Masaüstü SS'lerinizi Atar mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
Benim yazıcı 8.1 ile uyumlu olmadığı için 7 yüklü pek güzel değil ama genede atıyım dedim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Benim yazıcı 8.1 ile uyumlu olmadığı için 7 yüklü pek güzel değil ama genede atıyım dedim :)
İşlemicini yormak istemiyorsan Aero'yu kapat bence

Emre

Üye
bunu görünce ben

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun ve Serhan
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502581
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
İyi işlemci.Overclock potansiyali yüksek.Eğer Z97 Gaming 5 tarzı bir anakart kullanıyorsan ateş eder o alet.4790K'ları bile geçersin...
Z97 Gaming 5 anakart var zaten :D r9 270x ekran kartı 8gb ram var

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
İyi tahmin etmişim :bleh: Overclock yapıyor musun ? Ekran kartın iyi ama daha güzeli de olabilir o donanıma :blush:
w8.1 yüklü iken OC yapmıştım yazın, ama yazıcı sorun çıkarıp w7 ye geçince tekrardan uğraşmak istemedim zaten lys-ygs dolayısı ile pek oyun oynamıyorum sonradan belki OC yaparım :)

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
w8.1 yüklü iken OC yapmıştım yazın, ama yazıcı sorun çıkarıp w7 ye geçince tekrardan uğraşmak istemedim zaten lys-ygs dolayısı ile pek oyun oynamıyorum sonradan belki OC yaparım :)
Gerçi stock hâli bile yeter ama madem o parçaları aldın overclock şart ;)

• Beğen
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
Gerçi stock hâli bile yeter ama madem o parçaları aldın overclock şart ;)
aslında gerekli olmuyor, origin 1 hafta ücretsiz bf4 dağıttığında 2 hesap alıp 2 hafta oynamıştım OC olmadan multide 70-90 arası fps aldım o da yeterli zaten

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
aslında gerekli olmuyor, origin 1 hafta ücretsiz bf4 dağıttığında 2 hesap alıp 2 hafta oynamıştım OC olmadan multide 70-90 arası fps aldım o da yeterli zaten
Ekran kartının etkisi bunda çok büyük. Çünkü BF 4 Mantle destekli bir oyun. Senin kartının da Mantle desteği var.

• Beğen
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
Ekran kartının etkisi bunda çok büyük. Çünkü BF 4 Mantle destekli bir oyun. Senin kartının da Mantle desteği var.
Haklısınızdır zaten bf4 r9 290x in yanında ücretsiz veriliyor r9 2xx serisi içinde destekleyici bir öge bulundurabilir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye