Yardım Fp2 Galeri Ön Belleği Private nin Altında Hangi Klasördedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
private / 10202be9 / 101f8557.txt dosyasını açın c leri e yapın kaydedin tamamdır
En Kısa Zamanda Flash Atıp Deneyeceğim Eğer Sizlerinde İzni Varsa Bunu Mod vede Konu Olarak Açmak İstiyorum? Çünkü Çok Canımı Sıkan Bir Olaydı Bu Bu Arada Gerçekten Hepinize ayri Ayri Tşk Ederim Allah Razi Olsun Hepinizden İnşallah
teşekkürler :) bu yöntem cfw kullanmayanlar için de geçerli mi ? Tekrar teşekkürler :)
abi bu galeri içinde mi geçerli sadece tarayıcı önbelleği mi ?
Uu :/ Galeri İçin Değilmi? Web Tarayicisinin Ön Belleğini Taşima Modu Zaten CFWimde Şu Anda Çalip Kullanıyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
teşekkürler :) bu yöntem cfw kullanmayanlar için de geçerli mi ? Tekrar teşekkürler :)
Tabikide olur... Sonuçta sistem dosyası aynı yere atıp değişimi onayladıktan sonra hangi dosya var ise onu görür...

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve asigsasi
haqanguven

haqanguven

Üye
galeri için demişti :)

tarayıcı ön belleği E hafızaya almak için flasla atılan mod var @@haqanguven biliyor hatta kendi cfw sin de bu özellik mevcut
Genişletmek için tıkla...
bana yazılan mesaj buydu kardeşim. bende onu cevapladım.

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
tarayıcı ön belleği E hafızaya almak için flasla atılan mod var @@haqanguven biliyor hatta kendi cfw sin de bu özellik mevcut
tamamdır konu sahibinin yapmasına gerek yok :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Yok Konu Değil :D Fp2deki Galeri Ön Bellek Dosyasını Aynı Senin Tarayici Modu Gibi E Ye Nasıl Taşiriz Dosyada Bu C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sq

haqanguven

haqanguven

Üye
Yok Konu Değil :D Fp2deki Galeri Ön Bellek Dosyasını Aynı Senin Tarayici Modu Gibi E Ye Nasıl Taşiriz Dosyada Bu C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sq
Burada qt ile yapılacak işlem var. ben qt alt yapısından pek anlamıyorum. daha çok qt uygulaması yazanlara sorman gerek bunu...

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Burada qt ile yapılacak işlem var. ben qt alt yapısından pek anlamıyorum. daha çok qt uygulaması yazanlara sorman gerek bunu...
Senin Dediğin Gibi C Leri E Yapsak Yani Bunu Buraya Atmasını Yazan Metin Belgesini Bulsak E Yapsak Filan Olmazmi? Ben O Dosyayı E Ye Taşiyip Oradan Kullanmasını İstiyorum?

asigsasi

asigsasi

Üye
galeri deki resimleri hangi hafızaya attıysan o hafızada dır nasıl c ye geçiyor bunun için mod yok bildiğim

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
galeri deki resimleri hangi hafızaya attıysan o hafızada dır nasıl c ye geçiyor bunun için mod yok bildiğim
Depo Hafizasına Çektirsem C Yi Doldurmayacakmi Yani? Dediğim Gibi Yazımda Anlattım Ne Kadar Resim Çekersem O Kadar Düşüyor Boş Alan
Depo Hafizasına Çektirsem C Yi Doldurmayacakmi Yani? Dediğim Gibi Yazımda Anlattım Ne Kadar Resim Çekersem O Kadar Düşüyor Boş Alan
Yani Bu Kesinlikle Resim Çektikten Sonra Oluyor Başka Birşey İle Alakali Değil Resim Çekiyor Cihaz Hemen Önbellek Dosyasını Oluşturuyor Galeriye Girdinmi Küçük Bİ Tarama Sonra İstediğin Gibi Gez Eğer "C:/private/10281E17/[200009f3]metadata.sq" Dosyayi Silersen Galeriye Girdiğin anda Yine C Doluyor

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
c yi niye doldur sun depo hafızası seçili ise sadece o hafızayı doldurur

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
c de 350 mb var daha ne istiyorsun telefonun sistem uygulamalarını da hesaba kat

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
c de 350 mb var daha ne istiyorsun telefonun sistem uygulamalarını da hesaba kat
İşte Anlatamiyorum Size :D Dolduruyor Abi Dolduruyor :D İsterseniz Deneyin 2.000 Tane Resim Çekin Galeriye Girin Anlarsınız Hatta Arkadaşin Dediği Klasörü Silin Öyle Deneyin Bakın Kaç MB Artacak Neden İnanmiyorsunuz Tamamen Onunla Alakali Birşey Sistem Uygulaması Yok Zaten Hepsi E Ye Yüklü Daha Ne Anlatayim :(

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
İşte Anlatamiyorum Size :D Dolduruyor Abi Dolduruyor :D İsterseniz Deneyin 2.000 Tane Resim Çekin Galeriye Girin Anlarsınız Hatta Arkadaşin Dediği Klasörü Silin Öyle Deneyin Bakın Kaç MB Artacak Neden İnanmiyorsunuz Tamamen Onunla Alakali Birşey Sistem Uygulaması Yok Zaten Hepsi E Ye Yüklü Daha Ne Anlatayim :(

1400 fotoğraf mevcut ve böyle bir sorun görmedim :)
senin bu sorunlar tuhaf zaten:D
neyse konu dağılmasın :)

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
1400 fotoğraf mevcut ve böyle bir sorun görmedim :)
senin bu sorunlar tuhaf zaten:D
neyse konu dağılmasın :)
Valla 13.000 Resmi Gördüm Ama C De 350 MByi Gördü :halay3: Tşkler O Benim Antıkaliğim :tebessüm:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen

Üst Alt