Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520 ve 930lara artık yavaştan gelmesi gerekmiyor mu?

braayn

braayn

Üye
11 kasımda yeni MS Lumia cihazını tanıtsınlar ondan sonra verirler gibime geliyor...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 520 telefonum şuan bir güncelleme buldu ve yüklüyor pfdyi kaldırıp denetleme yapmıştım telefonumda İtalya romu yüklü galiba bende bi güncelleme eksik kalmış onu yükledi yanlış alarm kusura bakmayın arkadaşlar :)

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
Bu htc m8 in windows versiyonundaki dot view bu güncelleme ile bize de gelme şansı var mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
NokiaPowerUser'ın bazı kaynaklardan aldığı bilgilere göre umia Denim güncellemesi ve Lumia Camera 5 (versiyon 5.0) bazı bölge ve cihazlar için dağıtıma hazır duruma gelmiş. Her ne kadar henüz dağıtılacak cihazlar ve bölgeler hakkında bilgi olmasa da kaynaklar önceliğin Lumia 930 ve 830'da olacağını, onların hemen ardından Lumia 1520 ile devam edileceğini belirtiyorlar.

Lumia Denim güncellemesi bildiğiniz gibi resmi ağızlarca 4. çeyrek (Ekim-Kasım-Aralık dönemi) şeklinde takvimlenmiş ancak net bir tarih verilmemişti. Bahse konu kaynaklardan alınan bilgilere göre Kasım ayının ikinci yarısı başında güncellemenin dağıtımının başlatılması planlanıyor. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta Lumia 930 ve 830 cihazları güncellemeye kavuşmaya başlayabilirler. Güncellemenin tüm cihazlar için yılbaşından önce tamamlanması planlanıyor.

Lumia Camera'nın yeni sürümü olan 5.0 güncellemesi de Lumia 930, 830 ve 1520'ye Moment Capture, Dinamik flaş, 4K video çekimi ve Otomatik HDR gibi özellikler getirecek. (Ancak Lumia 830'un 4K video çekemeyeceğini, yalnızca diğer yeni özelliklerden yararlanabileceğini parantez içinde belirtelim).

@papakudioflu @Sensation

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, hitafnalsa, ogzhnoTr ve 4 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
NokiaPowerUser'ın bazı kaynaklardan aldığı bilgilere göre umia Denim güncellemesi ve Lumia Camera 5 (versiyon 5.0) bazı bölge ve cihazlar için dağıtıma hazır duruma gelmiş. Her ne kadar henüz dağıtılacak cihazlar ve bölgeler hakkında bilgi olmasa da kaynaklar önceliğin Lumia 930 ve 830'da olacağını, onların hemen ardından Lumia 1520 ile devam edileceğini belirtiyorlar.

Lumia Denim güncellemesi bildiğiniz gibi resmi ağızlarca 4. çeyrek (Ekim-Kasım-Aralık dönemi) şeklinde takvimlenmiş ancak net bir tarih verilmemişti. Bahse konu kaynaklardan alınan bilgilere göre Kasım ayının ikinci yarısı başında güncellemenin dağıtımının başlatılması planlanıyor. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta Lumia 930 ve 830 cihazları güncellemeye kavuşmaya başlayabilirler. Güncellemenin tüm cihazlar için yılbaşından önce tamamlanması planlanıyor.

Lumia Camera'nın yeni sürümü olan 5.0 güncellemesi de Lumia 930, 830 ve 1520'ye Moment Capture, Dinamik flaş, 4K video çekimi ve Otomatik HDR gibi özellikler getirecek. (Ancak Lumia 830'un 4K video çekemeyeceğini, yalnızca diğer yeni özelliklerden yararlanabileceğini parantez içinde belirtelim).

@papakudioflu @Sensation

Aralığa kaldık o zaman

skynet

Üye
Güya gdr2 de yıl bitmeden gelecekti :dry:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
oznkrts

oznkrts

Üye
Heyecanla moment kaptureyi bekliyorum akıllı çekim 5 para etmez resimler çekiyor özellikle düşük ışıkta

dakamon

dakamon

Üye
Şu 940 suzan özelliklerle gelse de şu kamera özelliklerini kullansak şu uçuk özelliklerle :D

oznkrts

oznkrts

Üye
Şu 940 suzan özelliklerle gelse de şu kamera özelliklerini kullansak şu uçuk özelliklerle :D

Bi 4 k tüm cihazlara gelmicekki zaten şuan 4k video kaydı yapan telefon Kullanıcıları hiç kullanmıyorlar o yüzden çok bi şeyin fark edeceğini sanmıyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
Lumiadaki 4k sanırım daha çok hareketli anları daha iyi yakalamak adına da kullanılacak diye düşünüyorum. İncelemede görmüştüm 4k çektiği videoda istediği ana gidip o anın fotosunu alabiliyordunuz. Yanlış hatırlamıyorsam. Telefonda 4k video biraz saçma geliyor tamam olabilir ama 1080 p video bile hafızayı ciddi şişirirken 4k sömürür.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumiadaki 4k sanırım daha çok hareketli anları daha iyi yakalamak adına da kullanılacak diye düşünüyorum. İncelemede görmüştüm 4k çektiği videoda istediği ana gidip o anın fotosunu alabiliyordunuz. Yanlış hatırlamıyorsam. Telefonda 4k video biraz saçma geliyor tamam olabilir ama 1080 p video bile hafızayı ciddi şişirirken 4k sömürür.

10 saniyesi zaten 100-150 mb tutuyordur

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güya şimdiye elimizdeydi.

Bardağın boş tarafına bakıyorsunuz bence, daha geçte gelebilirdi ama bu senenin sonuna kadar gelecek en azından gelecek yani. Bunuda microsoftu koruma nokiayı koruma ayağına yatırmayın yani olay optimist veya pesimist olmaya bağlı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Rainesto

Rainesto

Üye
O bu değilde gdr2 nin ne getireceği de tam belli değil

versino2

versino2

Üye
Eee 925 bunlardan hangilerini alacak ?

Üst Alt