Masaüstü SS'lerinizi Atar mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sol alttaki home huşunu nasıl o hale getirdin :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

SHS

SHS

Üye
ben atmıyım rezillik

innocentdg

Kapalı Hesap

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Apple farkı :dry:

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
  • Beğen

innocentdg

Kapalı Hesap
hackintosh yüklenebilen modellerin bir listesi vardı biryerlerde. intel bazlı sistemlerin birçoğu destekliyor bildiğim kadarı ile. aynı deneyimi yaşatmayabilir belki ama bir denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. gerçi fotoğraf ile uğraştığım için bunu tercih ediyorum ama sizler gibi güçlü oyunlara zorlayıp, telefon için birsürü programla çalışan kullanıcıları memnun etmeyecektir. bu tip programların çoğu bulunmuyor bile.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Raid derken ? 2 SSD ile mi yaptınız ? Saniyede kaç Megabayt okuma hızı var ?
Kasa içinde şu an 2 işletim sistemi var hız olarak 1 defa ölçtüm ben zaten öyle hızlar ile ölçmüyorum. After Effet ve Cinema4D programlarından Render alırken yazdığı hızlara bakıyorum 910/920 :oke: ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Kasa içinde şu an 2 işletim sistemi var hız olarak 1 defa ölçtüm ben zaten öyle hızlar ile ölçmüyorum. After Effet ve Cinema4D programlarından Render alırken yazdığı hızlara bakıyorum 910/920 :oke: ;)
2 SSD için çok yüksek değil gibi abi. Yani okuma hızı en kötü tek SSD'nin 500 olsa raid ile saniyede 1000 mb görebilirsin. Gerçi 900 küsür Mb'lardan bahsediyoruz. Gayet hızlı bence. Ben 540 ile uçuyorum ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
2 SSD için çok yüksek değil gibi abi. Yani okuma hızı en kötü tek SSD'nin 500 olsa raid ile saniyede 1000 mb görebilirsin. Gerçi 900 küsür Mb'lardan bahsediyoruz. Gayet hızlı bence. Ben 540 ile uçuyorum ;)
Ayrı bir konuda anlatırım dağılmasın konu :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Serhan

Serhan

Üye
yasir senin Mac'in mi vardı :blink:

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye