Aynı hatayı bende alıyorum.D6503'e yüklenmiyor beyler
D6503'e yüklenmiyor beyler
Bende indirdim kurarken hata veriyorBendeki hata bu şekilde değildi, yazılımı buldu, indirdi, cihazı yazılımı yüklemeye hazırlanırken hata oluştu ve durdurdu.

Aynen hocam hata düzelince haber verir misin?Bende indirdim kurarken hata veriyor![]()
Saat 15:30 da müsait olacağım denedikden sonra düzelmişse buraya yazarım.Aynen hocam hata düzelince haber verir misin?
Hocam pc compationu bilgisayarından kaldır. Yeniden yükle. Sonra jawanın kendi sitesinden jawanın en Son sürümünü yükle . Sony müşteri hizmetleri böyle söyledi..Saat 15:30 da müsait olacağım denedikden sonra düzelmişse buraya yazarım.
Eve gidince aynısını yapayım.Hocam pc compationu bilgisayarından kaldır. Yeniden yükle. Sonra jawanın kendi sitesinden jawanın en Son sürümünü yükle . Sony müşteri hizmetleri böyle söyledi..
Ne zaman gidersin ki hocam?Eve gidince aynısını yapayım.
3 te işten çıkıyorum fakat şöyle bir şey var, Flash player güncel Company i ise güncelleme geldi diye dün akşam indirdim. Dün akşam dan sonra yeni sürüm çıkmadıysa işe yaramayacaktır.Ne zaman gidersin ki hocam?
Flash playerin yanındaki jawa değil sadece jawayı indir bi kur bakalım hocam.3 te işten çıkıyorum fakat şöyle bir şey var, Flash player güncel Company i ise güncelleme geldi diye dün akşam indirdim. Dün akşam dan sonra yeni sürüm çıkmadıysa işe yaramayacaktır.
Flash player java hepsi var çünkü 4 gün önce pc ye 8.1 kurduk bunları mecbur indirdim günceldir diye düşünüyorum.Flash playerin yanındaki jawa değil sadece jawayı indir bi kur bakalım hocam.
Bu arada güncelleme içeriğini bilen varmı?Flash player java hepsi var çünkü 4 gün önce pc ye 8.1 kurduk bunları mecbur indirdim günceldir diye düşünüyorum.
Bu arada güncelleme içeriğini bilen varmı?
Simgeler büyümüş galiba çok iğrenç olmuşMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızUltra stamina falan. Ama Walkmandaki xloud kalkmış. Yani ses nasıl çıkar Yeni güncellemede bilmiyorum.

Vala hocam söylediklerimi bi yap güncellenirse senden duyalm ses falan nasıl çıkıyor nasıl olmuş telefon falanSimgeler büyümüş galiba çok iğrenç olmuş![]()
ben denedim beceremedimVala hocam söylediklerimi bi yap güncellenirse senden duyalm ses falan nasıl çıkıyor nasıl olmuş telefon falan

Hocam tekrar dene yenile... Ota üzerinden geliyor güncellemeSimgeler büyümüş galiba çok iğrenç olmuş![]()