İşlemicini yormak istemiyorsan Aero'yu kapat benceBenim yazıcı 8.1 ile uyumlu olmadığı için 7 yüklü pek güzel değil ama genede atıyım dedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sıkıntı çıkarmıyor işlemci içinİşlemicini yormak istemiyorsan Aero'yu kapat bence
nasıl link varmısende yükle macintosh yükleme yolları vardı bi aralar
İşlemci ne ?sıkıntı çıkarmıyor işlemci için
i7 4770kİşlemci ne ?
Evet. Ama eskidi yenisini almak lazım.yasir senin Mac'in mi vardı![]()
malesefnasıl link varmı

Küçük simge kullan dedim özel bir ayra yok yanien üsttekini rainmeter ile mi yaptınız?
abi alttaki kısayolları nasıl öyle küçülttün?

İyi işlemci.Overclock potansiyali yüksek.Eğer Z97 Gaming 5 tarzı bir anakart kullanıyorsan ateş eder o alet.4790K'ları bile geçersin...i7 4770k
Z97 Gaming 5 anakart var zatenİyi işlemci.Overclock potansiyali yüksek.Eğer Z97 Gaming 5 tarzı bir anakart kullanıyorsan ateş eder o alet.4790K'ları bile geçersin...
r9 270x ekran kartı 8gb ram varİyi tahmin etmişimZ97 Gaming 5 anakart var zatenr9 270x ekran kartı 8gb ram var
Overclock yapıyor musun ? Ekran kartın iyi ama daha güzeli de olabilir o donanıma 
w8.1 yüklü iken OC yapmıştım yazın, ama yazıcı sorun çıkarıp w7 ye geçince tekrardan uğraşmak istemedim zaten lys-ygs dolayısı ile pek oyun oynamıyorum sonradan belki OC yaparımİyi tahmin etmişimOverclock yapıyor musun ? Ekran kartın iyi ama daha güzeli de olabilir o donanıma
![]()

Gerçi stock hâli bile yeter ama madem o parçaları aldın overclock şartw8.1 yüklü iken OC yapmıştım yazın, ama yazıcı sorun çıkarıp w7 ye geçince tekrardan uğraşmak istemedim zaten lys-ygs dolayısı ile pek oyun oynamıyorum sonradan belki OC yaparım![]()
aslında gerekli olmuyor, origin 1 hafta ücretsiz bf4 dağıttığında 2 hesap alıp 2 hafta oynamıştım OC olmadan multide 70-90 arası fps aldım o da yeterli zatenGerçi stock hâli bile yeter ama madem o parçaları aldın overclock şart![]()
Ekran kartının etkisi bunda çok büyük. Çünkü BF 4 Mantle destekli bir oyun. Senin kartının da Mantle desteği var.aslında gerekli olmuyor, origin 1 hafta ücretsiz bf4 dağıttığında 2 hesap alıp 2 hafta oynamıştım OC olmadan multide 70-90 arası fps aldım o da yeterli zaten
Haklısınızdır zaten bf4 r9 290x in yanında ücretsiz veriliyor r9 2xx serisi içinde destekleyici bir öge bulundurabilirEkran kartının etkisi bunda çok büyük. Çünkü BF 4 Mantle destekli bir oyun. Senin kartının da Mantle desteği var.
Benim ekran kartıma da 3 adet oyun verdiler.Haklısınızdır zaten bf4 r9 290x in yanında ücretsiz veriliyor r9 2xx serisi içinde destekleyici bir öge bulundurabilir