Ms Türkiye'de samsungun onda biri ilgi göstermiyor. Samsung partiler etkinlikler kokteyller yapıyormuş boyle yeni cihaz lansmanı yapacakken. Oyle olunca editorlerde samsunga saygı duyuyor. Ama ms ye hiç birşey duymuyorlar. Ms aynı tok satıcı gibi. Alırsan al almazsan dükkanın onunu boşalt diye çıkışan esnaf gibidir

Güzel de, 720p video çeken telefondan 480p video çeken telefona geçmekYa Abi çok hoş ya. İçin gitti vallahi. Şimdi almak vardı onu. Şu an onu kullanmak vardı. Bilmiyorum eğer uygun olursa birini alır bence kurcalarım.

Güzel de, 720p video çeken telefondan 480p video çeken telefona geçmek![]()

Yok artık şimdi bu hd video çekemiyor mu![]()
Güzel de, 720p video çeken telefondan 480p video çeken telefona geçmek![]()
Bir bakabilir misin abi bu konuyla ilgili? Sorabileceğimiz birisi falan 
Bu vakitten sonra zor. Ayrıca 525'in grafik işlemcisi 535'ten iyi.Bak bunu bilmiyorum işte. O zaman bize de bu kapaktan gelse razıyım. Önünü kapasın ve ms yazsın olur. Hani 530 gibi çok hoş bir arka kapağı var. Çıkma ihtimali var mı o kapaktan? Hani istekte bulunsak falan aksesuar olarak alamaz mıyız? Ben bulsam her renginden alırımBir bakabilir misin abi bu konuyla ilgili? Sorabileceğimiz birisi falan
![]()
Evet yok. Fakat ilk kez 5xx serisinde Corning Gorilla Cam kullanılıyor. Ayrıca 530 ve 630 modelinde çift dokunmayla ekranı açma yokken bu modelde var fakat 525'te olan eldiven vb. ile kullanım yok.clear black yok sanırım siyah renkleri de iyi değil ama parlak bir ekran.
Abi senin cihazlarda dev prv de kasmalara takılmalar varmı ana menü de gezerken bende varda? Bayadır da var.Cihaz Lumia 530'dan oldukça üstün. Öncelikle ekran boyutu, batarya, ram, Corning Gorilla Glass, AF kamera ve Ön kamera, led flaş, 8 GB dahili depolama Lumia 530'dan artıları.
Lumia 630'a göre de artıları var cihazın. Fakat 25€/30$ daha düşük fiyata sahip.
Sonuç olarak Microsoft, giriş seviyede standartları yükseltmiş ve ciddi bir alternatif cihaz ortaya çıkarmış. Tabi bu cihaz Lumia 530 ve Lumia 630 satışlarını baltalayacaktır.
evet ufak tefek eksikleri var ama giriş seviyesi bir telefon için çok iyi model bence, ben sadece clear black olmadığı için almam belki ama onun dışında önemli bir eksiklik yok bana göre.Evet yok. Fakat ilk kez 5xx serisinde Corning Gorilla Cam kullanılıyor. Ayrıca 530 ve 630 modelinde çift dokunmayla ekranı açma yokken bu modelde var fakat 525'te olan eldiven vb. ile kullanım yok.
Live Lock Screen dışında sorun olmuyor.Abi senin cihazlarda dev prv de kasmalara takılmalar varmı ana menü de gezerken bende varda? Bayadır da var.
Sorun olmuyor derken benim açımdan sorun yokmu yoksa hiç bu dediğimiz olmuyor muLive Lock Screen dışında sorun olmuyor.

Dediğiniz sorunlar olmuyor demek istedim.Sorun olmuyor derken benim açımdan sorun yokmu yoksa hiç bu dediğimiz olmuyor mu![]()