Haber Microsoft Lumia 535 Resmi Duyurusu Yapıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce konuştum. Bu fiyata Türkiye ekibi de şaşırmış. Adamlar 130$'a satılıyor her yerde dedi. Bizde 260$

Şimdi vergi mergi hikayesi de değil bu iş. Toplam vergi %38+115 lira maktu vergi. Yani taşlar çatlasın 220$ o da eder 506 lira. 600'e hangi hesap yöntemiyle ulaşılmış anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Az önce konuştum. Bu fiyata Türkiye ekibi de şaşırmış. Adamlar 130$'a satılıyor her yerde dedi. Bizde 260$

Şimdi vergi mergi hikayesi de değil bu iş. Toplam vergi %38+115 lira maktu vergi. Yani taşlar çatlasın 220$ o da eder 506 lira. 600'e hangi hesap yöntemiyle ulaşılmış anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Fiyatı onlar belirlememiş mi?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hani Amiral Gemi WP Lumia Nokia Her neysen ne bu alt seviye cihazlar devamlı çıkıyor bir kafanızı kaldırın Samsung Apple neler yapıyor bakın ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Sensation

Emre

Üye
720p Olsaydı Alınabilirdi 480p Çok Kötü :dayak:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia Türkiye ekibi pazar araştırmasını yapıyor, muhtemel rakip analizlerini çıkarıyor, fiyatı Globalle birlikte tepe yöneticileri belirliyor.
Lumia Türkiye ekibi pazar araştırmasını sanırım lüks pazarlarda yapıyor fiyatı o yüzden yüksek belirliyorlar:)

Emre

Üye
lumia 520 Kadar Sattı Mı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
9xx ve 15xx serileri gelsin

tgoksen1

Üye
620 kullanıyorum arkadaslar subatta 535 almayı dusunuyorum ne dıyorsunuz.Yoksa bekleyım mı bıraz daha?
yardım edecek yok mu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft Lumia 535, 599 TL ile satışta:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto

Rainesto

Üye
Bir inceleme video izledim adamın 1905 mAh bataryası varmış. Adamın yaptığı yorum :
Bataryasını çok sevdim böyle simsiyah üstünde microsoft yazıyor genellikle 2000 maha yuvarlarlar ama 1905 mah demekki bill Gates galatasaraylı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Diğer renkleri de satışa çıkmaya başladı:
Bir güncelleme daha yayınlandı. Şu an sadece Lumia Software Recovery Tool'da, OTA'da yok.
Yeni Yazılım 02060.00000.15053.24003
Eski Yazılım 02055.00000.14511.22002

Emre

Üye
720p Olsaydı güzel olurdu, lumia 520 ilk satış fiyatı'da 599tl'di

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 535 ve Windows tablet ikisi bir arada güzel bir kampanya.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lumia 535 ve Windows tablet ikisi bir arada güzel bir kampanya.

kampanyanın neresi güzel? vadeli fiyatı 1000tl den fazlaya geliyor telefonun. yurtdışı satış fiyatı 130 dolar olan bir telefondan bahsediyoruz yanlışım yoksa. bu resmen soygunculuk. telefonu eşime almak için baya bekledim soğudum resmen.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kampanyanın neresi güzel? vadeli fiyatı 1000tl den fazlaya geliyor telefonun. yurtdışı satış fiyatı 130 dolar olan bir telefondan bahsediyoruz yanlışım yoksa. bu resmen soygunculuk. telefonu eşime almak için baya bekledim soğudum resmen.
telefon? + tablet? + turkcell faturası? hepsi dahil
hem yurtdışı fiyatlarını baz alacaksak zaten Türkiye'den hiç bişi alınmaz?!?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
telefon? + tablet? + turkcell faturası? hepsi dahil
hem yurtdışı fiyatlarını baz alacaksak zaten Türkiye'den hiç bişi alınmaz?!?
telefon+tablet+ fatura değil maalesef. telefon +internet(yani konuşma faturasıda yok).

yurtdışı fiyatlarla karşılaştırırsak hiç birşey alınmaz çok doğru ama sebebi de bizim saçma tüketim alışkanlığımız. asgari ücretin 900tl olduğu bir ülkede 2000tl lik telefonlar peynir ekmek gibi satılırsa satıcıda fiyatları pahalı tutar tabiki, tüketici fiyatına göre telefon alıyor pahalı ise iyidir mantığı var. ucuza bakan yok.

Son düzenleme:

Üst Alt