Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Valla şu hali ile Benim L920'nin kamerası gece çekimlerinde standart cep telefonları kadar geri düştü. Ne gelirse gelsin ilk önce gece çekimlerini kontrol edeceğim.
Bu arada Lumia Camera Classic'i ABD mağazasında buldum ama telefonunuza yüklenemez dedi :) Şaşırdım çünkü aslında bizim telefonlara göre olan o değil miydi?

Bende güncelledim lumia camerayı gece kontrol edeceğim

emz

emz

Üye
e peki o "diğer modeller" hala Lumia Camera kullanmaya devam ederse? uyarı mesajı mı gelecek Klasik yükleyin diye yoksa uyumsuz uyumsuz kullanmaya devam mı edicez? Farzedelim ki sizin mesajı görmedik haberimiz yok Klasikten?

Hatırlar mısınız önceden bir program bulmuştuk tüm uygulamaların ücretsiz olduğu ülkeleri söylerdi. Sonra 3. Gün anladılar ve mağazadan kalktı. Hatta açınca da otomatik telefondan kalktı. Tek tuşla şu cihazlardan kaldır deseler anında kalkar ;) Onu zamanı gelince halledeceklerdir hemen :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar kameralarınızın gece flaşsız çekimlerini kontrol eder misiniz? Bu güncellemede gece çekimleri benim telefonda sorunlu oldu. Önceden neredeyse zifiri karanlığı gözümden daha iyi yakalarken, şimdi çok karanlık çekiyor. Manuel ayarlarda iso değerini çok yükseltiyorum ancak bir şeyler yakalayabiliyor ama o da iso yüksek olduğundan aşırı kumlu kalıyor. Normalde iso 400 iken deklanşör hızı da 1 sn de iken gece sokakları süper çekiyordu. Galiba deklanşör hızında da problem var. 4 sn ayarı kesinlikle 2 sn. den fazla beklemiyor. Bu da karanlık çekmesine diğer bir etken.
Belkide Denim güncellemesini beklemek zorunda kalacağız.
Bende aynı çekiyor lumia kamera kullanıyorum

m542tf

m542tf

Üye

Nokia camera

Lumia camera clasic

Standart kamera aradaki üj-beş farkı bulun :ehe
Işık yok denecek kadar.

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar mağazaya Lumia Cinemagraph Beta gelmiş :S neden ikişer tane uygulama çıkartıyor bu adamlar anlamadım

Lumia Cinemagraph Beta

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar mağazaya Lumia Cinemagraph Beta gelmiş :S neden ikişer tane uygulama çıkartıyor bu adamlar anlamadım

Lumia Cinemagraph Beta

Haklısın bir çok uygulama çıkartacaklarına tek bir uygulamaya gömseler kafam karışıyor ya açalım kamerayı neyi nasıl çakacaksak ordan seçelim

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Kameraya bir de QR kod okuyucu koysalar fena olmaz. Bunun için ayrı uygulamaya ihtiyaç duymayız en azından.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler hepsi bir kenara 360pro yu sabaha kadar tavsiye edebilirim. Kullanici dostu olmus resmen. Sade,kullanisli ve ms camera kadar basarili.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ayrı uygulamadan Qr kod okumanın yolu zaten var ama bölgenizin Abd olması gerekiyor. Arama tuşuna bastığınızda qr kod okuyabiliyor

Sadece QR olarak düşünme panorama cinemagraf vs vs hepsi bir arada olmalı

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben zaten Scan-QR Kod diye bir uygulama kullanıyorum. gayet de güzel çalışıyordu bayadır işim düşmedi ama şimdi bilmiyorum. benim söylemek istediğim kamerayı kullanan uygulamalara kamera içinden geçiş yapılabilmesi gibi bişey. ekrana fazladan tile koymamış oluruz böylece.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Otomatik Hdr Gelirse Mühteşem olur Ayrıca Classic 625'e yüklenmiy ?

skynet

Üye
Peki denim geldiğinde normal olan çalışacak mı ?

Üst Alt