0MG90
Üye
Z3 Compact Titreşim ve Kamera
Arkadaşlar bugün Z1, Z1c, Z2, Z3, Z3c falan hepsini tek tek inceledim hepside hoşuma gitti
Ama Z3c'de müzik açtığımda cihazın arka ve ön kısmı titriyor, çok değil ama az bi şekilde. Bu ileride sorun yaratır mı? Z3'te deneyecektim ama unuttum. Birde kamerayı yan tutunca yazılara odaklanamıyor, biraz yan tutunca odaklıyor. Bu yazılımla düzeltilebilir mi?
Bu arada Z1c mi Z3c mi derseniz ben kesinlikle Z3c derim. Cihaz kalite hissini hemen fark ettiriyor. Yanlarını plastik yapmışlar ama baya sağlam bir şey ve baya yumuşak. Elde güzel his veriyor
Ama Z3c'de müzik açtığımda cihazın arka ve ön kısmı titriyor, çok değil ama az bi şekilde. Bu ileride sorun yaratır mı? Z3'te deneyecektim ama unuttum. Birde kamerayı yan tutunca yazılara odaklanamıyor, biraz yan tutunca odaklıyor. Bu yazılımla düzeltilebilir mi? Bu arada Z1c mi Z3c mi derseniz ben kesinlikle Z3c derim. Cihaz kalite hissini hemen fark ettiriyor. Yanlarını plastik yapmışlar ama baya sağlam bir şey ve baya yumuşak. Elde güzel his veriyor