Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Esendaglı haklı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şahsen ben Yazılım devi MS ile,telefon devi Nokia nın birlikteliğinin diğer platformları hallaç pamuğu gibi atabileceğini düşünürken,diğer marka ve platformlar karşısında bu kadar acemice bocalaması beni şaşırtıyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
1-0 önde başladıkları (kamera) konularda dahi 2-1 geriye düştüler. Bundan sonrada ne zaman beraberliği yakalasalar rakip mutlaka yeniden öne geçiyor.
Kalan son taktikleri ucuz fiyata yüksek performans. Bu da bence maçları kazanmaya yetecek bir taktik değil.

• Beğen
Tepkiler: csll, emz, skynet ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1-0 önde başladıkları (kamera) konularda dahi 2-1 geriye düştüler. Bundan sonrada ne zaman beraberliği yakalasalar rakip mutlaka yeniden öne geçiyor.
Kalan son taktikleri ucuz fiyata yüksek performans. Bu da bence maçları kazanmaya yetecek bir taktik değil.

Ucuza yüksek kalite performans neyse ne kadar dayanabilirler bir alt yapı lazım yani para hazırdan yemek

braayn

braayn

Üye
ben cihazımdan memnunum :) adam samsung s4 mini almış daha güncellemenin G sini almamış :)

• Beğen
Tepkiler: emz, Sensation, dilmenibrahim ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben cihazımdan memnunum :) adam samsung s4 mini almış daha güncellemenin G sini almamış :)
Note 2 gibi bir cihaza bile L güncellemesini vermeyecekler. O donanımlı bir cihaz bizde olsa oooooooooo wp11 e kadar yolu var derdik :):)

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
Rainesto

Rainesto

Üye
O bu değilde şuan nokia camera açılana kadar bi saat yükleniyor diyor açılış süresi tam Bi rezalet

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Noki
O bu değilde şuan nokia camera açılana kadar bi saat yükleniyor diyor açılış süresi tam Bi rezalet
Nokia Camera Beta ona göre daha hızlı ya da açılışta yükleniyor yazısı çıkmıyor.

versino2

versino2

Üye
Üstelik beta daha güzel çekiyor :)

skynet

Üye
Nokia kamerayı video ve macro dışında kullanmıyorum :dry: Yerleşik kamera uygulaması işimi görüyor şimdilik

ON9

ON9

Üye
Nokia kamerayı video ve macro dışında kullanmıyorum :dry: Yerleşik kamera uygulaması işimi görüyor şimdilik
Üstünde oynama hakkı tanıması hasebiyle vazgeçilmezimdir. Diğeri ani bir çekim falan olursa diye tutuyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kamera 360 nasıl Nokia kameradan şikayet edenler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O2 Almanya resmi bloğunda yayınlanan bir makale Cyan ve Denim güncellemesinin tek pakette aynı anda yayınlanacağını doğruladı. Bu arada Güncellemenin yayınlanmaya başladığına dair bazı kullanıcılardan bilgiler de gelmeye başlamış. Sanırım bir hafta on güne kadar Lumia Denim güncellemesi başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve ogzhnoTr
m542tf

m542tf

Üye
O2 Almanya resmi bloğunda yayınlanan bir makale Cyan ve Denim güncellemesinin tek pakette aynı anda yayınlanacağını doğruladı. Bu arada Güncellemenin yayınlanmaya başladığına dair bazı kullanıcılardan bilgiler de gelmeye başlamış. Sanırım bir hafta on güne kadar Lumia Denim güncellemesi başlayacak.
Beklemedeyim reyiz

skynet

Üye
Hocam tek pakette derken nasıl yani ? Zaten cyan kurulu daha neyi tek paket yapıyorlar onun anlamadım :hmmm

Serhan

Serhan

Üye
1 Hafta 10 gün = 1 Ay :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ms ve nokia şu cek cak ları bırakıpta bi icraata geçse hani,yokta bunların wp için hiçmi hazırlıkları yoktu acaba.

Üst Alt