Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben aralık sonuna kadar gelir diye düşünüyordum ama bir hafta bana süpriz oldu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ekimin 3. haftası tahminim tutacak galiba :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kasım ayının ilk haftası başlayacağı bilgisi vardı zaten. Tabi tüm operatörler için geçerli olmayabilir.

versino2

versino2

Üye
Süper mükemmel bir haber bu.Yalnız ben oyun savelerimi,whats ap konuşmalrımı silmek istemiyorum.Silmeden direk geçiş yok mu

...decode...

...decode...

Üye
daha önce Nokiapoweruser'ın paylaştığı haberde Ekim'in son haftası veya Kasım'ın ilk haftalarında Lumia Denim güncellemesinin başlayacağı belirtilmişti ama bir kötü haber geldi maalesef. Nokiapoweruser'ın kaynaklardan aldığı bilgilere göre güncelleme testlerinde bazı sorunlar çıkmış ve güncelleme tarihleri yine değişim göstermiş. Bu değişime göre güncellemenin dağıtımına Kasım'ın ikinci yarısından itibaren başlanması bekleniyor.

braayn

braayn

Üye
daha önce Nokiapoweruser'ın paylaştığı haberde Ekim'in son haftası veya Kasım'ın ilk haftalarında Lumia Denim güncellemesinin başlayacağı belirtilmişti ama bir kötü haber geldi maalesef. Nokiapoweruser'ın kaynaklardan aldığı bilgilere göre güncelleme testlerinde bazı sorunlar çıkmış ve güncelleme tarihleri yine değişim göstermiş. Bu değişime göre güncellemenin dağıtımına Kasım'ın ikinci yarısından itibaren başlanması bekleniyor.
selam ben Nokiapoweruse da böyle bir yazı görmedim ama haberin linki varsa atarmısın merak ettim

...decode...

...decode...

Üye
selam ben Nokiapoweruse da böyle bir yazı görmedim ama haberin linki varsa atarmısın merak ettim
En üstteki Update kısmına bakarsanız haberi göreceksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: braayn
Rainesto

Rainesto

Üye
Eski Nokia beta şimdi lumia camera Classic olmuş güncellemenin yakında başlamayacağının habercisi olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eski Nokia beta şimdi lumia camera Classic olmuş güncellemenin yakında başlamayacağının habercisi olabilir
Hayır Lumia Kamera amiral gemi modellere gelecek ve Denim güncellemesiyle Moment Capture, Rich Capture gibi özellikler getirecek. Diğer cihazlar ise yeni görüntü işleme algoritması ile Lumia Kamera Klasik kullanacak.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar kameralarınızın gece flaşsız çekimlerini kontrol eder misiniz? Bu güncellemede gece çekimleri benim telefonda sorunlu oldu. Önceden neredeyse zifiri karanlığı gözümden daha iyi yakalarken, şimdi çok karanlık çekiyor. Manuel ayarlarda iso değerini çok yükseltiyorum ancak bir şeyler yakalayabiliyor ama o da iso yüksek olduğundan aşırı kumlu kalıyor. Normalde iso 400 iken deklanşör hızı da 1 sn de iken gece sokakları süper çekiyordu. Galiba deklanşör hızında da problem var. 4 sn ayarı kesinlikle 2 sn. den fazla beklemiyor. Bu da karanlık çekmesine diğer bir etken.
Belkide Denim güncellemesini beklemek zorunda kalacağız.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
KenanK

KenanK

Üye
Arkadaşlar kameralarınızın gece flaşsız çekimlerini kontrol eder misiniz? Bu güncellemede gece çekimleri benim telefonda sorunlu oldu. Önceden neredeyse zifiri karanlığı gözümden daha iyi yakalarken, şimdi çok karanlık çekiyor. Manuel ayarlarda iso değerini çok yükseltiyorum ancak bir şeyler yakalayabiliyor ama o da iso yüksek olduğundan aşırı kumlu kalıyor. Normalde iso 400 iken deklanşör hızı da 1 sn de iken gece sokakları süper çekiyordu. Galiba deklanşör hızında da problem var. 4 sn ayarı kesinlikle 2 sn. den fazla beklemiyor. Bu da karanlık çekmesine diğer bir etken.

bende dediğin ayarlarda flashsız olarak kapkaranlıkta aydıklık gibi çekiyor. sorun yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynı durum bende de oluştu.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim tel L920.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hayır Lumia Kamera amiral gemi modellere gelecek ve Denim güncellemesiyle Moment Capture, Rich Capture gibi özellikler getirecek. Diğer cihazlar ise yeni görüntü işleme algoritması ile Lumia Kamera Klasik kullanacak.
e peki o "diğer modeller" hala Lumia Camera kullanmaya devam ederse? uyarı mesajı mı gelecek Klasik yükleyin diye yoksa uyumsuz uyumsuz kullanmaya devam mı edicez? Farzedelim ki sizin mesajı görmedik haberimiz yok Klasikten?

Rainesto

Rainesto

Üye
Bir yöntem ile yükleriz onuda :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla şu hali ile Benim L920'nin kamerası gece çekimlerinde standart cep telefonları kadar geri düştü. Ne gelirse gelsin ilk önce gece çekimlerini kontrol edeceğim.
Bu arada Lumia Camera Classic'i ABD mağazasında buldum ama telefonunuza yüklenemez dedi :) Şaşırdım çünkü aslında bizim telefonlara göre olan o değil miydi?

Üst Alt