###
Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi PALA.' Alıntı: ### Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: Bugün 20:37
PALA. Üye Mehmet Zurna dürüm' Alıntı: İlk ürün görsellerinde çivide var sıkıştırmalı olduğuna emin misiniz Genişletmek için tıkla ... Satıcıya sorabilirsin.
Mehmet Zurna dürüm' Alıntı: İlk ürün görsellerinde çivide var sıkıştırmalı olduğuna emin misiniz Genişletmek için tıkla ... Satıcıya sorabilirsin.
Dobraokuyucu Üye Mehmet Zurna dürüm' Alıntı: İlk ürün görsellerinde çivide var sıkıştırmalı olduğuna emin misiniz Genişletmek için tıkla ... Yorumda kullananlar vida olmadan da bağlandığını yazmış, çok ağır değilsen çeker yani vida şart değil zaten vida da cikmiyormus kutudan
Mehmet Zurna dürüm' Alıntı: İlk ürün görsellerinde çivide var sıkıştırmalı olduğuna emin misiniz Genişletmek için tıkla ... Yorumda kullananlar vida olmadan da bağlandığını yazmış, çok ağır değilsen çeker yani vida şart değil zaten vida da cikmiyormus kutudan
Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: ### Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: Bugün 20:37
Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: ### Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: Bugün 20:38
Mehmet Zurna dürüm Üye Konu Sahibi Dobraokuyucu' Alıntı: ### Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: Bugün 20:38
Dobraokuyucu Üye Mehmet Zurna dürüm' Alıntı: Denk gelmedim sanırım satıcıya soru sordum sadece Genişletmek için tıkla ... Ne dedi peki?
Mehmet Zurna dürüm' Alıntı: Denk gelmedim sanırım satıcıya soru sordum sadece Genişletmek için tıkla ... Ne dedi peki?