Ekimin 3. haftası tahminim tutacak galiba![]()

Kasım ayının ilk haftası başlayacağı bilgisi vardı zaten. Tabi tüm operatörler için geçerli olmayabilir.
Lumia Firmware güncellemelerinin ön izlemesi yokkiAsıl sürüm mü prew mi

ne bilim bende alıştık ya ön izlemeye bekleyelim bakalım Turkcell yine geç vercektir ya neyseLumia Firmware güncellemelerinin ön izlemesi yokki![]()
selam ben Nokiapoweruse da böyle bir yazı görmedim ama haberin linki varsa atarmısın merak ettimdaha önce Nokiapoweruser'ın paylaştığı haberde Ekim'in son haftası veya Kasım'ın ilk haftalarında Lumia Denim güncellemesinin başlayacağı belirtilmişti ama bir kötü haber geldi maalesef. Nokiapoweruser'ın kaynaklardan aldığı bilgilere göre güncelleme testlerinde bazı sorunlar çıkmış ve güncelleme tarihleri yine değişim göstermiş. Bu değişime göre güncellemenin dağıtımına Kasım'ın ikinci yarısından itibaren başlanması bekleniyor.
selam ben Nokiapoweruse da böyle bir yazı görmedim ama haberin linki varsa atarmısın merak ettim

Hayır Lumia Kamera amiral gemi modellere gelecek ve Denim güncellemesiyle Moment Capture, Rich Capture gibi özellikler getirecek. Diğer cihazlar ise yeni görüntü işleme algoritması ile Lumia Kamera Klasik kullanacak.Eski Nokia beta şimdi lumia camera Classic olmuş güncellemenin yakında başlamayacağının habercisi olabilir
Arkadaşlar kameralarınızın gece flaşsız çekimlerini kontrol eder misiniz? Bu güncellemede gece çekimleri benim telefonda sorunlu oldu. Önceden neredeyse zifiri karanlığı gözümden daha iyi yakalarken, şimdi çok karanlık çekiyor. Manuel ayarlarda iso değerini çok yükseltiyorum ancak bir şeyler yakalayabiliyor ama o da iso yüksek olduğundan aşırı kumlu kalıyor. Normalde iso 400 iken deklanşör hızı da 1 sn de iken gece sokakları süper çekiyordu. Galiba deklanşör hızında da problem var. 4 sn ayarı kesinlikle 2 sn. den fazla beklemiyor. Bu da karanlık çekmesine diğer bir etken.
Belkide Denim güncellemesini beklemek zorunda kalacağız.
Aynı durum bende de oluştu.Arkadaşlar kameralarınızın gece flaşsız çekimlerini kontrol eder misiniz? Bu güncellemede gece çekimleri benim telefonda sorunlu oldu. Önceden neredeyse zifiri karanlığı gözümden daha iyi yakalarken, şimdi çok karanlık çekiyor. Manuel ayarlarda iso değerini çok yükseltiyorum ancak bir şeyler yakalayabiliyor ama o da iso yüksek olduğundan aşırı kumlu kalıyor. Normalde iso 400 iken deklanşör hızı da 1 sn de iken gece sokakları süper çekiyordu. Galiba deklanşör hızında da problem var. 4 sn ayarı kesinlikle 2 sn. den fazla beklemiyor. Bu da karanlık çekmesine diğer bir etken.
Belkide Denim güncellemesini beklemek zorunda kalacağız.
e peki o "diğer modeller" hala Lumia Camera kullanmaya devam ederse? uyarı mesajı mı gelecek Klasik yükleyin diye yoksa uyumsuz uyumsuz kullanmaya devam mı edicez? Farzedelim ki sizin mesajı görmedik haberimiz yok Klasikten?Hayır Lumia Kamera amiral gemi modellere gelecek ve Denim güncellemesiyle Moment Capture, Rich Capture gibi özellikler getirecek. Diğer cihazlar ise yeni görüntü işleme algoritması ile Lumia Kamera Klasik kullanacak.
Bir yöntem ile yükleriz onudaHayır Lumia Kamera amiral gemi modellere gelecek ve Denim güncellemesiyle Moment Capture, Rich Capture gibi özellikler getirecek. Diğer cihazlar ise yeni görüntü işleme algoritması ile Lumia Kamera Klasik kullanacak.

Şaşırdım çünkü aslında bizim telefonlara göre olan o değil miydi?