lumia 530'dan artıları.

Lumia 630'a göre de artıları var cihazın. Fakat 25€/30$ daha düşük fiyata sahip.

Sonuç olarak Microsoft, giriş seviyede standartları yükseltmiş ve ciddi bir alternatif cihaz ortaya çıkarmış. Tabi bu cihaz Lumia 530 ve Lumia 630 satışlarını baltalayacaktır.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Zaten bence 530 biraz saçma bir cihazı. 1gb ram altı wp alınmaz bence.

dakamon

dakamon

Üye
Cihaz Lumia 530'dan oldukça üstün. Öncelikle ekran boyutu, batarya, ram, Corning Gorilla Glass, AF kamera ve Ön kamera, led flaş, 8 GB dahili depolama Lumia 530'dan artıları.

Lumia 630'a göre de artıları var cihazın. Fakat 25€/30$ daha düşük fiyata sahip.

Sonuç olarak Microsoft, giriş seviyede standartları yükseltmiş ve ciddi bir alternatif cihaz ortaya çıkarmış. Tabi bu cihaz Lumia 530 ve Lumia 630 satışlarını baltalayacaktır.
Abi senin cihazlarda dev prv de kasmalara takılmalar varmı ana menü de gezerken bende varda? Bayadır da var.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Evet yok. Fakat ilk kez 5xx serisinde Corning Gorilla Cam kullanılıyor. Ayrıca 530 ve 630 modelinde çift dokunmayla ekranı açma yokken bu modelde var fakat 525'te olan eldiven vb. ile kullanım yok.
evet ufak tefek eksikleri var ama giriş seviyesi bir telefon için çok iyi model bence, ben sadece clear black olmadığı için almam belki ama onun dışında önemli bir eksiklik yok bana göre.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Adreno 302 var sanarken Adreno 203'ü gördüm :kotu: Yanlış yazılmış olma ihtimali?

@papakudioflu @bulutsuzgece

Üst Alt