Yardım Fp2 Galeri Ön Belleği Private nin Altında Hangi Klasördedir?

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
estağfurullah ben kötü amaçlı birşey demek istemedim :) sorun ve çözüm ilişkisini vurgulayamadım:D
Olurmu Öyle Şey :D @haqanguven İnşallah Bir YOl Gösterir Yada Başkası En Azından Hangi Dosyadan Kaynaklandiğini Buldum Tuhaf Bir Şey Ön Bellek Dosyasını Niye Oraya Koyarsın E be Nokia :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
Olurmu Öyle Şey :D @haqanguven İnşallah Bir YOl Gösterir Yada Başkası En Azından Hangi Dosyadan Kaynaklandiğini Buldum Tuhaf Bir Şey Ön Bellek Dosyasını Niye Oraya Koyarsın E be Nokia :duvar2:
sen umutlanma böyle bir dosya olacağını sanmıyorum :) yine de ara belki bulursun :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

küçük uygulamada geldi :ehe
tıklıyorsun, onaylıyorsun ve 1 saniyede kurtuluyor :)

Ekli dosyalar

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Galeriye Giriyosun Tekrar Aynı Oluyo Dimi :(
Tabiki öyle, yoksa önbelleğini engellemeyi kastediyorsan bu seferde galeri uygulamasının bir işlevi kalmaz :ehe ama telefonu yeniden başlatıp Galeriye girmek gerekir, çünkü arkaplandaki işlemi kapattığımızdan o anda girmez ama yeniden başlama ile tekrar çalışır hale gelir :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki öyle, yoksa önbelleğini engellemeyi kastediyorsan bu seferde galeri uygulamasının bir işlevi kalmaz :ehe ama telefonu yeniden başlatıp Galeriye girmek gerekir, çünkü arkaplandaki işlemi kapattığımızdan o anda girmez ama yeniden başlama ile tekrar çalışır hale gelir :)
Şimdi Kesin Olarak O Dosyayı Taşiyabiliyormuyuz Onu Bir Mümin Bana Gösterebilirmi @haqanguven :(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
@haqanguven NE Diyorsun Olur Mu Böyle Birşey Varmi Bildiğin Birşey?
D:\Darkred Blue 61\Programlar\Telefon\Programlar\Nokia Cooker\Files\private\100059C9 Klasörünün İçinde :

PLUGINS
CD C:\Private\
MD 200009F3\
CD 200009F3\
CP Z:\Private\200009F3\schema.mde
CP Z:\Private\200009F3\defaultimportfile.mde
CP Z:\Private\200009F3\backup_registration.xml
MD 10281E17\
CD 10281E17\
CP Z:\Private\10281E17\backup_registration.xml
MD 200009F5\
CD 200009F5\
CP Z:\Private\200009F5\backup_registration.xml
CP Z:\Private\200009F5\mappings.db
CD C:\Data\Others\
CP Z:\Private\200009FD\MdEExampleImportMetadata.mde
CP Z:\Private\200009FD\test_schema.mde
CD C:\System\
MD WidgetLibs\
CD WidgetLibs\
CP Z:\System\WidgetLibs\platformservices.js

Böyle Birşeyler Yazıyor Şu CP Z:\Private\200009F3\backup_registration.xml Filan E Yapsam Olurmuki? Neyin Dosyaları Bu?

Üst Alt