Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
abi bu galeri içinde mi geçerli sadece tarayıcı önbelleği mi ?private / 10202be9 / 101f8557.txt dosyasını açın c leri e yapın kaydedin tamamdır
abi bu galeri içinde mi geçerli sadece tarayıcı önbelleği mi ?private / 10202be9 / 101f8557.txt dosyasını açın c leri e yapın kaydedin tamamdır
teşekkürlerprivate / 10202be9 / 101f8557.txt dosyasını açın c leri e yapın kaydedin tamamdır
bu yöntem cfw kullanmayanlar için de geçerli mi ? Tekrar teşekkürler 
En Kısa Zamanda Flash Atıp Deneyeceğim Eğer Sizlerinde İzni Varsa Bunu Mod vede Konu Olarak Açmak İstiyorum? Çünkü Çok Canımı Sıkan Bir Olaydı Bu Bu Arada Gerçekten Hepinize ayri Ayri Tşk Ederim Allah Razi Olsun Hepinizden İnşallahprivate / 10202be9 / 101f8557.txt dosyasını açın c leri e yapın kaydedin tamamdır
teşekkürlerbu yöntem cfw kullanmayanlar için de geçerli mi ? Tekrar teşekkürler
![]()
Uu :/ Galeri İçin Değilmi? Web Tarayicisinin Ön Belleğini Taşima Modu Zaten CFWimde Şu Anda Çalip Kullanıyorumabi bu galeri içinde mi geçerli sadece tarayıcı önbelleği mi ?

tarayıcı kardeşimabi bu galeri içinde mi geçerli sadece tarayıcı önbelleği mi ?
galeri için demiştitarayıcı kardeşim

Tabikide olur... Sonuçta sistem dosyası aynı yere atıp değişimi onayladıktan sonra hangi dosya var ise onu görür...teşekkürlerbu yöntem cfw kullanmayanlar için de geçerli mi ? Tekrar teşekkürler
![]()
teşekkürlerTabikide olur... Sonuçta sistem dosyası aynı yere atıp değişimi onayladıktan sonra hangi dosya var ise onu görür...

galeri için demişti![]()
tamamdır konu sahibinin yapmasına gerek yoktarayıcı ön belleği E hafızaya almak için flasla atılan mod var @@haqanguven biliyor hatta kendi cfw sin de bu özellik mevcut
Genişletmek için tıkla...
bana yazılan mesaj buydu kardeşim. bende onu cevapladım.

Yok Konu Değiltarayıcı ön belleği E hafızaya almak için flasla atılan mod var @@haqanguven biliyor hatta kendi cfw sin de bu özellik mevcut
Genişletmek için tıkla...
bana yazılan mesaj buydu kardeşim. bende onu cevapladım.
Fp2deki Galeri Ön Bellek Dosyasını Aynı Senin Tarayici Modu Gibi E Ye Nasıl Taşiriz Dosyada Bu C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sqBurada qt ile yapılacak işlem var. ben qt alt yapısından pek anlamıyorum. daha çok qt uygulaması yazanlara sorman gerek bunu...Yok Konu DeğilFp2deki Galeri Ön Bellek Dosyasını Aynı Senin Tarayici Modu Gibi E Ye Nasıl Taşiriz Dosyada Bu C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sq
Senin Dediğin Gibi C Leri E Yapsak Yani Bunu Buraya Atmasını Yazan Metin Belgesini Bulsak E Yapsak Filan Olmazmi? Ben O Dosyayı E Ye Taşiyip Oradan Kullanmasını İstiyorum?Burada qt ile yapılacak işlem var. ben qt alt yapısından pek anlamıyorum. daha çok qt uygulaması yazanlara sorman gerek bunu...
Depo Hafizasına Çektirsem C Yi Doldurmayacakmi Yani? Dediğim Gibi Yazımda Anlattım Ne Kadar Resim Çekersem O Kadar Düşüyor Boş Alangaleri deki resimleri hangi hafızaya attıysan o hafızada dır nasıl c ye geçiyor bunun için mod yok bildiğim
Yani Bu Kesinlikle Resim Çektikten Sonra Oluyor Başka Birşey İle Alakali Değil Resim Çekiyor Cihaz Hemen Önbellek Dosyasını Oluşturuyor Galeriye Girdinmi Küçük Bİ Tarama Sonra İstediğin Gibi Gez Eğer "C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sq" Dosyayi Silersen Galeriye Girdiğin anda Yine C DoluyorDepo Hafizasına Çektirsem C Yi Doldurmayacakmi Yani? Dediğim Gibi Yazımda Anlattım Ne Kadar Resim Çekersem O Kadar Düşüyor Boş Alan
c yi niye doldur sun depo hafızası seçili ise sadece o hafızayı doldururDepo Hafizasına Çektirsem C Yi Doldurmayacakmi Yani? Dediğim Gibi Yazımda Anlattım Ne Kadar Resim Çekersem O Kadar Düşüyor Boş Alan
İşte Anlatamiyorum Sizec de 350 mb var daha ne istiyorsun telefonun sistem uygulamalarını da hesaba kat
Dolduruyor Abi Dolduruyor
İsterseniz Deneyin 2.000 Tane Resim Çekin Galeriye Girin Anlarsınız Hatta Arkadaşin Dediği Klasörü Silin Öyle Deneyin Bakın Kaç MB Artacak Neden İnanmiyorsunuz Tamamen Onunla Alakali Birşey Sistem Uygulaması Yok Zaten Hepsi E Ye Yüklü Daha Ne Anlatayim 
İşte Anlatamiyorum SizeDolduruyor Abi Dolduruyor
İsterseniz Deneyin 2.000 Tane Resim Çekin Galeriye Girin Anlarsınız Hatta Arkadaşin Dediği Klasörü Silin Öyle Deneyin Bakın Kaç MB Artacak Neden İnanmiyorsunuz Tamamen Onunla Alakali Birşey Sistem Uygulaması Yok Zaten Hepsi E Ye Yüklü Daha Ne Anlatayim
![]()

Valla 13.000 Resmi Gördüm Ama C De 350 MByi Gördü1400 fotoğraf mevcut ve böyle bir sorun görmedim
senin bu sorunlar tuhaf zaten
neyse konu dağılmasın![]()
Tşkler O Benim Antıkaliğim 
estağfurullah ben kötü amaçlı birşey demek istemedimValla 13.000 Resmi Gördüm Ama C De 350 MByi GördüTşkler O Benim Antıkaliğim
![]()
sorun ve çözüm ilişkisini vurgulayamadım