Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Konuya bir bakın, firmware numarası uygunsa Kerneli indirin, fastboot da flashlayın.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
14w35 serisi Siyah Z2 yi alalı 1 hafta oldu, telefonda kasa açıklığı ve lens kayması var ancak göze batmıyor rahatsız edici değil. Performans gerçekten üst düzey, yüksek donanım gerektiren oyunları akıcı oynuyorum ayrıca ısınma sorunuyla karşılaşmadım. Pil süresi günlük kullanım şartlarında 2 günü çıkarıyor. Sony'den memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Akhtoher

Akhtoher

Üye
orta ayar kullanım. İnternet hiç kapanmadı facebook whatsapp facebook messenger hep kullanıldı oyun pek oymanmadı. @qarapapaq

• Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Benide ekleyin :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim, @wwwhmz , @XperiaArcS ,@man20 :D

Hayırlı olsun.
orta ayar kullanım. İnternet hiç kapanmadı facebook whatsapp facebook messenger hep kullanıldı oyun pek oymanmadı. @qarapapaq

Abi sen hep başkasını etiketliyorsun. :D (@-qarapapaq-)
Bir de ekran süresinin görüntüsünü atmamışsın ki. Ben de görüyorum 2 günü Nexus 5 ile. :ehe (Ama ekran süresi düşük olunca. :D)

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Akhtoher ve wwwhmz
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ekledim, @wwwhmz , @XperiaArcS ,@man20 :D

Hayırlı olsun.

Abi sen hep başkasını etiketliyorsun. :D (@-qarapapaq-)
Bir de ekran süresinin görüntüsünü atmamışsın ki. Ben de görüyorum 2 günü Nexus 5 ile. :ehe (Ama ekran süresi düşük olunca. :D)
Ekran ışığını asla kısmam takıntım var :)

danismaz61

Üye
Beni de ekleyin madem :D

osicik

Üye
arkadaşlar güzel bi rom tavsiye edermisiniz s4 ten geçtim bende z2 ye rom atma resmen hastalık oldu şimdi existez rom var epey güzel ama amacım değişiklik olsun tüm z3 özellikleri mevcut....
sadece şu batarya süresi bile yeter sony almaya muhteşem s4 ün 2 kere dolu şarjının yetmeyeceği durumlarda tek şarjla günü tamamlıyorum süper...

wwwhmz

wwwhmz

Üye
arkadaşlar güzel bi rom tavsiye edermisiniz s4 ten geçtim bende z2 ye rom atma resmen hastalık oldu şimdi existez rom var epey güzel ama amacım değişiklik olsun tüm z3 özellikleri mevcut....
sadece şu batarya süresi bile yeter sony almaya muhteşem s4 ün 2 kere dolu şarjının yetmeyeceği durumlarda tek şarjla günü tamamlıyorum süper...
Bence macera arama, Z2'nin stock romu gayet iyi. Zaten Z3 özellikleri ve arayüzü 1 aya kalmaz 4.4.4 ile birlikte gelir.

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler 4.4.4 bugün çıktı çoğu kişi yüklemiş bilgisayar gerekiyor ota üzerinden sadece bildirim geliyor. Bi bakın bakalım.

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Evet sadece bildirim geliyor

archh

Üye
bilgisayarda denedim ama yapamadım hata veriyo güncellemeyi yapabilen var mı ?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şuanda D6503 kodlu cihazlarda sorun varmış D6502 kodlu cihazlar sorunsuz güncelleniyormuş kısa sürede düzelir

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Şuanda D6503 kodlu cihazlarda sorun varmış D6502 kodlu cihazlar sorunsuz güncelleniyormuş kısa sürede düzelir

Nasıl yani, benim cihazımın kodu D6503 ve güncellemeyi aldım şu an indiriyorum. Kurmamalı mıyım ne sorun varmış?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kurabilirsen buraya yaz Xda da sorun yaşayan varmış

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Kurabilirsen buraya yaz Xda da sorun yaşayan varmış

Şarjın %50 nin üstüne çıkmasını bekliyorum, yarım saate kadar denemiş olurum
Yazılım güncelleme sırasında hata oluştu deyip iptal ediyor güncellemeyi

wwwhmz

wwwhmz