Haber Microsoft Lumia 535 Resmi Duyurusu Yapıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kampanyanın neresi güzel? vadeli fiyatı 1000tl den fazlaya geliyor telefonun. yurtdışı satış fiyatı 130 dolar olan bir telefondan bahsediyoruz yanlışım yoksa. bu resmen soygunculuk. telefonu eşime almak için baya bekledim soğudum resmen.
Tabi siz tekliflerdeki fiyatların toplamına normalde kullandığınız tarife paketini eklemezseniz kampanya güzel değil. Misal ben sınırsız 2 GB internet paketine 30 lira ödüyorum. Hızı da 5.76 Mbit. Bu kampanyada aynı paket Turbo internetle 42 Mbit hızla geliyor fiyatı da 62 lira. Bu paketteki tablet HOMETECH PROTAB 7'nin Türkiye fiyatı 249 lira. Lumia 535'in de fiyatı 599 lira. Toplamda 848 lira yapıyor. Ama ben ayda 32x24 ay ödeyerek ikisine birden 768 liraya sahip oluyorum.

Peşin fiyatı 850 olan iki cihaza 24 ay taksitle sahip oluyorum hem de internet paketim de fiyatı 40 lira olan bir üst tarifeye geçmiş oluyor. Aradaki 10 lira tarife farkını da eklersek telefon+tablet bana toplamda 608 liraya mal oluyor.

Tabi bir de farklı tarifeler kullananlar var. Siz mesela aylık 25-30 lira konuşma+sms+internet paketi kullanıyorsunuz. O zaman bu teklifleri paketinize uygun tarife ile hesaplamalı lazım. Ama siz mevcutta ödediğiniz tarife ücretini hesaba katmadan pahalıya geliyor derseniz yanılırsınız. Ayrıca bu rakamları taksit seçeneği olmayan akıllı telefonu 24 taksitte satın aldığınızı da hesaba katarak düşünün.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Tabi siz tekliflerdeki fiyatların toplamına normalde kullandığınız tarife paketini eklemezseniz kampanya güzel değil. Misal ben sınırsız 2 GB internet paketine 30 lira ödüyorum. Hızı da 5.76 Mbit. Bu kampanyada aynı paket Turbo internetle 42 Mbit hızla geliyor fiyatı da 62 lira. Bu paketteki tablet HOMETECH PROTAB 7'nin Türkiye fiyatı 249 lira. Lumia 535'in de fiyatı 599 lira. Toplamda 848 lira yapıyor. Ama ben ayda 32x24 ay ödeyerek ikisine birden 768 liraya sahip oluyorum.

Peşin fiyatı 850 olan iki cihaza 24 ay taksitle sahip oluyorum hem de internet paketim de fiyatı 40 lira olan bir üst tarifeye geçmiş oluyor. Aradaki 10 lira tarife farkını da eklersek telefon+tablet bana toplamda 608 liraya mal oluyor.

Tabi bir de farklı tarifeler kullananlar var. Siz mesela aylık 25-30 lira konuşma+sms+internet paketi kullanıyorsunuz. O zaman bu teklifleri paketinize uygun tarife ile hesaplamalı lazım. Ama siz mevcutta ödediğiniz tarife ücretini hesaba katmadan pahalıya geliyor derseniz yanılırsınız. Ayrıca bu rakamları taksit seçeneği olmayan akıllı telefonu 24 taksitte satın aldığınızı da hesaba katarak düşünün.

benim kafamı karıştıran bu telefonun tablet ile birlikte bu fiyata olduğunu nerede yazdığı ben 3. defa inceledim yine bulamadım. bakar kör gibi hissettim kendimi. göremiyorda olabilirim malum mesai saati :) iş güç devam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim kafamı karıştıran bu telefonun tablet ile birlikte bu fiyata olduğunu nerede yazdığı ben 3. defa inceledim yine bulamadım. bakar kör gibi hissettim kendimi. göremiyorda olabilirim malum mesai saati :) iş güç devam.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tamam bende oradan bakıyorum zaten de. tabletide yanında verdiklerini nereden çıkarttınız? orada öyle bir ibare yok ayrıca detaydada yok.

telefonun yanında hangi tableti istiyorsan fiyatlar da ona göre tabloda

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Stoklarımız tükenmiştir yazıyor.

Emre

Üye
yanındaki tablet Nokia Lumia 2520 olsaydı 1 değil 5 olsaydı alırdım :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
HOMETECH PROTAB 7 iyi mi arkadaşlar iş görür mü? Bim'de A101'de satılan dandik tabletler gibi mi yoksa?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HOMETECH PROTAB 7 iyi mi arkadaşlar iş görür mü? Bim'de A101'de satılan dandik tabletler gibi mi yoksa?
İyi bir tablet. HP'nin tek farkı daha iyi ekran çözünürlüğü ve 32 GB depolama alanı. Teknosa mağazalarında inceleyebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Flashtan kastın Adobe Flash playersa evet, Windows 8.1'in desteklediği herşeyi destekliyor exe dahil. Diğer türlü zaten Flash bellek de destekliyor.

Evet Adobe Flash'ı kastediyorum. Peki bu fiyata yani 250 liraya bundan daha iyi WP tablet bulmak munkunmudur?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Adobe Flash'ı kastediyorum. Peki bu fiyata yani 250 liraya bundan daha iyi WP tablet bulmak munkunmudur?
Hepsi birbirinin aynısı neredeyse. İsterseniz Reeder W7i ile bir karşılaştırın. 229 lira reeder

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Flashtan kastın Adobe Flash playersa evet, Windows 8.1'in desteklediği herşeyi destekliyor exe dahil. Diğer türlü zaten Flash bellek de destekliyor.
bu talbetlerde W8 RT sürümü yok mu? benim bildiğim RT sürümlerinde exe desteği yok?

serinaga

serinaga

Üye
Hometech Protab 8 olanını almıştım birkaç ay önce, gayet başarılı ve son derece hızlı bir tablet olduğunu söyleyebilirim, hatta tabletten öte bir notebook'un yapabileceği her şeyi yapıyor, notebooku rafa kaldırdım. Kampanyadaki tablet, biraz düşük donanıma sahip, ilk başta dikkat çeken 16 Gb. belleğe sahip olması ki buda yetersiz olur. Telefona bir diyeceğim yok, ama tabletle telefonu ikisini birararada düşünenler için bence iyi bir kampanya sanırım ...

• Beğen

Üst Alt